A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

+1 kiegészítém,hogy sztem sokkal jobb :) mármint nekem ez a flash gyors betöltödése tetszik :)
azt nem lehet megoldani,hogy regisztrálni kéne oda ahol adott kérdésre + vagy - -an lehet voksolni? Aki itt van regisztrálva csakis azon emberkéknek a véleménye lehetne elfogadni és akkor jobb lenne ,nem?
byzhouse
nem rossz

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Ability
Motivációnak:

http://www.youtube.com/v/4Ogl3yyCSAk&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

kastil
Aztán majd szavazgathattok meg megbeszélhettek itt magatoknak 4en, és majd nyílik egy másik topik, ami nem lesz olyan hûû de kurva szinvonalas, mégis ott lesztek.

Narxis
Na ezek jó kérdések, jókat lehetne röhögni a hozzászólásokon.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

<#eljen>

Bruk
Ahj, nem m2 pontosan kell érteni. Itt is van 1-2 olyan városrész (úrinegyedek, de ott is találni miller cigányt) ahol egyáltalán nincsenek. Azon kívül SZINTE mindenütt vannak.

Sickness
akkor már napi témákat kéne beküldeni.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Sickness
+fav. miattad.

itt nem igazán múlik... nem befolyásolt minket a döntésben a hiszti soha :D csak az a baj, hogy ügyesen állítják maguk mögé a követõ droidokat, lázadozás mindig izgalmas
nem olyan komoly ügylet ez, hogy arról vitázzunk, hogy mirõl lehetne vitázni. panasztopikot meg nem használjátok, pedig a konkrét kérdés megnevezésével és a probléma mivoltával ott lehet felhívni a figyelmünket arra, hogy mit mulasztottunk.
Molnibalage
Ez a leszarom vagy szar pontosan azt mutatja, hogy az idejárók egy része agyilag gyerek és semmi nem érdekli. Sör, buli, pia, (sokat még nõ se...) és játék. Ha valaki komoly kérdés merül fel, akkor leszarom.

Csak nehogy ilyen droidok döntésén múljon valami. (Sajnos múlik...)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Minden egyes olyan kérdés, ami nem elmebeteg idiótaság, és a népszerûsége kellõen nagy, bekerült.
az évek alatt TALÁN NÉHÁNY olyan kérdés volt, amit annak ellenére, hogy nem volt túl népszerû, beraktunk. Egyrészt általában mégis jó beszélgetésalapnak bizonyultak, másrészt meg felesleges néhány példából általánosítani.
A jelenlegi legnépszerûbbek egyik fele 'vótmá', másik fele meg olyan, hogy az emberek többsége (téged elsõsorban beleértve) annyit írna, hogy leszarom, esetleg hozzátéve, hogy szar kérdés.
Talán 2-3-at lehet még bevállalni a listáról, de már sok értelme nincsen.
Ability
Be is került szavazásra. ;)
Molnibalage
Atomenergiás kérdést asszem küldtem már.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

autoszimulator
errõl van szó, mert az oké, hogy sok ember szerint vicces, hogy mindenki elmondja, hogy milyen állagút szarik, milyen gyakran, míg ezzel szemben az atomenergia jövõjét kevesen boncolgatnák;de ha az egész értelmét nézzük, akkor utóbbi kellene, hogy bekerüljön. Vagy akkor nyíljon egy idióta kérdések téma, ahova mehetnek ezek, itt meg maradnak azok, akiket érdekelnek is bizonyos komoly társadalmi, tudományos kérdések, és errõl a normális emberek véleménye.

.: mobilize.hu :.

Molnibalage
Bennem is felmerült ez. A beküldött ötletekrõl nem kell szavazni. Azok csak ötletek, segítenék az admin munkáját. És rohadtul nem bánnám, ha a "Büdös a picsád?" és hasolnó kérdéseket lehetne mellõzni...

OrioN the S
amúgy ameddig zárva vala a mennyország kapuja addig lehetne beszélgetõs topik... olyasmi, mint a hírtopik csak hírektõl függetlenül bármirõl lehetne beszélgetni. szóval kb. olyan lenne, mint eddig csak nem lehet szavazni.

pusz

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

autoszimulator
egyáltalán nem kellene adni a közönségre, meg hogy ki mit akar itt látni. A készítõk válasszák ki a beküldött kérdések közül, ami szerintük jó lenne. Regisztráció nélküli értékelések sosem vezetnek jó eredményre, poénból itt is mindenki nyomta a negatívot, pozitívot, agy nélkül. Ötletek kellenek a néptõl, de hogy melyik életképes, milyen válaszlehetõségek kellenének még, az teljesen a moderátor/admin dolga legyen. Akinek az aznapi kérdés nem tetszik, nyom egy üres szavazást, és kussol. sosem lehet jót tenni, valakit a tudomány, valakit a bulvár érdekel...

.: mobilize.hu :.

somdav95
például clio :D

immovable
Értem. Ti tudjátok, én lényegében leszarom, mert csak a jó kis flémet járok ide olvasni, amit a sok bölcselkedõ fotelfilozófus indít el unalmában.<#vigyor>
OrioN the S
zárható<#fogmosas>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Ability
Ez sajnos így van, én is sok kérdést küldtem be, ebbõl sok nemhogy le lett szavazva, hanem auto-elutasításra küldte a rendszer. Magammal sem kivételeztem ilyen téren, tudtam hogy jó a kérdés, sikere is lehet (és lett is), de csak 1-2 alkalommal mentettem meg a saját szerzeményeimet.

És pontosan ezért agyhalott dolog a kérdések népszerûségére hivatkozni. Ha mi tojunk rá, akkor hõzöngés. Ha nem tojunk rá, akkor pedig ilyen jellegû kérdések kerülhetnének csak be.

Szóval mit akarnak itt a tisztelt hõzöngõk? Egy internetes Mónika Show-t? Bocs, de mi építettük fel ezt a topikot, legyen akármilyen is a színvonala, ilyen embereknek nem fogom továbbadni, mert ha mi szar munkát végzünk, akkor õk azt csak tovább züllesztenék.
byzhouse
Büdös a picsád?-Nem tudom :|
Ki szoktad-e csapni a nõvéred szekrényében?- nincsenek ilyen hajlamaim
hígat vagy keményet wc-zel?-is-is :D

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Molnibalage
Komoly kérdéseket küldtem be vagy pusztán éredekes dolokra rákérdezõket és nem az általad is felsorolt baromságokat. Simán leszvazaták õket. ERgo ebbõl az jön le, hogy az idejárók egy része félig agyhalott zombi, mert semmi komoly nem érdekli õket. Kockák...

Marci0115
+1

immovable
+1
kastil
simán jöhetnek az ilyen kérdések, legalább a hszek mókásak lesznek.

Ability
Mersant, Kulabá:

Tehát akkor a "Büdös a picsád?" és a "Ki szoktad-e csapni a nõvéred szekrényében?" kérdéseket tegyük be? Értem! Fel kellene fogni, hogy az ötletes oldal szavazása semmilyen mértékben sem reprezentatív. Kevés az ember, kicsi a minta, biztonsági résekkel teli a rendszer. Ezeket mind ki fogom javítani, de amíg valaki csalással, kijátszva az oldal gyengeségeit, teljes mértékben megváltoztatja a szavazati arányokat az ötleteknél ... nos ... addig nem lehet túlzottan alapozni azok népszerûségére. Próbáljuk reálisan látni a dolgokat, ismerjük az igényeket a népszerûségi skálán túl is (ami itt sokakról nem mondható el), ha reálisnak látjuk az emelt népszerûséget, akkor az a kérdés elõnyt élvez.

És aki annyira fennhangon mondja hogy "küldtem be ötletet, nem is egyszer", kíváncsi lennék mik voltak azok?! Még kb. egyszer sem hallottam ezeket. Vajon csak a szátok jár, vagy tényleg küldtetek be valamit? Ha küldtetek be, akkor vajon egyfajta szégyen miatt nem írjátok le? Ez most így globálisan szól minden ilyen panaszolónak, gondolom a "hígat vagy keményet wc-zel?" kategórián belül mozgott az átlagnál. Ezeket a kérdéseket szó nélkül töröltem, lehet ki sem került az oldalra. Ha egy kicsi értelem is szorult valakinek a kérdésébe, akkor azzal semmit rosszat nem tettünk. Mellesleg volt már olyan eset is hogy a jóember veri magát hogy eltûnt a kérdése, miközben bekerült szavazásra, csak az ötletes oldal kiszûri az ilyeneket és eltûnik a fõoldalról, mert oda csak azok kerülnek ki, amik úgymond függõben vannak. A kis villanykörte ikonra kattintva meg lehet nézni az összeset.

Molni: kár keresni hogy ki a hibás, nem egyoldalú a dolog. Mi is elveszítettük a motivációnkat, mi sem végeztünk sokszor jó munkát, mivel már nincs alapanyag (és lassan kitartás sem) hozzá. Egyik oldal rinyál ezért, másik oldal rinyál annak ellentéte miatt, itt sosem lesz 100% elégedettség. Elmegyünk egy kis szünetre, két hónap sincs már addig, rövid idõ. Addig pedig próbálunk felkészülni az újraindulásra minden téren, kezdve a jó kérdések összegyûjtésével, kidolgozásával. A nyár amúgy is pangós szokott lenni, nem mi vagyunk az egyetlenek akik szünetre menne. Elhihetitek hogy vissza fogunk térni és jótékony hatása lesz a szünetnek. Csillapodnak az elvárások, mi fel tudunk készülni, tartalékot gyûjteni, én személy szerint tudok javítani az oldal hibáin, biztonsági résein, stb.
Narxis
ban flammius

Marci0115
-fav, szar ötlet ez ami most megy

Ez most nem tudom hogy jött ide és miért mondtad, de mindegy. Ma már nem nagyon leszek, szóval ne számítsatok válaszra ha kérdeztek valamit.

Értsd már meg, az emberek primitívek.
Szerintem ne -favozzatok, hátha történik valami érdekes, egyáltalán nem zavaró plusz egy topik.

Sickness
addig itt is -fav

tenkenorman
nem fogok a nagykésbe feküdni, csak nyáriszünetben úgysincs suli, jó dolog reggel egy kávé mellet csekkolni az sg-t, mobilarenát :) mindegy. továbbra is csak azt mondom szeptemberben re. addig -fav ;)

http://www.tenke.hu

Hasonló okokból, amiért mondjuk a Mercedes gyárat nem adják át ideiglenesen a Lada gyár személyzetének, vezetõségének. Pillanatok alatt szét lehet valamit barmolni, de elég hosszú idõ felépíteni. Az emberek ráadásul primitívek, ha nyáron szemét módon vinné a topikot ez a néhány hõzöngõ, akkor szeptemberben senki be se nézne már.
Narxis
nyári szünet powa!!!!!

tigeroo
hogy itt már senkinek semmi sem jó...

nemis a mai híren basztam fel magam hanem a sok csoffadék fürdõskurván (most mit lehet mit tenni? én hiszek ba32107-éknek, meg egész évben napi szinten témával láttak el többek között engem is, sok érdekes és tanulságos beszélgetést szerezve... várom az õszt amikor újra elkezdik a szavazgatást)
tigeroo
Kedves nagy szavazó topik admin csapata:

miért nem adjátok oda a vezetést nyár végéig az elégedetlenkedõknek, meg azoknak akik az anyátok faszára kívánnak titeket..?

így aki akar majd tud szavazni, meg olyan kérdéseket raknak be, amik szerintük jogosak, foglalkozzanak õk a témával majd meglátják hogy nem olyan könnyû az, ne csak a pofájuk járjon
anyátok faszát mentek nyáriszünetre! én nem vagyok megértõ!!!! SZAVAZNI AKAROK!!!!!!!!!
Összevissza alatt azt értem, hogy tekintet nélkül arra, hogy milyen témák voltak az elmúlt napokban.

Na én részemrõl lezártam a témát, de persze továbbra is itt vagyok.

Mert nem mindegyik kérdés jó. Van, amit ki kell dolgozni, van ami például nemrég volt, van ami egész egyszerûen szar kérdés, hiába van felszavazva Ha így menne, kontroll nélkül, akkor meg azért panaszkodnátok (jogosan) hogy összevissza és ellenõrzés nélkül kerülnek be a kérdések.

#75118: olvasd már el a többit is amit írtam, nem igaz hogy nem látjátok át egészében a dolgot.

Mersant
miert nem? ami plusszal zar mehet is be ha idorendben ra kerul a sor.
egyszeru, igazsagos. neheny aktualis, idoponthoz kotott kerdest persze elore lehet venni, mint pl. ki megy el szavazni stb. a minuszosak meg mennek a levesbe. igy nem lenne vita mi mikor, vagy eppen miert nem kerul be, mert minden sorrakerulne.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

MR ME
már küldtem be nem egy kérdést, nem véletlenûl vettem azt észre h még az sem kerûl be amire pozitívan szavaznak, na mind1, ti viszitek a topikot, ti dolgotok eldönteni, de ahogy láttam nem csak én gondolom így ahogy leírtam...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

A felsoroltak között ott volt az is, hogy mi tesszük be. Nem lehet kizárólag idõrendi vagy szavazottsági sorrendben betenni a kérdéseket.

Mersant
a "nekem tokmind1" szamomra nem = azzal hogy ti rakjatok be, sokkal inkabb a felsoroltak kozul valamelyik, idorendi sorrend stb. ;)

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Annak meg nincs értelme, hogy az összes jó, nagy népszerûséggel rendelkezõ kérdést betegyük egy hét alatt. Ha volt olyan, hogy egy látszólag jó, felszavazott kérdés nem került be sokáig, az azért volt, mert nem akartuk elpazarolni. De hát ti ebbe bele sem gondoltok, a mai kérdésnél tovább nem láttok, csak legyen minden nap azt kész. A szokásos pár ember állandóan nyafog, miközben semmit sem tesznek azért, hogy jobb legyen.