A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Csak nehogy ilyen droidok döntésén múljon valami. (Sajnos múlik...)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
az évek alatt TALÁN NÉHÁNY olyan kérdés volt, amit annak ellenére, hogy nem volt túl népszerû, beraktunk. Egyrészt általában mégis jó beszélgetésalapnak bizonyultak, másrészt meg felesleges néhány példából általánosítani.
A jelenlegi legnépszerûbbek egyik fele 'vótmá', másik fele meg olyan, hogy az emberek többsége (téged elsõsorban beleértve) annyit írna, hogy leszarom, esetleg hozzátéve, hogy szar kérdés.
Talán 2-3-at lehet még bevállalni a listáról, de már sok értelme nincsen.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
.: mobilize.hu :.
pusz
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
.: mobilize.hu :.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
És pontosan ezért agyhalott dolog a kérdések népszerûségére hivatkozni. Ha mi tojunk rá, akkor hõzöngés. Ha nem tojunk rá, akkor pedig ilyen jellegû kérdések kerülhetnének csak be.
Szóval mit akarnak itt a tisztelt hõzöngõk? Egy internetes Mónika Show-t? Bocs, de mi építettük fel ezt a topikot, legyen akármilyen is a színvonala, ilyen embereknek nem fogom továbbadni, mert ha mi szar munkát végzünk, akkor õk azt csak tovább züllesztenék.
Ki szoktad-e csapni a nõvéred szekrényében?- nincsenek ilyen hajlamaim
hígat vagy keményet wc-zel?-is-is :D
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Tehát akkor a "Büdös a picsád?" és a "Ki szoktad-e csapni a nõvéred szekrényében?" kérdéseket tegyük be? Értem! Fel kellene fogni, hogy az ötletes oldal szavazása semmilyen mértékben sem reprezentatív. Kevés az ember, kicsi a minta, biztonsági résekkel teli a rendszer. Ezeket mind ki fogom javítani, de amíg valaki csalással, kijátszva az oldal gyengeségeit, teljes mértékben megváltoztatja a szavazati arányokat az ötleteknél ... nos ... addig nem lehet túlzottan alapozni azok népszerûségére. Próbáljuk reálisan látni a dolgokat, ismerjük az igényeket a népszerûségi skálán túl is (ami itt sokakról nem mondható el), ha reálisnak látjuk az emelt népszerûséget, akkor az a kérdés elõnyt élvez.
És aki annyira fennhangon mondja hogy "küldtem be ötletet, nem is egyszer", kíváncsi lennék mik voltak azok?! Még kb. egyszer sem hallottam ezeket. Vajon csak a szátok jár, vagy tényleg küldtetek be valamit? Ha küldtetek be, akkor vajon egyfajta szégyen miatt nem írjátok le? Ez most így globálisan szól minden ilyen panaszolónak, gondolom a "hígat vagy keményet wc-zel?" kategórián belül mozgott az átlagnál. Ezeket a kérdéseket szó nélkül töröltem, lehet ki sem került az oldalra. Ha egy kicsi értelem is szorult valakinek a kérdésébe, akkor azzal semmit rosszat nem tettünk. Mellesleg volt már olyan eset is hogy a jóember veri magát hogy eltûnt a kérdése, miközben bekerült szavazásra, csak az ötletes oldal kiszûri az ilyeneket és eltûnik a fõoldalról, mert oda csak azok kerülnek ki, amik úgymond függõben vannak. A kis villanykörte ikonra kattintva meg lehet nézni az összeset.
Molni: kár keresni hogy ki a hibás, nem egyoldalú a dolog. Mi is elveszítettük a motivációnkat, mi sem végeztünk sokszor jó munkát, mivel már nincs alapanyag (és lassan kitartás sem) hozzá. Egyik oldal rinyál ezért, másik oldal rinyál annak ellentéte miatt, itt sosem lesz 100% elégedettség. Elmegyünk egy kis szünetre, két hónap sincs már addig, rövid idõ. Addig pedig próbálunk felkészülni az újraindulásra minden téren, kezdve a jó kérdések összegyûjtésével, kidolgozásával. A nyár amúgy is pangós szokott lenni, nem mi vagyunk az egyetlenek akik szünetre menne. Elhihetitek hogy vissza fogunk térni és jótékony hatása lesz a szünetnek. Csillapodnak az elvárások, mi fel tudunk készülni, tartalékot gyûjteni, én személy szerint tudok javítani az oldal hibáin, biztonsági résein, stb.
http://www.tenke.hu
nemis a mai híren basztam fel magam hanem a sok csoffadék fürdõskurván (most mit lehet mit tenni? én hiszek ba32107-éknek, meg egész évben napi szinten témával láttak el többek között engem is, sok érdekes és tanulságos beszélgetést szerezve... várom az õszt amikor újra elkezdik a szavazgatást)
miért nem adjátok oda a vezetést nyár végéig az elégedetlenkedõknek, meg azoknak akik az anyátok faszára kívánnak titeket..?
így aki akar majd tud szavazni, meg olyan kérdéseket raknak be, amik szerintük jogosak, foglalkozzanak õk a témával majd meglátják hogy nem olyan könnyû az, ne csak a pofájuk járjon
Na én részemrõl lezártam a témát, de persze továbbra is itt vagyok.
#75118: olvasd már el a többit is amit írtam, nem igaz hogy nem látjátok át egészében a dolgot.
egyszeru, igazsagos. neheny aktualis, idoponthoz kotott kerdest persze elore lehet venni, mint pl. ki megy el szavazni stb. a minuszosak meg mennek a levesbe. igy nem lenne vita mi mikor, vagy eppen miert nem kerul be, mert minden sorrakerulne.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.