A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ha jó voltam jutalmat kaptam.
szerintem jó nevelésben részesültem.
a mai trendekkel ellentétben általános nézetek szerinti értékekkel lettem tele így húsz éves fejjel.
örülök hogy a szüleim azok, akik. és úgy neveltek ahogy! 😊
u dont have to listen anybody else but me
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
egyedül vagyok ezzel a megítéléssel?
Igen, nagyon is. 😞
Annyira nem, volt más elfoglaltságom. :]
Kicsit igen, de nem volt vészes. :|
Nem hiányzott, eddig is csak néha néztem be
DFTBA ಠ_ಠ
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Hülye kérdés!!!
😄😄
Amúgy:Kicsit igen, de nem volt vészes. :|
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ui.: a tesztelés még mindig nem tökéletes, IE alatt lehetnek bõdületes hibák, ezeket hamarosan javítom.
IE alatt még meg sem néztem, amúgy is eléggé béta de nyomogassátok. :] Ha láttok hibát akkor a másik topikba írjátok be pls.
+ ötletes oldal admin jogokkal
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
beszéljétek meg
de szigorúan csak priviben 😉
/ajánlom a közös maszturbálást az új topikra, mindenki a sajátját markolja, de a másik kezét mozgatod . yummi
u dont have to listen anybody else but me