A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont az tetszik hogy éjszaka járkálnak ezen a környéken ahol most lakom, valamelyest javítja a közbiztonságot..
Az viszont felbasz, ha nincsenek olyan környékeken ahol fel alá kéne masírozzanak(nyócker, köki, határút stbstb)
Vagy ha ütik az utcán a jónépet (akár felsõbb utasításra akár önkéntesen)
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Vannak jó arcok is... bár kevesebb, mint a görény. Azért jó, ha vannak... mi lenne, ha nem lennének?
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
régen mindig bevásároltunk belõle vagy 5-6ot, és öntöttem õket a számba magában 😄
kibaszott egészséges lehet ez így, de finom volt nagyon.
a krumplicukor valami eszméletlen szar
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Leo jégkrém... hát igen, kis gyerek korom óta a számban van az ize, pont az volt életem elsõ jégkréme, a mai napig emlékszem rá... 😊
80as évekbõl akárhány akt képet látok, mindegyiknek tökéletes teste van (mell, fenék stb. pont jó), manapság meg annyi csontsovány "izét" látni 😞
Traubi(?) szóda eléggé savanyú nekem,a régebbi cukorkák meg rohadt jók.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
amugy retro dolgok közül az a mûanyagüveges kis savanyúpor, meg a turbórágó.
Pszt.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
(mármint lágy csokiréteg ami mégis darabokban törik szét, az a tömény de mégis könnyû kakaókrém... váh)
télifagyit pedig imádtam, bár tény hogy alapból is van egy pici "avas" íze sztem 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Túrórudi
Külön "hátborzongató" érzéseket vált ki belõlem hogy MÁTÉSZALKÁN, szülõvárosomban gyártják 😊
Télifagyi
Ez mi kurvajó volt, azzal menõztünk hogy ki bírja magában meghúzni 😄

menõ volt.
voltmég ilyen action-man-es rágó, kb. olyan íze volt mint vmi édes szappannak, de jó kis levonó volt mindíg a csomagjában 😊
dianás cukort + krumplicukort valamelyik nap vettem a helyi gyógynövényesnél, szóval még mindíg lehet kapni, csak tényleg háttérbe szorult picit
volt még az abc csoki, aztis szerettük gyûjtögetni...
89-ben a rendszerváltás hajnalán láttam meg a napvilágot.
kodzsek nyalókára emlékszek, azt utáltam
viszont a meggy márka italért megvesztem 😄
u dont have to listen anybody else but me
A beszt: traubi, dianás cukor, turborágó, nógrádi sós pálcika 😄D, a régi kinizsi, stb.
Amúgy nem vagyok ilyen retro fan, oldckúl hullámot meglovagló divatmárkáktól pl hányingerem van.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,