A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scottt
Agresszív, kötekedõ vagyok.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

jhetedikj
Nem tudom. (az ismerõsök nem merik elmondani, én meg nem emlékszem rá).
:DD

anno 1987

Lacee86
Én rendkívül barátkozó és bõbeszédû leszek. :) Egyébként egyetértek, h vmilyen szinten részegen jön elõ az ember igazi énje.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

tigeroo
katatón
z99999
a részeg hangulat nagyban függ a személy eredeti hangulatától, arra való hajlamától. csak mondom.

(én átszoktam menni csajozósba.)

Pszt.

Egyébre nyomtam...

Nálam az elsõ fázisban, inkább mosolygok mint a vad alma majd röhögök mindenen az a tipikus valaki mutatja a kisujját már azon is betegre nevetem magamat, második fázisban kezdek megõrülni, onnantól inkább kötekedõ és agressziv, sõt meglehetõsen agressziv vagyok, gátlástalan és végtelenül bunkó...
De amúgy nem is fogyasztok alkoholt, max. nagyon ritkán, esetleg ha elmegyek haverékkal valahova ott elfogyasztok egy sört és ennyivel vége is...
somdav95
jókedvem van, meg azt mondják hogy átváltok aranyosba (:

Megállás nélkül röhögök, felhõtlen jókedvem van.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Lacee86
Összevissza fecsegek, mindent kimondok ami éppen eszembe jut. De jókedvem is van közben persze. :)

szabii98
Egyértelmû,
Még nem voltam részeg.

I met God. She's black

Marci0115
Csendes, szûkszavú vagyok.

DJKonya
Hát én eleve egy humoros embernek tartom magam és errõl kaptam visszajelzéseket is. Sosem voltam még olyan részeg hogy ne emlékezzek semmire de olyan részeg se hogy hányjak, viszont ha már van bennem egy kicsi akkor Megállás nélkül röhögök, felhõtlen jókedvem van. Másrészt szófosóvá válok<#smile>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

ha pl. éces lennék mindent kipróbálnék

egyébként nem hiszem hogy kockáztatok, kiszámíthatatlan
immovable
<#smile>
Lacee86
Hát ha épp faroksorvadásban szenvedsz, akkor nehezen. <#alien>

immovable
Igen, de csak ha ez lenne az utolsó kiút a betegségembõl.

Meg ha irdatlanul megdughatnám a nõvérkét. :D

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

nem

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

tommygear
tenkenorman
attól függ mienbetegségben, mert van gyógyíthatatlan betegség ami nem halálos, van gyógyíthatatlan de halálos. szóval Igen, de csak ha ez lenne az utolsó kiút a betegségembõl. ebbe persze nem tartozik bele a rák, mert ott talán még mindig sikerülhet legyõzni de sokszor nagyon gyötrelmes áron amit én nem tudnék végigcsinálni.

http://www.tenke.hu

jhetedikj
Egyéb. (kommentben kifejtem).

Lennének rá embereim akik kipróbálják elõttem.

anno 1987

Lacee86
Igen, de csak ha ez lenne az utolsó kiút a betegségembõl, és ha ez a betegség súlyos, halálos kimenetelû.

Picar77

()() (^^)

Remélem nem kerülök ilyen szituba, de csak ha valami komoly bajom lenne. Pl. egy új influenza elleni, vagy ilyesmi szert soha nem próbálnék ki kísérleti nyúlként.

Igen, de csak ha ez lenne az utolsó kiút a betegségembõl...

Õszintén szólva nem igazán vállalnám a kisérleti nyúl szerepét, de ha egyszer rá lennék kényszerülve... (ilyenre persze ne kerüljön sor, kopp, kopp)
Doomista

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

A fitymaszûkület szar dolog<#idiota>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

szabii98

I met God. She's black

somdav95
+1

VRSDM
<#eljen>

u dont have to listen anybody else but me

Ic3 m4n
+1

MR ME

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

NEOreg3
nátha ellen minek

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

efti
Dohanyzom. Eszembe se jutna cigizni, Dohanyzom. A dohanyzas egy elmeny ami izekrol szol. A Dohanyzas egy elmeny amit nem villamosmegalloban vagy munka szuneteben uz az ember. Kb egy hetente, hasonlo meglatasu ismeroseimmel beszelgetve, vagy egy jo konyv mellett megtomom a pipam, vagy eloveszek egy szivart a humidorbol es elfustolom.

Ajanlom minden cigizonek, hogy kostoljon meg egyszer valamilyen dohanyt. Jobb lesz neki is, jobb lesz a kornyezetenek is.

WWFSMD?

Gurren
:_DAS

Lyukasbogrács
:O
úgyse nõsz már magasabbra :(

PesSim
nem dohányom, és amíg kulturáltan dohányoznak mellettem nem zavar
viszont vannak esetek mikor nagyon tudom utálni, pl. mikor a villamosra felszállva még egy utolsót beleszív, ajtók zárulnak és a villamoson fújja ki
és idióta módon van jó pár helyen kialakítva a dohányzó rész

Bulykin
ja XD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Gurren
bagós köcsög lettél? :O

Bulykin
csak pár hónapja dohányzom, de...
Ha tudom, hogy zavar valakit, nem gyújtok rá a közelében, és a csikket mindig a hamusba dobom.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

predator1982
ha tudom, hogy zavar valakit, nem gyújtok rá a közelében, és a csikket mindig a hamusba dobom.

javarészt körülöttem mindenki dohányzik:D

pred

DJKonya
Ha tudom, hogy zavar valakit, nem gyújtok rá a közelében, és a csikket mindig a hamusba dobom.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

DJ RX7

napi 3-4 és próbálom csökkenteni

:3

szabii98
Nem dohányzom, de zavar ha valaki a közvetlen közelemben gyújt rá, esetleg szemetel a csikkel.
Nemis zavar, de ha olyan közel vannak, akkor elég zavaró.

I met God. She's black

Pont így csinálom én is

Marci0115
<#eljen>

Már nem dohányzom,leszoktam.
Elviselem ha valaki cigizik körülöttem.

VRSDM
Idegenek alá nem pöfékelek.
Ha valakit zavar a társaságból nem gyújtok az orra alá.
A csikket lehetõség szerint (50m-en belül) a szemetesbe dobom, szemetes híján sem az út közepén szórom szét...

u dont have to listen anybody else but me