A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
(én átszoktam menni csajozósba.)
Pszt.
Nálam az elsõ fázisban, inkább mosolygok mint a vad alma majd röhögök mindenen az a tipikus valaki mutatja a kisujját már azon is betegre nevetem magamat, második fázisban kezdek megõrülni, onnantól inkább kötekedõ és agressziv, sõt meglehetõsen agressziv vagyok, gátlástalan és végtelenül bunkó...
De amúgy nem is fogyasztok alkoholt, max. nagyon ritkán, esetleg ha elmegyek haverékkal valahova ott elfogyasztok egy sört és ennyivel vége is...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
egyébként nem hiszem hogy kockáztatok, kiszámíthatatlan
Meg ha irdatlanul megdughatnám a nõvérkét. :D
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
http://www.tenke.hu
Lennének rá embereim akik kipróbálják elõttem.
anno 1987
Remélem nem kerülök ilyen szituba, de csak ha valami komoly bajom lenne. Pl. egy új influenza elleni, vagy ilyesmi szert soha nem próbálnék ki kísérleti nyúlként.
Õszintén szólva nem igazán vállalnám a kisérleti nyúl szerepét, de ha egyszer rá lennék kényszerülve... (ilyenre persze ne kerüljön sor, kopp, kopp)
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
A fitymaszûkület szar dolog<#idiota>#idiota>
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ajanlom minden cigizonek, hogy kostoljon meg egyszer valamilyen dohanyt. Jobb lesz neki is, jobb lesz a kornyezetenek is.
WWFSMD?
viszont vannak esetek mikor nagyon tudom utálni, pl. mikor a villamosra felszállva még egy utolsót beleszív, ajtók zárulnak és a villamoson fújja ki
és idióta módon van jó pár helyen kialakítva a dohányzó rész
Ha tudom, hogy zavar valakit, nem gyújtok rá a közelében, és a csikket mindig a hamusba dobom.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
javarészt körülöttem mindenki dohányzik:D
pred
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
napi 3-4 és próbálom csökkenteni
:3
Nemis zavar, de ha olyan közel vannak, akkor elég zavaró.
I met God. She's black
Elviselem ha valaki cigizik körülöttem.
Ha valakit zavar a társaságból nem gyújtok az orra alá.
A csikket lehetõség szerint (50m-en belül) a szemetesbe dobom, szemetes híján sem az út közepén szórom szét...
u dont have to listen anybody else but me