A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a munkaügyön nem segítenek felénk, újságot nem veszek, ismeretségi körben valahogy soha sincs lehetõség, állásbörzén már rég voltam
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Ha most olyan helyzetben lennék hogy nem lenne munkám és keresnem kellene, akkor ahol tudnák ott keresnék, ergo mindenhol... munkát keresni nem szégyen... :)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ismerõsön kívül eddig még sosem sikerült
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
én szeretem a nevem, de lehet hogy jobb lenne valami átlagosabb
meg sajnos terjed ez a név a cigányok körében rohamosan
DFTBA ಠ_ಠ
Ha erõs lenne a nyomás rajtam akkor esetleg, de én a szüleim után szeretném elnevezni õket.
Magyaros és megfelel.
Spread De Love!
DFTBA ಠ_ಠ
Elégedett vagy a neveddel?- Igen csak sokan furcsállják
Megváltoztatnád a nevedet?- 1milliárdért persze<#smile>#smile><#gonosz1>#gonosz1>
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Nem
Magyaros nevem van
De ettõl függetlenül megváltoztatnám, ami nem jelenti azt hogy meg is fogom, csak azt hogy nagyon tetszik a Kornél név :D
DFTBA ಠ_ಠ
Ha erõs lenne a nyomás rajtam akkor esetleg. Azért megpróbálnám lebeszélni.
Török-magyar nevem van, és megfelel.
Nem, mint mondtam elégedett vagyok vele.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Honnan ered a nickneved?
Honnan ered a vezeték- / családneved?
eddig csak ilyenek voltak...
másik kettõre:
meh, nem
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nem. Ismerem annyira a páromat, hogy õ se akar angolszász nevet a közös gyerekünknek.
Magyaros nevem van és megfelel.
Nem, mint mondtam elégedett vagyok vele.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Az Eszter perzsa eredetû és a Krisztán horvát-szlovén.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Igen. Van olyan, ami kifejezetten tetszik. Ami különlegesebb, kimondható, nem nevetséges, stb. Konkrét példát nem fogok írni, de ha szigorúan veszem csomó "magyar" név van, ami nem is magyar név, azok között is van, ami tetszik.
Igen, a családnevemet.
Kedvencem a Lakatos Leila és Ronaldinho.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az Eszter, Krisztián az szerintetek magyar név?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha erõs lenne a nyomás rajtam akkor esetleg. Azért megpróbálnám lebeszélni.
Igen a keresztnevemet. (magyarosról másik magyaros hangzásúra)
bás nem tetszik a végén levenném róla és csak simán lenne egy barna szín
:3
Nekem magyar nevem van, és ez így jó, a gyerekemnek se adnék külföldit.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly