A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

byzhouse
IT és tudományos cikkek és játékok

,mert 3.

he?!

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

OrioN the S
ja értem. szar egy népség ez az SG :\ utállak titeket 😞

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

milk4
Magyar-nyelvtan=0
A válaszlehetõségek nem elegendõek
Az utolsó kérdés meg no comment.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

OrioN the S
... mer most mi a... bajod van ezzel a kérdéssel, de õszintén? azon kívül, hogy a végén van egy "poén".

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

milk4
Hát...gratula a kérdéshez...sg szint.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Hegi90
Elengedhetem fülem-farkam, spammelhetek, trollkodhatok, számomra az egész fórum egy gumiszoba.

és ki a tököm a a clio?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

89
sör

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

MR ME
de!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

OrioN the S
igen.

MR ME
az meg a másik fele

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

OrioN the S
meg melegek is.

MR ME
mer a chaten buták vannak :|

OrioN the S
jó. de általában a csetrõl irányítják oda, miután már eléggé szétbaszta az ideg az illetõt.

MR ME
Elsõsorban az IT és tudományos cikkek miatt.

A hobbik és az azokról való bájcsevegés és informálódás a legfontosabb az oldalon.
Szeretem mások véleményét olvasni, reagálni rá, és valójában csak szórakozni egy jót.

utolsó kérdés meg fasság

MR ME
szoktak, csak nem chatre kell beírni, ha megtalálod a megfelelõ topikot akkor sokmindenre választ kapsz/sokmindent lehet tanulni

NEOreg3
elõször játékhíreket olvastam rajta

unatkozom

egyértelmûen clio mondta

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

OrioN the S
itt szoktak ám segíteni... 😄

Ide szoktatott vki...
A hobbik és az azokról való bájcsevegés... + Clio mondta

Ha problémám van a géppel kapcsolatban...akkor mindig ide jövök a kérdéseimmel,hátha tud vki segíteni. 😊

Molnibalage
Nem tudom, hogy anno mi fogot meg. Mindenesetre ittragadtam. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

- Elsõsorban az IT és tudományos cikkek miatt...

- A hobbik és az azokról való bájcsevegés és informálódás a legfontosabb az oldalon...

LOL ezen a clio-s válaszlehetõségen besírtam 😄

azért én inkább teázom 😊

VRSDM
holnap a " spammelni, trollkodnira nyomjá, ha nem akkor csaltá' "

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
régebben is sokat ittam.
egy jó kávé kényelmes 1órás programot jelent.
ebbõl fél óra az elkészítés és fél óra a megiszogatás. ha nem 40perc vagy 1óra.

szóval így hova jobb beszélgetõalkalmat mint egy finom forró az aktuális ízlésnek vagy a saját rutinoknak esetleges szokásoknak a felhasználásval egy kis kényeztetõ megállj, a rohanó világban.

szerintem.
másrészt kávéból annyi fajta kapható, és annyi féle elkészítési mód, hogy muszáj nagyon sokat, sokfélét megkóstolni hogy az ember megtudja mirõl is szól az egész 😊

tigeroo
énis így vok vele

de amúgy tud õ jobbat is 😞(
autoszimulator
menõ 😄

.: mobilize.hu :.

mi ez a kávé mánia? 😄

VRSDM
isten adja hogy találkozzak veled egyszer
komolyan kiváncsi lennék rád, beszélgetni egy kávé mellett :]

Scottt
Eléggé, egyedül a hétvége kivétel.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

NEOreg3
kibaszottul

de én oké vagyok ezzel

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Gurren
ennél monotonabb nehezen lehetne, annyira.

PesSim
Minden napom más, de minden hét ugyan olyan, ami négy havonta változik.

Semennyire, meg vagyok elégedve vele.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

SG rock
Is-is, próbálok egy kis változatosságot is belevinni.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

VRSDM
0%osan vagyok montoton konkrétan 😄
nagyon szeretem az életemet, úgyérzem minden körülmény adott hogy boldogan érezzem magam, ettõl független persze sosem elégedett az ember, mindig jobbat akar. de egy szavam sem lehet 😊

z99999
semennyire, kibaszott fasza az életem

Pszt.

jhetedikj

Ez a nyár elég monoton volt mondhatjuk, de most fasza.😊

anno 1987

DJKonya
Meg vagyok vele elégedve.

Egyedül a reggeli ébredés, de az is csak azért mert suliba kell menni, utána meg persze a suli ami monoton. De utána mindig találok magamnak valamit, valami munkát itthon, vagy haverokkal összeülünk vagy elnézünk valahova. Nem vagyok az az igazi buliba járós fazon de azért elõfordul a mindennapokban...aztán a józanodás...<#idiota>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

SötétBarom
Nagyon, minden napom egyforma.

Viszont úgy tûnik, most majd beindul <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

byzhouse
Nagyon,de régen nem így volt :| (b*zi költözés 😞 )

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Molnibalage
Mindennap hétfõ?

😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Hétköznap: Felkel,elmegy suliba,hazajön,tanul,elmegy edzésre,hazajön,tanul,megnézi a Barátok Köztöt,aztán alszik.
Hétvége: Változó. Vagy punnyadok vagy egyáltalán itthon sem vagyok.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

neevous
Safari.

chhaya
Nagyon.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

OrioN the S
haribó!

amúgy nekem is 😊 IE?

RS

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

neevous
Ezt miért?

David2

persze ez vizsgaidõszakra nem vonatkozik😄

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

MR ME