A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,mert 3.
he?!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A válaszlehetõségek nem elegendõek
Az utolsó kérdés meg no comment.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
és ki a tököm a a clio?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A hobbik és az azokról való bájcsevegés és informálódás a legfontosabb az oldalon.
Szeretem mások véleményét olvasni, reagálni rá, és valójában csak szórakozni egy jót.
utolsó kérdés meg fasság
unatkozom
egyértelmûen clio mondta
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A hobbik és az azokról való bájcsevegés... + Clio mondta
Ha problémám van a géppel kapcsolatban...akkor mindig ide jövök a kérdéseimmel,hátha tud vki segíteni. 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
- A hobbik és az azokról való bájcsevegés és informálódás a legfontosabb az oldalon...
u dont have to listen anybody else but me
egy jó kávé kényelmes 1órás programot jelent.
ebbõl fél óra az elkészítés és fél óra a megiszogatás. ha nem 40perc vagy 1óra.
szóval így hova jobb beszélgetõalkalmat mint egy finom forró az aktuális ízlésnek vagy a saját rutinoknak esetleges szokásoknak a felhasználásval egy kis kényeztetõ megállj, a rohanó világban.
szerintem.
másrészt kávéból annyi fajta kapható, és annyi féle elkészítési mód, hogy muszáj nagyon sokat, sokfélét megkóstolni hogy az ember megtudja mirõl is szól az egész 😊
komolyan kiváncsi lennék rád, beszélgetni egy kávé mellett :]
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
de én oké vagyok ezzel
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
nagyon szeretem az életemet, úgyérzem minden körülmény adott hogy boldogan érezzem magam, ettõl független persze sosem elégedett az ember, mindig jobbat akar. de egy szavam sem lehet 😊
Ez a nyár elég monoton volt mondhatjuk, de most fasza.😊
anno 1987
Egyedül a reggeli ébredés, de az is csak azért mert suliba kell menni, utána meg persze a suli ami monoton. De utána mindig találok magamnak valamit, valami munkát itthon, vagy haverokkal összeülünk vagy elnézünk valahova. Nem vagyok az az igazi buliba járós fazon de azért elõfordul a mindennapokban...aztán a józanodás...<#idiota>#idiota>
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Viszont úgy tûnik, most majd beindul <#idiota>#idiota>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Hétköznap: Felkel,elmegy suliba,hazajön,tanul,elmegy edzésre,hazajön,tanul,megnézi a Barátok Köztöt,aztán alszik.
Hétvége: Változó. Vagy punnyadok vagy egyáltalán itthon sem vagyok.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
amúgy nekem is 😊 IE?
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
persze ez vizsgaidõszakra nem vonatkozik😄
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!