A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rúgnálak pofán te kis takony.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
I met God. She's black
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
http://www.tenke.hu
Gimiben elrockeresedtem kicsit.
A fekete színtõl azóta sem szabadultam.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Átlagos hülyegyerek<#idiota>#idiota>
Minden rosszban benne voltam, az igazgatóságon 2 haverommal törzsvendégek voltunk<#idiota>#idiota>
Mára már azért megjavultam.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
http://www.tenke.hu
kõkemény deszkás voltam :D
Bár nem rég voltam általános iskolás. :DD
Szerintem átlagos voltam, de ott az inkább csak kitûntem a többiek közül.
Átlagos
7.-8.-tól meg emónak/vukinak hívtak mert a hajam hosszabb volt az átlagosnál,de akkor is átlagos ruhákat hordtam
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Teljesen norm. iskolás voltam, még én is szikráztam az iskolaköpenyben, és 1x pofozkodtam.
<#nemtudom>#nemtudom> evvan
hosszú haj, fehér póló, farmer.
aztán szalagavatón levágattam a hajam, onnantól fogva inkább ingek, félcipõ :P
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Nem fikázni akarlak csak kiváncsi vagyok rá.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
:DDDDDDDDDD há ezen bepisilek
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Aztán megismerkedtem egy lánnyal, így egy kicsit visszavettem, maradt a bõ gatya, de 1-2 mérettel kisebb pólót vettem fel, nem kötekedtem senkivel.. sajnos csak barátság volt, még egy csók sem csattant el.... Hmmm régi szép idõk :)
A bõ gatya még mindig az alap ruházatom...