127612
  • clio1616v
    Hogyan próbálsz leszokni róla? Jársz elvonóra és/vagy pszichológushoz?
  • szabii98
    Póker(játékpénz haverokkal)
  • immovable
    Megnősültem.
  • Sir Quno Jedi
    Jah, meg imádtam valaha kanasztázni, de azt csakis pénzmentesen, szórakozásból.
  • Sir Quno Jedi
    Már évek óta nem rulettezem. Amúgymeg megtanultam, hogy a szerencsejáték a hülyék adója. PONT! :D
  • clio1616v
    Az életet.
  • Szavazó roBOT
    Voltál már tanú bíróságon? ==>> Milyen szerencsejátékot űzöl?
  • kakimakifsz
    Hehe.
    SQJ részéről ez csak egy geg, amolyan szarkasztikus humor. Ha visszaolvasol kiderül, hogy szórakoztatja a jónépet és nem egy flémelő Bonaparte Napóleon.
  • Sir Quno Jedi
    Olcsó megoldás.
  • tenkenorman
    itt be is fejeztem, ha válaszolsz sem reagálok rá.
  • tenkenorman
    Nem akarok flémelni de az elmúlt pár postból én a következőket tudtam meg rólad: Sok pénzed van, még a saját rokonaidnak sem köszönsz, tudomást sem veszel a többi emberről, lenézed őket! (minek fórumozol akkor te egyáltalán?!?!)
  • Lyukasbogrács
    az laza

soha nem voltam bíróságon, még rendőr se igazoltatott...
  • clio1616v
    2-szer kellett volna mennem, de nem értem rá.
  • Molnibalage
    Úgy van. Mondom én azt, aki a napjait 1997 óta ott tölti, mert ott dolgoztam és tanultam.

SQJ egyes esetekben nagyon szélsőséges véleményt formál.
  • Motoroj
    Nem csak Budapestből áll a világ.
  • 89
    Hát nemtudom...én rendszeresen fotózom Budapestet így eléggé nyitott szemmel járok mindenfelé...természetesen vannak olyan helyek is ahol jobb lehajtott fejjel továbbmenni. De azért nagy átlagban nem olyan vészes a város, hogy egy elsötétített ablakú dobozban, biztonsági zárral hajtsak át a városon, nehogy valamiféle inger érjen :D
  • Sir Quno Jedi
    Mert? Szerinted olyan izgalmasan érdekesek Budapest utcái? A sok nyomorult koldus, barna bűnöző, mosdatlan cigikunyeráló hippi, rozsdás koromfekete "euro 123"-as motorral felszerelt máladozó busz, csilivili használtan vett fos villamos, mocskos metrószerelvény, méteres guano mindenhol, lepusztult mészkő falakkal, vagy esetleg a kutyaszaros belvárosi járdák?!?! Ugyanmár.

Amúgysem közlekedem utcán, nem akarok a pleb közé keveredni. Autóval járok zárt/őrzött parkolót fizetek még a cégemnél is. Az "utcai" problémák 99%-át máris meg lehet úszni így.
  • tigeroo
    http://www.youtube.com/watch?v=toUcTzZS43s#at=195
  • 89
    kurvaunalmas lehet így járnikelni az utcákon
  • byzhouse
    kár,hogy Stohl András nem jár SG-re =(
  • Zoli007
    Még nem.
  • ocskoszilard
    nem volt komoly, gyorshajtás miatt, de megúsztuk :D
  • Metalmilitiakid
    Hát arra képes vagyok :D
  • Sir Quno Jedi
    GYakorlat kérdése az egész. Tudsz úgy nézni globálisan, hogy nem ismersz fel egyedi részleteket, de mégis eltájékozódsz. Az agyad kiszűri a "zajt".
  • Metalmilitiakid
    Ismerős eset és nem is direkt csinálom :D
  • Sir Quno Jedi
    Az igazán profik a saját barátaikat és közeli rokonaikat sem ismerik meg az utcán, akkor sem, ha integetve, őket szólongatva közelednek. Simán, pókerarccal elmennek mellettük, vagy épp az ellenkező irányba. 10/10
  • Metalmilitiakid
    Ennyi.
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy alapból úgy kell menni az utcán, hogy nem nézel az emberek szemébe, nem figyeled meg a részleteket, nem állsz meg bámészkodni, ha valami "különleges" esemény történik, nem beszélsz idegenekkel,nem próbálsz fókuszálni és megfigyelni eseményeket/személyeket/ojjektumokat, egy mantrát mormolsz, hogy ne tudj koncentrálni stb. Így nem is kell később hazudnod sehol, mert VALÓBAN szarra sem fogsz emlékezni. A világ legrosszabb tanúja leszel, de épp ezért TALÁN életben hagynak. :DDD
  • SötétBarom
    Rendőrségi ügyben már voltam.
  • Sir Quno Jedi
    Félsz, meg vagy zavarodva, meg voltál rémülve, nem voltál beszámítható, nem láttad/hallottad pontosan, nem figyeltél, pont ellenkező irényba néztél, el voltál foglalva valamivel (pl. a telódon nézegettél épp valamit), a részleteket nem tudtad megfigyelni, elfelejtetted, nem tudtad megjegyzeni, rossz a név/arc stb. memóriád, pontatlan leírást tudsz csak adni stb. Sosem bizonyítják rád, jogod van bénának, hülyének, figyelmetlennek és vaknak/süketnek lenni.
  • NEOreg3
    nope
  • Dzsini
    Hamis tanúzást követ el a tanú, ha bíróság vagy más hatóság előtt az ügy lényeges körülményére valótlan vallomást tesz, vagy a valót elhallgatja, valamint ha szakértőként hamis szakvéleményt ad, vagy mint szaktanácsadó hamis felvilágosítást ad, avagy mint tolmács vagy fordító hamisan fordít, úgyszintén akkor is, ha hamis okiratot vagy hamis tárgyi bizonyítási eszközt szolgáltat.

Minősített esetei: polgári ügyben elkövetett hamis tanúzás esetén három év; polgári ügyben elkövetett hamis tanúzás esetén, ha az ügy tárgya különösen nagy vagyoni érték vagy különösen jelentős egyéb érdek, öt év; ha olyan bűncselekményre vonatkozik, amely életfogytig tartó szabadságvesztéssel is büntethető, két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés a büntetési tétel.
  • Metalmilitiakid
    Persze. Be is megyek. Hát én nem láttam semmit :D
  • piros mogyi
    Ha idéznek, meg kell jelened, különben elővezettetés, pénzbírság, stb.
  • Ic3 m4n
    de nem bíróságon
  • Ic3 m4n
    Tanú nem csak gyanúsított :D
  • ressy14
  • Metalmilitiakid
    Még nem. Tartom a feka stílust. Ne köpj!!(Kertvárosi gettó :D)
  • Szavazó roBOT
    Mennyire ápolod a rokoni kapcsolatokat? ==>> Voltál már tanú bíróságon?
  • clio1616v
    yup