127612
-
Naponta.
Micsoda kérdés ez? Alapvető higiénia, hogy naponta cserélünk fehérneműt, pólót, inget, stb. -
Nem hordok zoknit, csak sporthoz. :P -
Szavazó roBOT #88412 Mitől szokott fájni a fejed? ==>> Milyen gyakran cserélsz tiszta zoknit? -
Az rám is. -
Fbn Lx #88410 a hidegfront rám kifejezetten pozitívan hat
imádom az esőőőőőt is :3 -
holnap is jön a hidegfront készüljetek srácok :D -
23 stressz:)
jóóóóóóóóóóóóóóóóó -
Fogalmam sincs. Neha napjan faj es akkor ha meloban vagyok akkor fajdalomcsillapito, ha nem, akkor egy sor, meg korai alvas a gyogyszerem -
Hamarabb halnék éhen, minthogy túl sokat aludjak
-
Blum #88405 Hogyan lehet túl sokat aludni egyáltalán? :D
-
commissioner #88404 nekem a túl kevés és a túl sok(!) alvástól is fájni szokott a fejem -
Soha nem fájt még a fejem.
Dehogynem, csak nagyon ritkán, és nem tudom mitől. -
Fbn Lx #88402 ha egész nap alig mozgok, aztán eldöntöm hogy na mostmár kéne úgyhogy edzeni fogok, felállok és kihajtom magam mint a picsa, na utána mindig hasogat.
kimerültségtől nagyon gyakran, ami egyszer-kétszer edzés után már migrénbe is átment.
egyébként gyanítom nagy lehet a vérnyomásom, ha fáradt vagyok, hirtelen felállok és iszok, úgy érzem mintha belülről háromszoros nyomás préselné az agyamat
nem fáj, csak gecikellemetlen
ha van egy kezdődő fejfájásom és füstöt szívok akkor ormótlan hasogatás lesz belőle
érdekes, hogy csak egyfajta fejfájásom szokott lenni, mégpedig kizárólag csak álló helyzetben
ha fekszek nem érzem, ha ülök akkor talán egy picit, de amint felállok és elkezdek járni, egy adott, megszokott ponton rohadtul hasogat. régen többféle fejfájásom volt és azok minden testhelyzetben, vajh ennek mi lehet az oka. -
Melegfront
Fáradtság
Sok gépezéstől (fényártalom) -
Esetleg a fáradtság. -
túl sok vízipipa, mástól nem szokott :D -
extramagascsaj #88398 Idegesség,zaj,venti. -
front, másnaposság -
Blum #88396 Ha bekúrom valamibe... -
Jó attól függetlenül, hogy kezdő migrénes vagyok, nekem is viszonylag ritkán fáj és én is leszarom :D -
Most attól, hogy munkanélküli vagyok. Amúgy valamitől mindig, de leszarom. -
Freeda Krueger #88393 Hideg meleg fronttól -
fogalmam sincs, de elég gyakran -
Hideg/meleg fronttól.
Fáradtságtól, kimerültségtől.
Stressztől.
Zajtól, fényártalomtól.
Különböző tudatmódosító szerek okozta másnaposságtól. -
clio1616v #88390 mivel egyensúlyban tartom a vércukorszintemet és rendszeresen mosom a fogaimat, így nagyon ritka, hogy fáj a fejem - évente 1-2 alkalom -
Mindig eltaláljátok az aktuális kérdéseket (jó majdnem mindig) éjjel nem tudtam aludni, reggel úgy keltem hogy azon filóztam aludtam én egyáltalán az éjjel?!?! most állt ki a fejfájásom. gyógyszert sosem szedek. nah meg az érettségik is kicsit idegesaítenek, és hétfőig ez megy. -
Én sem vagyok fejfájós típus szerencsére.
#88380: akkor egyedül otthon gyakran fájhat ;D -
lord nihilus #88387 stressztől -
volt már, hogy front miatt fájt a fejem, egyébként szerencsére nem jellemző. -
Egyéb valamitől, aminek betegség az oka. Kezdő migrénes vagyok. -
front -
szerencsés vagy -
Nem szokott, egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor fájt eddig összesen. -
xxxpaulxxx #88381 Fronttól, de attól nagyon:SS -
sok hülye primitív embertől -
hálisten ritkán fáj, akkor meg mittom én mitől -
xxxpaulxxx #88378 igen... ha egy szar játékos egy nagyon jó ellen játszik:P
-
ha keveset iszok -
sg-től -
Hideg/Meleg front, de leginkább akkor mikor nagyongyorsan változik az idő(pl a mai és a tegnapi nap, tegnap majd megsültem, ma fúj a szél.)