127612
-
77.2%
44
Tusfürdő. -
Sampon/szappan. -
tusszappan -
Tusfűrdő. Sampomra nincs szükségem.
-
Szappan. -
KaBuTo666 #88449 Szappan. (olívás 100% natúr) -
pénzel -
tej -
Dove szappan évek óta. -
És lehetett volna még a kádban lubickolósaknak felírni extra kategóriákat.
Fürdőgolyó
Fürdő olaj (Ez egy istenkirály találmány.)
Fürdősó
-
Már megen egy hülye kérdés.
Kézmosáshoz szappan, vagy folyékony szappan.
Fürdéshez habfürdő, tusfürdő, sampon.
Zuhanyzáshoz tusfürdő, sampon. -
Szavazó roBOT #88443 Milyen gyakran cserélsz tiszta zoknit? ==>> Szappan vs tusfürdő? -
Mondjuk a friss ruha is csak akkor ér valamit, ha lefürdesz. -
Fbn Lx #88441 én pólót nyáron is felveszek 2-3 alkalommal is akár. csak én nem rohadok? :S -
zokni, gatya naponta vagy ha érzem hogy már büdös, akk többször
nagyizoknit akkor rakom be mosni, mikor vége a télnek :D
póló télen 2-3 nap is akár, nyáron naponta, félnaponta
nadrág passz :D egy hét kábé
-
Naponta.
Pólót inget azért nem naponta, mert annyira nem vagyok sötét bőrű hogy befogná a fehér inget, és büdös fajta sem vagyok. Ha kemény munka van az más, olyankor megy minden a szennyesbe automatikusan.
Egyébként ilyenkor nyáron félmeztelen is elvagyok, ez a legjobb. -
A falhoz vágom és ha megreped lecserélem. -
Fbn Lx #88437 nyáron csak akkor veszek fel zoknit ha kimegyek valahová, ami mostanában sajnos nincs gyakran
egyéb évszakban két zoknit hordok egy nap, egyik a kintlevős, másik az otthonlevős zokni.
utálok a lakásban abban a zokniban lenni, ami kint volt rajtam a cipő alatt :D -
átlagban naponta -
zoknis témában lehetne még egy szavazást nyitni, bár én olyan esetet csak az amerikai pitében láttam anno, nem is tudom , hogy jutott az eszükbe ? én rendszerint szórólapra nyomatom
-
de ne itt, hanem a travi topikban :D -
KaBuTo666 #88433 most soha mert meleg van és kint bent zokni nélkül vagyok strandpapucsban. amúgy naponta. -
naponta -
mókuska AS:D_ASD -
Beszéljünk róla? Najó, inkább ne... :D -
De nem is arról beszéltünk hogy neked azt kéne viselned mókuska. :) -
Rajtad lehet, én azért furán érezném magam egy faja csipkés harisnyába... :D -
Bizony, nem szorítja el az ereket bokánál. Nem mellesleg szexisebb is. :P -
Ha nem dolgozom, papucsban nyomom mindig :DDD
Amúgy nyilván naponta. -
évente -
naponta -
Blum #88423 Naponta többször.
Intézem a városban az ügyeimet,mászkálok ide-oda és ha hazaérek,egyből lecserélem. Persze olyan melegben,mint ami a napokban volt/van,akkor papucsban indulok el. -
És kevésbé rossz/egészségtelen a lábnak a minőségi, puha harisnya, mint a zoknik. -
A lényeg ugyanaz. De mindegy is, nem vagyunk egyformák. :) -
Nem hordok fehér inget... :) -
Alapvetően naponta. De nem a nap a lényeg, hanem ha felveszek valamit, amint leveszem, nem veszem fel többet, csak ha ki van alaposan mosva. Igaz ez zoknira, alsóneműre pólókra, ingekre stb. Nem igaz farmerra pl. azt nyilván ritkábban mossuk, mert szarrá menne, de ugye azalá veszek hosszú boxert, nomeg alul zoknit, így nem érheti túl nagy megterhelés. Zokniból meg amúgyis gumi és orrvarrás nélküli gyógyzoknikat hordok manapság és még ezektől is kikészül néha a lábam. -
Mert ami közvetlen érintkezik az ember bőrével - nadrág nem érdekes, az elég vastag anyag, nehéz lenne minden nap mosni, cserélni - azt cserélni kell, mert a bőr zsírosodik. Láttál már pl. egy fehér ingnyakat egy napi hordás után? A fehér szín nyomokban van csak. :) Én biztos nem veszek fel kétszer egy inget. Igaz nem is hordok nagyon, inkább póló. -
Télen sem. Ott vannak a vastagabb harisnyák (40den és afölött), de ha az ember kifogy belőle, két vékonyat felvéve ugyanaz, a lényeg h nem fázik a láb. -
Inget miért cserélnék télen minden nap? Vagy te mindenn nap új farmert vagy bármilyen más nadrágot veszel fel? -
Télen sem?