127612
  • jazzy
    Nem tudok írni tehát ba32107 sry :p
  • jazzy
    Hát azt meg milyen gay oldalon nyerte?! :D

ba32017: pizza sprintnek szolnokon van ilyen akciója, hogy likeolod a képet és kisorsoltak egy nyereményt, amit beválthattál pizzára, gyrosra, tésztára, és kamuztam mert 2x nyertem! :D

De mostmár 1 menüt lehet nyerni.
  • ba32107
    Mivel? :D
  • Sir Quno Jedi
    de alkoholmentes volt!
  • jazzy
    Már megérte.
  • Sir Quno Jedi
    kollegám meg két sört
  • jazzy
    Nem jó, mert faszság. De én is használom, mert néha ezekben is részt kell venni és megláthatod a jó oldalát. Én például már nyertem 1 gyrostálat fészbukon! :D
  • Sir Quno Jedi
    Jól van, látom itt sokakat érzékenyen érint a téma.

Elnézést kérek: JÓ a facsébúk, meg a többi közösségi fos, akarom mondani site! Meaculpappappaa!
  • Sir Quno Jedi
    Na, rokonságomban még a tengerimalacnak is van pászmeg iwiw accja, nemhogy a kutyának, ezek készen vannak! Néztem is múltkor, hogy ki a halál jelölt ismerősnek, de persze ahogy mondod, egyik kutya volt, másik tmalac! :DDDD
  • Hegi90
    nope.

amúgy nem értem mi bajod a facebookkal: csinálhatsz a kutyáidnak saját oldalakat, és lájkolhatod amiket a nevükben postolsz. Ezt pont neked találták ki szvsz, legalább lekötnéd magad, addig se itt "moderálsz" :)
  • Sir Quno Jedi
    Pászmeg, úgy tuttam hogy idejössz majd a semleges véleményeddel békíteni! :D

Ebből nem lehet építkezni, sem hozzászólásokat termelni.

- Milyen fagyit kérsz kisfiam?
    - Nekem mind1 apuuu.
    - Akkor szarízűt kapsz hülyegyerek, mert neked az is jó?!?

Najó, csak vicczelek ám-e! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Nembajaz. Akarsz róla beszélni?!
  • Hegi90
    bizonybizony forevörölón vagyok :(((

lábjegyzet: látom sikerült felcserélned a "közvetlenebb" és a "közelebbi" jelentését

szóval mi is a baj azzal, ha az emberek a saját hasznukra használják ezeket az oldalakat?
  • Dzsini
    Én azt nem értem miért kell érzelmeket fűzni egy nem kötelező szolgáltatáshoz, vagy annak használóihoz?

Akit érdekel, és aki hasznosnak tartja az használja, de egyik oldalnak se kellene lehülyézni a másikat csak azért, mert tök véletlenül valamiben különbözik a véleménye.

A G+ beindul, mert a G üzletet lát benne, ha felfuttatják, akkor sokan fogják használni, sikeres lesz. Ha nem, akkor nem - de ennek semmi köze ahhoz, hogy most 1 naposan ki szereti és ki tartja hülyeségnek.
  • Sir Quno Jedi
    Alkosz-Kiszel fanklub nem érdekel??
  • Sir Quno Jedi
    Értem én, tehát SENKI emberfiával sem sikerült még közelebbi ismeretségbe kerülnöd a valódi hírességek közül (már akiről mi is és az átlagember is hallott már valaha pl.). Nem szégyen az, nem is lényeges.
  • SötétBarom
    Nekem például ismerősöm Igazságos Izom Tibor. :P
  • Sir Quno Jedi
    Igen és ezt amíg csak "simán" blogja volt a "hírősségnek", addig nem tehetted meg, mert... miért is??? Ugye nem kéne hülyének nézni az embert. :D
  • Hegi90
    próbáld ki és meglátod

sry, már csak a hangnem miatt sem válaszolok normálisan, bár a fröcsögést már megszokhattuk, ha valaki nem ért veled egyet ^^

ha nem tetszik, nem használod, többieket békénhagyod thxby
  • ba32107
    Szerintem arra célzott, hogy egy-egy híresebb ember (nézőpont kérdése, valakinek pl. egy blogger is lehet híres) válaszolhat neked, beszélgethetsz vele a page-én keresztül.
  • ba32107
    Egyetértek. Továbbá hozzáteszem, hogy nem értem azokat akik az miatt fröcsögnek és szidják a facebookot, mert hogy átláthatatlan, meg tele van felesleges programokkal.... nem kell használni és kész. Semmiféle appnak nem adok hozzáférést semmihez, nem használok semmit, csak az alap facebookot. Tökéletesen átlátható, letisztult, semmi gond nincs vele.
  • Sir Quno Jedi
    "híres emberekkel kerülhetsz úgymond közvetlenebb kapcsolatba " mondanám, hogy ÚRISTEN, de ez már überelhetetlen!

Mesélnél, hogy mely hírességekkel kerültél "közvetlenebb" kapcsolatba?!?! Csak, hogy a többiek is röhöghessenek! :D
  • Hegi90
    ha nem csak like-kurvaként használod, vagy arra, hogy a farkad verd a csajismerőseid fotóira, akkor vannak.

Pár dolog, ami nekem tetszik a facebookban, és előnyben részesítem a többi k.o.-hoz képest:
    - különböző zártkörű csoportok (egyetemen nagyon hasznos tud lenni, Google+ a fejlett tartalommegosztása révén talán mégjobb ilyen szempontból)
    - híres emberekkel kerülhetsz úgymond közvetlenebb kapcsolatba (legalábbis azokhoz, akik tényleg maguk szerkesztik a FB oldalukat)

+ valakinek fontos ám a kapcsolatainak ápolása is :)
  • MR ME
    nem érdekel, fasság az egész
  • ba32107
    Benéztem és itt ragadtam :) De ezúttal megmaradok mezei usernek :D
  • tigeroo
    jaj hád haccsinálják!
  • Fbn Lx
    háttemeg honnan bukkantál elő! :3
  • Guren
    mert a facebook a RÁK, ami miatt nem lehetnek szép dolgaink
  • Zoli007
    Nem gondolok semmit, ha tetszeni fog, akkor használni fogom. Korai a kérdés, mert nem lehet regelni.
  • Sir Quno Jedi
    Főoldalról kopizva:

Várhatóan ma nyújtja be kérelmét első nyilvános részvénykibocsátására a Zynga, a Facebook egyik legnépszerűbb játéka, a Farmville készítője az amerikai hatóságoknak.

A Zynga mintegy 2 milliárd értékben hajtaná végre első nyilvános részvénykibocsátását a tudósítások szerint, a tranzakciókhoz közeli források szerint a tranzakció mintegy 15-20 milliárd dollárra értékelné a játékgyártó céget - írja a Wall Street Journal. A tavaly 850 millió dolláros árbevételt elérő cég idén már mintegy 1,46 milliárd dolláros bevételre számít. Ennek mintegy 80 százaléka a játékain keresztül és azokhoz értékesített virtuális javakból, s 20 százalékj hirdetési bevételekből származna. A szakértők szerint a cég Farmville nevű játéka messze a legnépszerűbb a Facebookon játszható játékok közül, átlagosan havi 272 millió játékossal. A második helyezett fejlesztő ennek töredékével, átlagosan havi 34,3 millió felhasználóval büszkélkedhet.

Az idei év internetes kibocsátásaival ellentétben - a LinkedIn és a Groupon után - a Zynga ráadásul olyan cég, amely profitot is képes termelni. Ugyanakkor elemzők felhívják a figyelmet, hogy a társaság működésére kockázatot jelenthet erős függése a Facebooktól.
  • ba32107
    Vannak. El tudom érni azokat az ismerőseimet, akik sosem nézik az email címüket, tudok létrehozni olyan eseményeket, amiket FB nélkül csak 10 telefonhívással tudnék, van hogy a hírekről is innen értesülök először (a lájkolt oldalakon keresztül), és még sorolhatnám...
  • NEOreg3
    talán használni fogom, ha sikeres lesz, főleg, mert nem FB
  • Sir Quno Jedi
    vannak?
  • ba32107
    A közösségi oldalak pozitív oldalairól miért nem beszél soha senki?
  • Sir Quno Jedi
    Faxság, mint a többi. FB-n is halálra keresi magát sok eleddig névtelen, de legalábbis nem túl ismert cég(ecske), akár flash játékokkal. Nekik jó üzlet az agyatlan "ember"masszán hízni.
  • Kata
    Egy hülye százmilliót csinál alapon felfuthat, de szerintem hülyeség az egész.
  • Blum
    Ha tetszeni fog,meg mások is ajánlják,akkor majd használom.
  • Molnibalage
    Nem érdekel. A Twittert soha nem használtam, azt sem tudom igazán, hogy micsoda. FB accountom sincs. Minek...?
  • rastaman
    felesleges, úgy is ...
  • Szavazó roBOT
    Kinek a főztjét szereted legjobban? ==>> Mit gondolsz a Google+-ról?