127612
  • 89
    Zafír tetszik a színe miatt, egyébként nem viselek semmilyen ékszert, nem igazán vonzanak
  • tigeroo
    mi tagadás ezen a kérdésen még soha sem gondolkoztam!
  • efti
    +1

Minden vasnal nehezebb fem fantasztikus abbol a szempontbol, hogy egy halott csillag maradvanya, de nem kulonosebben hajtok ettol meg rajuk, vagy van koztuk kedvencem.

A kovek pedig vegkepp nem erdekelnek, bar persze szivesen adnek el belole nagyobb mennyisegeket, a penz erdekel :)
  • Marci0115
    nem érdekel a téma különösen
  • Blum
    Cirkon,Ezüst.

A cirkon azért mert olcsó és szerintem ahhoz képest jól néz ki (ilyenból van a fülbevalóm berakása),az ezüst meg csak szimplán azért,mert az nekem jobban áll,mint az arany.
  • Szavazó roBOT
    Neked tetszenek az új SG-s fejlesztések? ==>> Melyik a kedvenc drágaköved?
  • Broafka
    az új üzenet mutató az jó dolog szerintem, igazából ez a facebookos chates újítás szerintem felesleges, és zavaró is (de mondjuk ki lehet kapcsolni, ami jó dolog, úgyhogy végül is nincs vele gond)
  • Czdano
    A szerkesztés gombot adom..nem egyszer fordult elő hogy doublepostolnom kellett egy olyan elírás miatt ami megváltoztatta a mondanivalómat.
  • Beagie
    Így van!
    A mostani design se rossz, de az lenne a legjobb ha a felhasználói beállításokba lenne pár választási lehetőség.
    Persze csak vagányságosakat, nem gagyikat.

ui: Tetszenek a fejlesztések.
    De az lenne a legjobb még, ha egy normál, nem VIp felhasználó is tudja a hsz-eit szerkeszteni 3 percig, a vip meg mondjuk bármikor.
    Bár ez nem az a topik, ahol leírjuk mit szeretnénk :)
  • MR ME
    ez a facebook chat baromság, az állapotjelzés is, a kikapcsolásuk viszont okos dolog....de nem hiányzott nekem, szal nem tetszenek, zavarnak
  • Blum
    Azért a chat ha másért nem is,de legalább arra jó,hogy ott beszélgessenek,ne a topikokat offolják szarrá.
  • Gibor
    Igen tetszenek, de egyes új funkciókat feleslegesnek tartok.

Chat. Szerintem egy fórumra felesleges, illetve idegesített is.
  • Jim Morrison
    nincs azzal semmi gond (desgin)
  • Marci0115
    chat felesleges, egy új design jöhetne inkább
  • tommygear
    a chat teljesen felesleges
  • 89
    köszi :)
  • Guren
    ki lehet kapcsolni az online/offline jelzést
  • Blum
    +1
  • Czdano
    Chatet feleslegesnek tartom, új hozzászólás adja, és tényleg hiányzik egy tetszik gomb, talán még egy nem tetszik gomb is elférne ami 5-10 lenyomás után spammé változtatná az üzenetet és eltűnne vagy spoilerrel lehetne megnyitni (asszem youtubeon van ilyen)
  • ocskoszilard
    új hozzászólás jelző tényleg jó, chat az facebook-msn hibrid, sose fogom használni, ott a régi chat, az való ide, és a tetszik gomb tényleg jó lenne :D
  • 89
    új hozzászólások-jó
    chat-leszarom
    online/offline-zavar

támogatom tigeroo "tetszik gombját"
  • SötétBarom
    Így van. Designt ne buzerálják, mert perfekt.
  • SötétBarom
    A chrome plugin tudja. ;)
  • tigeroo
    ne csináljanak semmit se a dizánjjal, anno pont azért jöttem ide mert kurvára letisztult volt az egész az akkori fórumokhoz képest.
  • tigeroo
    chat nem érdekel.

-jólenne vmi hozzászólás-like gomb is.

-nomeg az oldalon át ugró utcsó üzi

-mobil sg
  • NEOreg3
    oldják meg, hogy működjön az utolsó olvasott üzenetre való ugrás több oldalon keresztül is, a többit meg leszarom/kikapcsolom
  • Lacee86
    Az online indikátor ok, bár nem létfontosságú. A chat nem érdekel, az új hozzászólások nem rossz. De lehetne még sok más újítás. Pl. kezdjük a design-nal. Bár nem vagyok az a nagy design buzi, de vmit azzal is lehetne kezdeni, mert kissé elavult és unalmas. Na persze csak akkor, ha az nem megy a gyorsaság rovására, mert ha belassul tőle az oldal, mint az állat, akkor inkább ne. :) Na meg persze az oldalon a hülyéket jobban is lehetne szűrni, következetesebb büntetések stb. Erről már volt szó nem 1x.
  • Petka
    Én se nagyon értem, hogy miért volt szükség erre az új FBszerű chatre. Sose használtam, nincs rajta egy partner se. Az online jelzésnek se vettem még hasznát. Szerintem nem kellenek ide ilyen fejlesztések. Hagyni kéne az SG szerverét, hogy fusson, azt kész.
  • SötétBarom
    Tényleg, az új hsz jelzés... Az is nagyon jó. =)

Még aminek nagyon örülnék, ha lenne a fórumnak is mobil verziója.
  • clio1616v
    ne magyarázkodj, mert csak tovább erősíted a feltételezést
  • EnxTheOne
    Chat rohadtul idegesitett, az az online/offline nem érdekel.

De az uj hsz jelzése tetszik.
  • SötétBarom
    Igen, végre van valami új is. (nem csak a háttérben folyó fejlesztések/javítgatások)

Egészen konkrétan a chrome sg pluginra gondolok, ami NAGYON JÓ (annak ellenére, hogy nem belső upgrade). A cset engem nem érint.
  • Molnibalage
    Semleges. Chat-et életemben, ha kétszer használtam. Az online / offline kijelzéstől nem esek hasra.

Inkább a modik dobnák ki a sok trollt. A tudományos topokikból lassan mindenhol konteó / NWO / stb. antitudományos balfaszságokat posztolók gumiszobája lett.
  • byzhouse
    nincs használatban lévő alregem ;) 1szer csináltam 1-et nickváltás miatt,de inkább maradtam ezen. jó lenne,ha leállnál az ilyen newhouse-byzhouse-bohoc dologgal, mert kétlem, hogy 18k hsz-el alreg lennék, new is ilyen 20k+ utána csinálta a bohoc regjét.

ennyi erőből te vagy kocsis kickban! óvoda nem ma barnult középcsoport szint
  • clio1616v
    csak rontani lehet rajta, már elérte a népszerűségének a csúcsát... most jönnek már a megújulnivágyók büdös bohóc byzhouse n3whous3 és az ambrus lopott regjei
  • chhaya #89180
    Hogyne tetszenének, reflexből kapcsoltam ki mindet.
  • Sir Quno Jedi
    Ami nem a rendszer belső optimalizációját szolgálja (azt a júzerek nem veszik észre, de az SZÜKSÉGES), az mind felesleges szvsz. Minek?! Az SG jó ahogy van, sok-sok éve bevált médium. Már csak a csetet kellene végleg kiírtani és 10/10.
  • clio1616v
    igen látványos a visszafejlődés
  • Szavazó roBOT
    Mi a véleményed a citromos (vagy újabban narancsos) sörökről? ==>> Neked tetszenek az új SG-s fejlesztések?
  • 89
    azért az is jólesik, ha vezet az ember...