127612
  • Sir Quno Jedi
    natyjábó
  • Broafka
    akkor találó a bannered! :D
  • Sir Quno Jedi
    fél életemet különböző kórházakban töltöttem
  • NEOreg3
    poratkára
  • DIESEL DOG #89451
    Többször voltam de csak pár napig...

Baleset miatt egyszer akkor a jobb térdem műtötték elülső keresztszalag szakadás miatt meg laterlis és medialis meniscus gyűrű szakadás miatt, majd ezt követte egy újabb műtét, akkor csak a medialis meniscus gyűrűről szakadt le egy nagyobb darab, utána pedig rászántam magam az ínszalag pótló műtétre amit idén márciusban végeztek el és lekopogom azóta kutya bajom sincs, de két nap után hazaengedtek saját felelősségre. Mind a három műtét arthroscop-al történt hála a mai fejlett orvostechnikai eszközöknek...

Ezenkívül voltak kisebb-nagyobb sérülések, volt még régebben egy bal csukló törésem de amiatt nem tartottak bent.

• MR ME
    nem voltam még, csak csonttörések voltak
  • Blum
    Csak TÚL bátor vagyok :D
    Még pár évvel ezelőtt egyszerre 3-4 sportot is űztem.
  • Molnibalage
    ????
  • Calver
    ja, meg egyszer tejes kajától fulladás (anafilaxiás sokk?) miatt kishíján felnyisszantották a gégémet, de elmúlt a laktózérzékenységem tőle, szóval végül is megérte
  • Calver
    nézzük... mandulakivétel, fogócska közben csattanás és agyrázkódás, gyorsan mozgó, nehéz kétlábúhoz tartozó ököl miatt még egy agyrázkódás, műtét, és asszem ennyi.
    csontom soha nem tört szerencsére.
  • disgust
    Rád jellemző a kérdés, meg érdekes hogy Katától nem kérdezted neki mi baja lett...
    Ha a kocsijával orral belement a másik kocsi oldalába, szerinted mi történhetett vele, észlény? Max megijedt. Előtte ott van 1,5 méter gyűrődő zóna.
  • Fbn Lx
    bázmeg, te nagyon nem figyelsz oda mit csinálsz
  • Fbn Lx
    és mire?
  • Fbn Lx
    mandulakivétel előtt kicsikoromban
    most már mindent tudtok rólam
  • Motoroj
    Nem voltam még kórházban fekvőbeteg.

Sem fekvő sem másmilyen.
  • Peter1
    Igen, egy rövid ideig.
  • Molnibalage
    A másik sorfőrrel mi történt?
  • tenkenorman
    Gyerek koromban nem telt el év hogy ne alkottam volna valamit :D szinte már úgy éreztem kötelező kórházba menni, volt nyílttörés, több varrás, repedés, mind két karom törött, bicó hajtókar végigvágta a vádlimat.
  • Blum
    Rengetegszer. 2X tört el a jobb hüvelykujjam,az egyik esetben egyszerre 3 helyen. Kulcscsont törés,szegycsont törés,bordatörés,kisebb-nagyobb agyrázkódás,jobb térdemet kis hijján eltörtem (ezt egyszer operálták is),a bal térdemet 2X stoppolták össze,és fűnyírás közben mikor húztam hátra a gépet,akkor megcsúsztam és a gépet meg a lábamra rántottam. Szerencsére csak egy kis darabot vágott le. (De visszanőtt!! :D)
    Legutóbb egy biciklis esés miatt,rohammentő vitt be. Ideiglenesen lebénult a jobb lábam,agyrázkódás,horzsolások.

1 éjszakától -5 napig terjedően voltam bent.

10 éves korom óta vagy kontroll vagy egy újabb sérülés miatt rendszeres látogató vagyok. :D
  • Bachstein
    Mandulaműtét miatt pár napot, de alig emlékszem.
  • Kata
    Igen, amikor egy idióta (férfi) elsőbbséget nem adva oldalról belém száguldott és a tűzoltóknak kellett kivágni a kocsiból (nem sokon múlt hogy kinyír), meg kétszer kezemet varrták össze, egyszer gyerekkkoromban egyszer pedig pár éve, mindkét esetben megfigyelésre bent tartottak egy napot (mert nem kis sérülések voltak).
  • efti
    12 evesen vakbelmutet miatt 4 napot
  • PesSim
    Kétszer voltam, egyszer varrásra, egyszer kartörés miatt. De nem töltöttem bent egy napot sem, csak kezeltek és mehettem haza.
  • byzhouse
    mandula műtét este alvás közben pedig újra elkezdett vérezni...
  • Attila8805
    1 hétig mikor kiderítették hogy migrénes vagyok.
    3 napig mikor műtötték az orrom.
    Meg mikor kicsi voltam orrmandula műtét után 1 vagy 2 nap :D
  • Zoli007
    Nem korfüggő, mikor gyullad be, tudtommal.
  • szjuca
    Kettő évesen? Azt meg hogy csináltad?
  • Zoli007
    Kétéves koromban egy hétig vakbélműtét miatt.
  • NEOreg3
    amikor azt vizsgálták, hogy mire vagyok allergiás
  • Freeda Krueger
    Többször is voltam,legutóbb amikor az orrsövényműtétem volt.
  • toysoldier
    7 évesen 1 hétig voltam, mert szilánkosra tört a könyököm
  • Molnibalage
    Kétszer, 1992-ben. Először 1,5 hétig utána meg két hétig. Azóta nem. Nyáron. "Vidám" egy vakáció volt...
  • chhaya #89423
    Néhány napig, amikor műtöttek, nem baleset miatt.
  • szjuca
    Műtétek miatt voltam rövidebb-hosszabb ideig.
    (mandula, mindkét csípő, 2 császár)
  • ba32107
    Ööö... nem?
  • Marci0115
    nem voltam még kómában
  • daeemoon
    :DDDD Hát igen...
  • Marci0115
  • Szavazó roBOT
    Voltál már baleset / sérülés / betegség miatt kómában? ==>> Voltál már baleset / sérülés / betegség miatt kórházban?
  • Czdano
    Szerencsére nem, de amilyen pályára készülök még van rá esélyem :DD

Aki pedig tényleg átélte az leírhatná hogy élte meg az egészet (emlékezett-e utána akármire is, alvásnak észlelte az egészet, stb), én kíváncsi lennék rá.