127612
-
Nem, jöhet bármi, akár az űrsiklót is meglovagolnám.
Repültem egy, illetve két motoros gépekkel, helikopterrel, ugrottam ejtőernyővel, de legtöbbet vitorlázó repülővel repültem, azzal egyedül is, mert azt tanultam. Egy dolgot nem próbálnék az a siklóernyőzés.
Autóval sokkal veszélyesebb közlekedni. -
Nem félek, de azért óvatos vagyok. Ami repül, az 1x le is jön és az nem mindig kellemes... :D -
Szavazó roBOT #89493 Szoktad mások wifi hálózatát használni a tulajdonos tudta nélkül? ==>> Félsz a repüléstől? -
EnxTheOne #89492 LÁma vagyok, nincs wifim. Szoval ha valaki lopja a netem, akkor én lassabban tudok letölteni, vagy marad a sebbességem a normális, és aki lop, ö is max sebbességet kap? ?:S -
Nagy ritkán, de az én wifimre se raktam jelszót direkt azért, hogy akinek éppen szüksége van rá használni tudja. Ha nem egész nap azon lógnak engem nem zavar ha néha csatlakozik rá valaki. Mondjuk volt egy marha egyszer aki belépett és átállította a beállításokat és emiatt nem tudtam 1 hétig netezni, mire rájöttem mit baszott el. -
Szerintem amin nincs jelszó, az direkt azért van ott, hogy használd. :D Mondjuk én csak a telefonommal szoktam. -
Nem szoktam, mert nincs mivel rákapcsolódni. Viszont a miénket egy időben lopta a szomszéd, akkor tanultam meg beállítani a routerünket :D -
laikusok >>> plebs
fixed -
Sokan azt sem tudják hogy lehet titkosítani. A XXI. században a számítógépek többségét laikusok használják. -
ha nem védi le, akkor így járt :D -
"Ha nem kell hozzá jelszó, akkor miért ne? A szükség nagy úr."
mivel utóbbi hónapokban útépítők vadásznak a rézkábelekre, így párszor kábelvágás okán kénytelen voltam szomszéd netjére fanyalodni, de azelőtt se nagyon zavarogtam védtelen wi-fi hálózatot használni. -
Ha nem kell hozzá jelszó, akkor miért ne? A szükség nagy úr. -
Csak nekünk van wifi-nk kb 100 méteren belül szóval nem.(kertváros, közeli lakók többsége nyugger stb.) -
Unreal1942 #89482 Ha nem kell hozzá jelszó akkor miért ne... Most is azon lógok mert ami hivatalosan van net az szarakodik.... -
Itthon saját, ha máshol vagyok és van nyitott akkor használom. Kódoltat tudnék, de nem fogok feltörni, mert aljas dolog. -
Itthon nem, de a főiskolán volt rá példa. Szerintem senkit nem zavart. -
Szomszéd tőlünk is lopta, letiltottuk a router rádió sugarát mert mi kábelt használunk
-
Igen, a tudtuk nélkül. Két szomszédnak is van, nekem meg korlátos a netem, szóval néha jól jön, csak gyenge a jel. Sőt, még át is konfiguráltam a csatornákat, hogy ne zavarják egymást. -
Most is használom. Letöltésre nem alkalmas, de internetezésre tökéletes. Wifi erősítő antennával be tudok fogni kb 15 jelet egyszerre így eléggé valószínűtlen hogy ne találjak egy olyan ami nincs jelszóval levédve:) -
itthon van saját, de a szomszédban egy 90%-os erősségű is kb, életbe nem sikerült kitalálni a jelszavát próbálkozás képp 
azért még van pár, akinek admin marad a jelszava, vagy ilyesmi... ha meg nem kódolt és használható akkor miért ne? :) -
még egy olyan válasz elfért volna, hogy: Tőlem lopják.
-
Van sajátom, és különben sem értek hozzá. -
Most is lopom. Nincs hozzá jelszó, szóval miért ne? :D Anyumnak marad a kábeles. :) -
van saját, nem kell másé -
Én utoljára hi-fit használtam. -
Blum #89470 Életemben egyszer használtam wifit. Ergó nem. -
amikor debrecenbe költöztem és a UPC 3 hónapig baszakodott akkor loptam a mi tömbünkből egy ~90%-os jelet. torrent, meg mindne lófasz, nagyon keményen. majd mikor bekötötték akkor kaptak 1 papírt tőlem hogy védjék le a wifit kérjenek segítséget valakitől aki ért hozzá -
én általában nem, mert rendes ember vagyok :D
de ha haverokkal egy nyaralóban bulizunk, és nincs internet, akkor megpróbáljuk a szomszédét, de sajnos a legtöbbje levédi jelszóval -
ha van, akkor igen -
Ha van jel akkor néha :D -
Itthon az van, de ezen kívül max hot spot-kat telóval. -
Itthon van WiFi, azzal nincs baj.
Ha máshol tartózkodom, és szükségem van internetkapcsolatra, akkor általában "Ha nem kell hozzá jelszó, akkor miért ne?" -
Nem szoktam, kiveve persze a hot spotokat -
Csütörtökön vettem egy tablet PC-t, azzal használom valamelyik szomszédét, mert nincs jelszóval védve. Sajna megszakad néha a wifi, mert gyenge a jel, de ma elmegyek venni egy wifi routert magamnak :) -
aki wifit leechel, az nem ember -
Renegade #89460 az egyszerű wifis védelem pl wpa könnyen törhető :-)
egyébként meg, ha nincs védve akkor használhatod minden további nélkül a jogszabály értelmében, viszon ha jelszóval védett és feltöröd, na az már bűncselekmény -
Tudom, hogy mi de nem használom, mert nincs is mivel. Múlt hét óta van okostelefonom, de azzal sem fogok ilyet használni. -
DIESEL DOG #89458 Nem igazán, mivel nincs olyan eszközöm amivel tudnék wifi hálózathoz kapcsolódni... -
nem szoktam
am wtf, hogyan lehet ha le van kódolva? -
Szavazó roBOT #89456 Voltál már baleset / sérülés / betegség miatt kórházban? ==>> Szoktad mások wifi hálózatát használni a tulajdonos tudta nélkül?