127612
-
Renegade #89575 Egyszer régen begyűjtöttem egy agyrázkódást, melynek hatására kiesett az adott nap. Vicces volt, mert elájultam és amikor magamhoz tértem, akkor az agyam szerint csak reggel 8 volt és nem értettem, hogy miért is van kockakő a szobámban. o0 De másnapra visszajöttek az emlékek. -
DIESEL DOG #89574 Not... -
most is abban vagyok folyamatosan-e -
betegség miatt nem, csak alkohol miatt -
Fbn Lx #89571 kóma, amnézia... mi van még
volt már bibis a térdetek? -
reggel felkeltem és nem emlékeztem,hogy mit álmodtam =( -
Blum #89569 Igen,pár óráig. -
Néhány óráig, vagyis inkább fél napig kb.
Agyrázkódásom volt, bicikliről fejest ugrottam a betonra, onnan egészen a kórházig filmszakadás.
Pedig állítólag a saját lábamon mentem haza és otthon még elvoltam, nyafogtam meg ilyesmi... -
de -
10Q, fixed.
Egyszer télen futás közben beakadt a lábam egy "oszlopmaradványba", ami kb. 5 centire állt ki, de elég volt ahhoz, hogy dobjak egy táblás hasast. max fél percre nem emlékszek, hogy hogy álltam fel onnan... -
akkor részeg voltál nem amnéziás
-
Én lenni kérdés beküldője. Betegség/sérülésre gondoltam.
Igen - pár percig. Egyszer nyáron összeestem a melegtől, haver segített elsétálni árnyékba/erre azóta sem emlékszem/, aztán kb. 10 perc kellett, hogy eszembe jusson ki vagyok, hol vagyok. Kib***tul félelmetes volt, nem akarom még egyszer átélni. -
betegség miatt nem, alkohol miatt pár óra kiesés van -
addig maradjunk a betegség/sérülés verziónál. ha nem, akkor újra lesz indítva a szavazás holnap.
-
KaBuTo666 #89561 lol -
Szavazó roBOT #89560 Félsz a repüléstől? ==>> Voltál már amnéziás? -
a "Voltál már amnéziás?" kérdés beküldőjétől kérdezem, hogy az alkohol és más szerek okozta "amnézia" is beleszámít, vagy kizárólag a betegség, vagy sérülés okozta amnézia? -
nem felek, sot imadok repulni. Gimi vegen vitorlazorepultem is, sajnos pont lemaradtam a C vizsgarol mire vege lett a szezonnak, a kovetkezo evre pedig nem sikerult eleg penzt osszekeressek. Igy csak a B vizsga van meg. 106 felszallasbol 8 ora 52 perc repult idom van pilotakent. Sajnos a hosszabb ideju repulesek pont ezutan jottek volna.
-
te meg egy rossz tv szerelő :DDD -
:D
Lehet kéne új lokó... -
vérspanyol
-
Széklete milyen?
-egészséges
-nemtudom, még nem kóstoltam -
Mondja ezt egy piócás ember. 

ha nics szavazás, majd mi szórakoztatjuk magunkat -
naa, beszólt a szaros
-
Te sem panaszkodhatsz, féleszű focista. 
-

-
Én még a TV-t sem tudom beállítani látod.
-
migiri migiri? -
Én meg.. öm.. -
Az is igaz. :) -
Lehetne kozmetikus is. :) -
Ja, Kata meg szemész a logója alapján. :D -
Általában nem félek tőle,vittek már motoros sárkánnyal is.A rossz hírű típusokkal azért nem valószínű hogy kipróbálnám a repülést (F-104 starfighter és hasonlók) -
ebben a példádban meg azt írod amit én most mondtam, ha ugyanarról beszélünk, akkor miért oltogatsz? -
nah okoska, inkább magyarázom, jó? Mert azért mert vadászrepülő van a logódban még nem biztos hogy vezettél is.
A földön való mozgás a Cessna repülőgép esetében két féle mozgás van, a lábpedálokat használva.
1, Ha a pedál alját nyomod akkor a függőleges vezérsík (vagyis a farok lapátok) mozdítják el egy bizonyos szögben, szóval kisebb kanyarokat lehet végezni
2, ha a pedál tetejét nyomod akkor a kerekeket fékezi (jobb vagy balt) és mivel az első kerék forogni képes (de nem forgatható KATA) így élesebb kanyarokat lehet vele tenni. -
Szép dolog a lenti példa amit írták, de a MiG-21 gépeken nem volt oldalkormánnyal kapcsolt orrfutó kormányzás, a bal- vagy jobb futó fékezésével lehetett kormányozni majdem az összes változatát. Csak, hogy több példa legyen. :) -
De, azért sokszor kell. -
jogos ám a kérdés, de akkor még nem voltam hozzákapcsolva a tandempilótához :)
elírtam, tandemeztem* :3 -
Szerintem nézg meg a logómat és rájössz, hogy nem nekem kell magyarázni, hogy hogyan működik egy repülő... :) -
Miért estél kétségbe? Volt rajtad ejtőernyő és úgyis azért mentetek fel hogy kiugorjatok. :P