127612
  • Renegade
    Egyszer régen begyűjtöttem egy agyrázkódást, melynek hatására kiesett az adott nap. Vicces volt, mert elájultam és amikor magamhoz tértem, akkor az agyam szerint csak reggel 8 volt és nem értettem, hogy miért is van kockakő a szobámban. o0 De másnapra visszajöttek az emlékek.
  • DIESEL DOG #89574
    Not...
  • Sir Quno Jedi
    most is abban vagyok folyamatosan-e
  • Marci0115
    betegség miatt nem, csak alkohol miatt
  • Fbn Lx
    kóma, amnézia... mi van még
    volt már bibis a térdetek?
  • byzhouse
    reggel felkeltem és nem emlékeztem,hogy mit álmodtam =(
  • Blum
    Igen,pár óráig.
  • chhaya #89568
    Néhány óráig, vagyis inkább fél napig kb.
    Agyrázkódásom volt, bicikliről fejest ugrottam a betonra, onnan egészen a kórházig filmszakadás.
    Pedig állítólag a saját lábamon mentem haza és otthon még elvoltam, nyafogtam meg ilyesmi...
  • NEOreg3
    de
  • Lyukasbogrács
    10Q, fixed.

Egyszer télen futás közben beakadt a lábam egy "oszlopmaradványba", ami kb. 5 centire állt ki, de elég volt ahhoz, hogy dobjak egy táblás hasast. max fél percre nem emlékszek, hogy hogy álltam fel onnan...
  • tommygear
    akkor részeg voltál nem amnéziás
  • Zoli007
    Én lenni kérdés beküldője. Betegség/sérülésre gondoltam.

Igen - pár percig. Egyszer nyáron összeestem a melegtől, haver segített elsétálni árnyékba/erre azóta sem emlékszem/, aztán kb. 10 perc kellett, hogy eszembe jusson ki vagyok, hol vagyok. Kib***tul félelmetes volt, nem akarom még egyszer átélni.
  • NEOreg3
    betegség miatt nem, alkohol miatt pár óra kiesés van
  • Lyukasbogrács
    addig maradjunk a betegség/sérülés verziónál. ha nem, akkor újra lesz indítva a szavazás holnap.
  • KaBuTo666
    lol
  • Szavazó roBOT
    Félsz a repüléstől? ==>> Voltál már amnéziás?
  • Lyukasbogrács
    a "Voltál már amnéziás?" kérdés beküldőjétől kérdezem, hogy az alkohol és más szerek okozta "amnézia" is beleszámít, vagy kizárólag a betegség, vagy sérülés okozta amnézia?
  • efti
    nem felek, sot imadok repulni. Gimi vegen vitorlazorepultem is, sajnos pont lemaradtam a C vizsgarol mire vege lett a szezonnak, a kovetkezo evre pedig nem sikerult eleg penzt osszekeressek. Igy csak a B vizsga van meg. 106 felszallasbol 8 ora 52 perc repult idom van pilotakent. Sajnos a hosszabb ideju repulesek pont ezutan jottek volna.

• tommygear
    te meg egy rossz tv szerelő :DDD
  • Kata
    :D
    Lehet kéne új lokó...
  • szabii98
    vérspanyol
  • tigeroo
    Széklete milyen?

-egészséges
    -nemtudom, még nem kóstoltam
  • immovable
    Mondja ezt egy piócás ember.

ha nics szavazás, majd mi szórakoztatjuk magunkat
  • tigeroo
    naa, beszólt a szaros
  • immovable
    Te sem panaszkodhatsz, féleszű focista.
  • szabii98
  • immovable
    Én még a TV-t sem tudom beállítani látod.
  • 89
    migiri migiri?
  • jazzy
    Én meg.. öm..
  • immovable
    Az is igaz. :)
  • Molnibalage
    Lehetne kozmetikus is. :)
  • immovable
    Ja, Kata meg szemész a logója alapján. :D
  • Willenbrock
    Általában nem félek tőle,vittek már motoros sárkánnyal is.A rossz hírű típusokkal azért nem valószínű hogy kipróbálnám a repülést (F-104 starfighter és hasonlók)
  • Broafka
    ebben a példádban meg azt írod amit én most mondtam, ha ugyanarról beszélünk, akkor miért oltogatsz?
  • Broafka
    nah okoska, inkább magyarázom, jó? Mert azért mert vadászrepülő van a logódban még nem biztos hogy vezettél is.

A földön való mozgás a Cessna repülőgép esetében két féle mozgás van, a lábpedálokat használva.
    1, Ha a pedál alját nyomod akkor a függőleges vezérsík (vagyis a farok lapátok) mozdítják el egy bizonyos szögben, szóval kisebb kanyarokat lehet végezni
    2, ha a pedál tetejét nyomod akkor a kerekeket fékezi (jobb vagy balt) és mivel az első kerék forogni képes (de nem forgatható KATA) így élesebb kanyarokat lehet vele tenni.
  • Molnibalage
    Szép dolog a lenti példa amit írták, de a MiG-21 gépeken nem volt oldalkormánnyal kapcsolt orrfutó kormányzás, a bal- vagy jobb futó fékezésével lehetett kormányozni majdem az összes változatát. Csak, hogy több példa legyen. :)
  • Kata
    De, azért sokszor kell.
  • Khemyz
    jogos ám a kérdés, de akkor még nem voltam hozzákapcsolva a tandempilótához :)
    elírtam, tandemeztem* :3
  • Molnibalage
    Szerintem nézg meg a logómat és rájössz, hogy nem nekem kell magyarázni, hogy hogyan működik egy repülő... :)
  • Kata
    Miért estél kétségbe? Volt rajtad ejtőernyő és úgyis azért mentetek fel hogy kiugorjatok. :P