127612
-
naponta <> hetente. érzed? -
Igen, gyakran, de nem rendszeresen.
Erőset.
Egyéb. Semmivel. -
Naponta egyszer tejjel cukorral tejszínhabbal :) -
Vigyázz. Csak egy troll. -
hmm, hetente 1 kávé egy álmos reggelen és elindul a nap, jókat nevetek, jól megy minden, és nem érzem magam narkósnak, ez elég idétlen felfogás.
Ha olyan iszonyat rossz dolog lenne a kávé akkor tiltsuk be... -
commissioner #89730 Nem kávézom, így jókat tudok nevetni reggelente a sok narkóson, akik ha nem kapják meg a reggeli koffein adagjukat, akkor már szinte meghalnak, fáj a fejük, ingerültek stb., szal minden bajuk van. Ez főként az idősebbeknél, vagyis a masszív, több évtizedes drogfogyasztóknál mutatkozik, ha nem kapják meg a fekete löttyöt. LOL. -
extramagascsaj #89729 Igen, ritkán.
Gyengét.
Tej,édesítőszer.
Ha kávézom,akkor egy bögrével iszom. 2dl- 1dl kávé,1dl tej plusz édesítőszer.
-
Evoluti0N #89728 A munkahelyemen majdnem minden nap megiszok egy brazil cappucinot. Már csak azért is mert mondhatni ingyen van. Hibás a gép és ha nyomva tartjuk a gombot a kiválaszott italnál, akkor egy áráért annyit kapunk, amennyit csak akarunk.
Ez mellett néha otthon megiszok még délután egy nescafé 2 az 1ben kávét 1 kiskanál cukorral.
-
Blum #89727 Nem,soha. -
xxxpaulxxx #89726 Igen, rendszeresen
Mikor mit:D
Cukor, kis tej -
nagyon ritkán és akkor sem használ
nem tudom
sok cukorral, mert utálom, ha valami keserű -
amúgy instant kávé a finom,nescafé 3 in 1,bele pici tejszín,nincs annál jobb -
Rendszeresen, de csak instantot, édesítőszerrel és jó sok tejjel. Sok koffein nincs benne, inkább csak az íze miatt ill. megszokásból. -
Nem kávézom, nem szeretem. -
Én csak azt mondtam, soha nem ittam egy csésze kávét. Az izét ismerem. Kóstoltam már. Régen a mikor a szülők a kávéba tejszínhabot tettek akkor én a csésze tejszínhabhoz kaptam néhány kiskanál kávét. Mondjuk jobban belegondolva azóta nem nagyon kóstoltam. :) -
ba32107 #89720 Ezzel én is így vagyok, nincs szükségem a kávéra. Az a durva, hogy még soha meg sem kóstoltad. Nem is vagy kíváncsi milyen az íze? :D -
én pont h éjjel tanultam nappal aludtam:D -
Nem Te vagy az első aki ezt mondja. :)
Én meg azt nem értem, hogy ez miért kemény? :D
Elvégeztem úgy a fősulit, hogy soha nem kávéztam. Annyi a trükk, hogy nem éjjel kell tanulni. :)
Most meg, hogy ha esetleg éjszakai munkavégzés van akkor energia italt iszok, de azt is csak azóta mióta dolgozok. -
Ugyanez -
ba32107 #89716 Soha? :D Az azért kemény :D Én sem kávézom, de az ízét szeretem, így néha bedobok egy tejeskávét. -
Nem, soha!
Soha nem ittam még egy csésze kávét.
Este alszok, így nappal nincs szükségem ilyesmire. -
Nem. -
néha capuccino-félét, sok tejjel, cukorral
(sztem nem is számít kávézásnak) -
Igen, rendszeresen. Napi 2-3.
Erőset.
Cukorral, tejjel/tejporral. -
Szavazó roBOT #89711 Milyen gyakran mosol fogat? ==>> Kávézol? -
Minden reggel és este. (kelés után, lefekvés előtt)
Fogkefe + fogkrém. Szájvíz. -
lord nihilus #89709 ismerős eset:D -
hát igen a másik :D -
:DDDDDDDDD -
vagy amikor részegen még bepuszilsz egy zaftos gyrost a buli után, és reggel dehidratálva, poshadt szájjal ébredsz :( -
legrosszabb mikor fogmosás után éhes vagy =( -
Este ha nem felejtem el.Volt hogy egy nap kimaradt 
De csak 1 lukas van és egy van kihúzva,az összes többi hibátlan. -
xxxpaulxxx #89703 Nem kell lenyelni:DD -
KaBuTo666 #89702 Nem hiába használok bio fogkrémet IS. És érdekes módon ugyan olyan fehér az összes fogam mint ha azt a coolgate extreme super megaatom white fogkrémet használnám. Szomorú látni, hogy a természet adta lehetőségek helyett a mesterségesekre álltunk rá. De ez persze nem a vevők hibája. Nem kapunk tájékoztatást ezekről a vegyi/mérgező anyagokról - amik tartalmazzák a vevők által használt és fogyasztott termékeket - ebben az esetben - milyen fehér fogaink lesznek a reklám szerint meg a lefizetett fogorvosok/hamis fogorvosok hamisnak mondható állításuk - véleményük szerint. Meg persze ott vannak a házilag készíthető fogkrémek is amik még olcsóbbak is mint a boltban megvehetőek. Ez van. 

-
Fbn Lx #89701 krémes -
Köszönöm
-
Napi 2-3. Fogkrém+fogkefe.
„De azért azt az 1 hetente meg 1 háromnaponta fogatmosót megnézném 20 év múlva.”
Parancsolj: Link -
xxxpaulxxx #89698 Reggel+este... bár néha sajna kimarad az egyik:D
fogkefe+fogkrém, 2 napont fogselyem és állandóan rágó (bár ez nem hiszem, hogy tisztítana...) -
Fbn Lx #89697 eddig minden este mostam, de mostanában valahogy elmaradoznak :D
van vagy 5 tömött fogam, de hála istennek 4 éve már nem voltam fogorvosnál -
Reggel este fogkefe fogkrém. Ha kihagyom valamelyiket akkor utána már kényelmetlenül érzem magam..nem értem azokat az embereket akik hagyják rohadni a szájukat :>