127612
  • RatBaG #89735
    naponta <> hetente. érzed?
  • Metalmilitiakid
    Igen, gyakran, de nem rendszeresen.
    Erőset.
    Egyéb. Semmivel.
  • FrezeR
    Naponta egyszer tejjel cukorral tejszínhabbal :)
  • immovable
    Vigyázz. Csak egy troll.
  • Broafka
    hmm, hetente 1 kávé egy álmos reggelen és elindul a nap, jókat nevetek, jól megy minden, és nem érzem magam narkósnak, ez elég idétlen felfogás.

Ha olyan iszonyat rossz dolog lenne a kávé akkor tiltsuk be...
  • commissioner
    Nem kávézom, így jókat tudok nevetni reggelente a sok narkóson, akik ha nem kapják meg a reggeli koffein adagjukat, akkor már szinte meghalnak, fáj a fejük, ingerültek stb., szal minden bajuk van. Ez főként az idősebbeknél, vagyis a masszív, több évtizedes drogfogyasztóknál mutatkozik, ha nem kapják meg a fekete löttyöt. LOL.
  • extramagascsaj
    Igen, ritkán.
    Gyengét.
    Tej,édesítőszer.
    Ha kávézom,akkor egy bögrével iszom. 2dl- 1dl kávé,1dl tej plusz édesítőszer.
  • Evoluti0N
    A munkahelyemen majdnem minden nap megiszok egy brazil cappucinot. Már csak azért is mert mondhatni ingyen van. Hibás a gép és ha nyomva tartjuk a gombot a kiválaszott italnál, akkor egy áráért annyit kapunk, amennyit csak akarunk. Ez mellett néha otthon megiszok még délután egy nescafé 2 az 1ben kávét 1 kiskanál cukorral.
  • Blum
    Nem,soha.
  • xxxpaulxxx
    Igen, rendszeresen

Mikor mit:D

Cukor, kis tej
  • NEOreg3
    nagyon ritkán és akkor sem használ

nem tudom

sok cukorral, mert utálom, ha valami keserű
  • bakkerman
    amúgy instant kávé a finom,nescafé 3 in 1,bele pici tejszín,nincs annál jobb
  • Lacee86
    Rendszeresen, de csak instantot, édesítőszerrel és jó sok tejjel. Sok koffein nincs benne, inkább csak az íze miatt ill. megszokásból.
  • chhaya #89722
    Nem kávézom, nem szeretem.
  • BaliBoy
    Én csak azt mondtam, soha nem ittam egy csésze kávét. Az izét ismerem. Kóstoltam már. Régen a mikor a szülők a kávéba tejszínhabot tettek akkor én a csésze tejszínhabhoz kaptam néhány kiskanál kávét. Mondjuk jobban belegondolva azóta nem nagyon kóstoltam. :)
  • ba32107
    Ezzel én is így vagyok, nincs szükségem a kávéra. Az a durva, hogy még soha meg sem kóstoltad. Nem is vagy kíváncsi milyen az íze? :D
  • tigeroo
    én pont h éjjel tanultam nappal aludtam:D
  • BaliBoy
    Nem Te vagy az első aki ezt mondja. :)
    Én meg azt nem értem, hogy ez miért kemény? :D
    Elvégeztem úgy a fősulit, hogy soha nem kávéztam. Annyi a trükk, hogy nem éjjel kell tanulni. :)
    Most meg, hogy ha esetleg éjszakai munkavégzés van akkor energia italt iszok, de azt is csak azóta mióta dolgozok.
  • Czdano
    Ugyanez
  • ba32107
    Soha? :D Az azért kemény :D Én sem kávézom, de az ízét szeretem, így néha bedobok egy tejeskávét.
  • BaliBoy
    Nem, soha!

Soha nem ittam még egy csésze kávét.
    Este alszok, így nappal nincs szükségem ilyesmire.
  • Molnibalage
    Nem.
  • tigeroo
    néha capuccino-félét, sok tejjel, cukorral

(sztem nem is számít kávézásnak)
  • immovable
    Igen, rendszeresen. Napi 2-3.

Erőset.

Cukorral, tejjel/tejporral.
  • Szavazó roBOT
    Milyen gyakran mosol fogat? ==>> Kávézol?
  • immovable
    Minden reggel és este. (kelés után, lefekvés előtt)

Fogkefe + fogkrém. Szájvíz.
  • lord nihilus
    ismerős eset:D
  • byzhouse
    hát igen a másik :D
  • Czdano
    :DDDDDDDDD
  • tigeroo
    vagy amikor részegen még bepuszilsz egy zaftos gyrost a buli után, és reggel dehidratálva, poshadt szájjal ébredsz :(
  • byzhouse
    legrosszabb mikor fogmosás után éhes vagy =(
  • Willenbrock
    Este ha nem felejtem el.Volt hogy egy nap kimaradt
    De csak 1 lukas van és egy van kihúzva,az összes többi hibátlan.
  • xxxpaulxxx
    Nem kell lenyelni:DD
  • KaBuTo666
    Nem hiába használok bio fogkrémet IS. És érdekes módon ugyan olyan fehér az összes fogam mint ha azt a coolgate extreme super megaatom white fogkrémet használnám. Szomorú látni, hogy a természet adta lehetőségek helyett a mesterségesekre álltunk rá. De ez persze nem a vevők hibája. Nem kapunk tájékoztatást ezekről a vegyi/mérgező anyagokról - amik tartalmazzák a vevők által használt és fogyasztott termékeket - ebben az esetben - milyen fehér fogaink lesznek a reklám szerint meg a lefizetett fogorvosok/hamis fogorvosok hamisnak mondható állításuk - véleményük szerint. Meg persze ott vannak a házilag készíthető fogkrémek is amik még olcsóbbak is mint a boltban megvehetőek. Ez van.
  • Fbn Lx
    krémes
  • jazzy
    Köszönöm
  • Motoroj
    Napi 2-3. Fogkrém+fogkefe.

„De azért azt az 1 hetente meg 1 háromnaponta fogatmosót megnézném 20 év múlva.”

Parancsolj: Link
  • xxxpaulxxx
    Reggel+este... bár néha sajna kimarad az egyik:D
    fogkefe+fogkrém, 2 napont fogselyem és állandóan rágó (bár ez nem hiszem, hogy tisztítana...)
  • Fbn Lx
    eddig minden este mostam, de mostanában valahogy elmaradoznak :D
    van vagy 5 tömött fogam, de hála istennek 4 éve már nem voltam fogorvosnál
  • Czdano
    Reggel este fogkefe fogkrém. Ha kihagyom valamelyiket akkor utána már kényelmetlenül érzem magam..nem értem azokat az embereket akik hagyják rohadni a szájukat :>