127612
  • Arnoux
    egyéb: Még jó régen POKÉMON Tazookat (loptak)
  • clio1616v
    ugyanolyan formában biztosan nem lesz meg ebben 100%-ig biztos vagyok, tudniillik változik a hőmérséklete, változik a levegő összetétele és még sok más paraméter, ami a lakásom jellemzője
  • Marci0115
    szüzességemet elég régen, azóta se találom sehol
  • toysoldier
    pénzt
    diákigazolványt bérlettel
    fülbevalót
  • Hegi90
    "Többször előfordult már az is, hogy több millió forintot talált valaki, és vitte be az ügyfélszolgálatra"

lol...
  • immovable
  • tigeroo
    ne foglalkozzatok már vele, ignoráljátok, pont így éri el a célját hogy figyeltek rá...
  • gercse
    és nem lett meg a lakásod sem? nem lett meg később sem? szomorú történet
  • immovable
    Ték.

Még semmit.
  • clio1616v
    te... a kézzel fogható az nem egybe írandó?

ráadásul kézzelfogható = nyilvánvaló, nem csak a kézzel érinthető dolgokat értjük ez alatt = szilárd anyagú tárgyakat
  • extramagascsaj
    ...és a szövegértés készségét is úgy látom...
    "- a kérdés csak a kézzel fogható dolgokra vonatkozik." -.-
  • clio1616v
    pedig az a legnehezebb és szoros összefüggésben van a hazugsággal...

- kedvesség az, amikor azt hazudod, amit a másik fél hallani akar
  • HTS s3rg1nh00
    a kedvességgel már legalább 99%on állsz,úgy látom
  • clio1616v
    elhagytam a tejfogaimat, az exeimet, a verekedést, a munkahelyemet, minden reggel elhagyom a lakásomat, elhagyom az OTP direktes webes felületet

folyamatban van, hogy elhagyom a hazudozást, a kedvességet és a felesleges munkát
  • Molnibalage
    Egyik mezemett, walkmant még 10 éve és egy bankkártyát, ami vicces módon megkerült. A mezemet keresetem és a portástól érdeklődtem, hogy esetleg nem adták le. Viccesen megjegyezte, hogy mennyi féle igazolványt felejtenek nála. Pl. egy bankkártáy is. Nézem, hát vazzeg az enyém volt, persze akkor már le volt tilva. (Azt hittem, hogy máshol hagytam el.) Hogy hogyan került oda nem tudom, mert a személyimet adtam le a belépéshez és nem azt...
  • tigeroo
    lehetek a szarod?
  • tigeroo
    nemsemmi adatok
  • byzhouse
    az agyamat kb 17éve
  • Dzsini
    Budapestieknek, ide látogatóknak érdekes lehet:

Augusztus végéig nyitva van még

"A BKV adatai szerint egy évben átlagosan minden nap egy pár kesztyűt, egy év alatt átlagosan 170 szalmakalapot, baseball-, szőrme-, vagy kötött sapkát, 164 könyvet, 3 sátrat, 210 esernyőt, 3 babakocsit és 17 botot hagynak el az emberek a BKV járatain.

A BKV-hoz néha extrém tárgyak is bekerülnek, méteres plüssállat, terepasztal katonákkal, járókeret, mankó és botok, tévé, rádió vagy számítógép, laptop táskával, táska nélkül, esetleg csak a táska, babakocsi gyerek nélkül, játék-mozdony, vesekötő, teniszütő, kannás bor, festmények és grafikák, fakardok, íjak, CD-k minden mennyiségben, és megszámlálhatatlan kulcs, pénztárca, kesztyű, esernyő, létra, tornazsák, műfogsor. Többször előfordult már az is, hogy több millió forintot talált valaki, és vitte be az ügyfélszolgálatra."
  • Sir Quno Jedi
    Nem vagyok elhagyós típus (tán kabátot hagytam el sok-sok éve, de meglett és term. semmi sem volt benne, ami miatt kár ért volna). Kistáskámat is mindig precízen magammal viszem és vele minden iratomat, kártyámat, kulcsomat, pénzt stb. Elvesztés nem jöhet számba, max. elVEHETIK tőlem, de ahhoz nekem is van szavam ugye...
  • daeemoon
    Kis értékben pénzt, és ESERNYŐT!
  • tigeroo
    kulcs, mobil
  • Szavazó roBOT
    A szúnyogokat vagy a legyeket utálod jobban? ==>> Eddig mit hagytál el? (ami nem lett meg később se)
  • tigeroo
    ha nem köpte be akkor mindegy, a levegőben több szar van mint egy légy tappancsain
  • Fbn Lx
    inkább be kellett volna basznod a mikróba
  • xxxpaulxxx
    Nah igen:SSS
  • Guren
    0/10
  • tigeroo
    ne etesd a trollt
  • jhetedikj
    Szúnyogot, mert nem tudok tőle aludni.
  • Victor1103
    meg de előtte egy nedves papírtörlővel letöröltem a tetejét rendesen biztos ami biztos alapon. Ki tudja lehet hogy előtte egy döglött patkányon repdesett a kurva anyját.
  • Marci0115
    és utána megetted a lázánnyát?
  • Victor1103
    Utálom mindkettőt.
    2 példa erről a hétről:
    Szúnyogok: nem lehetett tőlük azt a kibaszott szalonnát sütni kint a kertbe mert rajostul támadtak.

Légy: Csütörtökön vagy Pénteken volt tán Lasagne ebédre egész nap arra csúrgott a nyálam ki is szedtem magamnak egy adagot de előtte elszaladtam hugyozni mert már nagyon kellett. Visszatérve mi fogad? Egy kibaszott nagy ilyen szőrös légy rohangál a kaján. Cserébe addig kergettem a konyhában míg agyon nem basztam a légycsapóval
  • Motoroj
    Nem az volt a kérdés hogy melyik a rosszabb ízű.
  • clio1616v
    Meg sem fordult a fejemben, hogy megkóstoljam őket.
    De még ha jó ízük is lenne sem egyszerű annyit összeszedni belőlük, hogy jól lehessen velük lakni.
  • tigeroo
    szerintem pont hogy a legyeket nehezebb elkapni este. ha elvéted a csapást akkor képesek percekre eltűnni a kis rohadékok, a szúnyog meg csak lassan repked ide-oda, meg azt kézzel is eltudod kapni.
  • DIESEL DOG #89982
    Nem tudok dönteni...

A szúnyogot azért mert csíp és utána viszket, a legyet meg azért mert szemtelen, és rászáll mindenre... gusztustalan egy állat, beleszáll a kukába amiben rohad a nyári hőségben minden, majd bejön a lakásba beleszáll a kajába... pfujj...
  • HöfEE
    A szúnyogokat utálom jobban. Egyrészt ugye csípnek ezen nincs mit magyarázni, másrészt meg este ha alszok és zümmög egy légy akkor felkelek és lecsapom, viszont a szunyognál ugyanezt nemtom megcsinálni mert halkabb és sokkal kisebb igy nem látom. Volt már hogy hajnalban fél órán át szunyogra vadásztam... rohadékok.
  • Fbn Lx
    annyira igaz
  • Guren
    és ha elzavarod valahonnan, repül egy kört és visszamegy ugyanoda.
  • Fbn Lx
    a legyek SOKKAL rosszabbak
    a szúnyogokat leszarom, észre sem szoktam venni, csak mások panaszkodnak folyton hogy jaj megint összecsíptek
    a légy viszont gecihangos, gyors, alig lehet lecsapni, és kurvára csikiz.