127612
-
extramagascsaj #90097 jó kis zene...kár h nem ő játsza -
régi telefon csörgését akarja utánozni, sms meg: nokia alap -
Freeda Krueger #90095 Csengőhang: Depeche Mode:Strangelove,az értesitési hang valami alap(gong) -
alap/alap -
clio1616v #90093 -
Nekem a Delta zenéje csörög :) -
Normál csörgés, diszkrét jelzés. -
csengőhang: skrillex - kill everybody
sms: csak rezeg -
-
hát azt sejteni lehetett, hogy neked valami ilyesmi csengőhangod van
-
egyébként zeneszám, alap hang -
mindig le van némítva -
Justice - Genesis -
Csengőhang: Dopeman - Megbaszlak
SMS: füstjelek -
csengőhang: Alizeé - Madamoiselle Juliette
sms: cabin alert (repülőgép utastéri figyelmeztető hang) -
Bogaa #90082 csengőhangom:Nice_Sound
sms hang:Birdcall.aac -
valami zeneszám,de már unom (még akkor is, ha nagyon ritkán hívnak)
alap -
Csengőhangom Péterfy Bori.
Sms-hang kakukkolás. -
Csengőhangom a Kalmah-tól a Bullets are Blind, az sms jelző hang meg valami gong. -
csengőhang: feketerigó
üzenet: madárcsicsergés (vmi alap hang, de tökéletes) -
zeneszám, a telefon alaphangja madárcsicsergés:-) -
a sparral semmi bajom, főleg hogy a munkahelyemen most újították fel, meg vagyok vele elégedve, csak a lakóhelyemhez közel nincs spar. egy kaisers van, de mivel meg fog szűnni és az is spar lesz, gondolom felújítják, és akkor ott is szívesen fogok vásárolni. -
Néma amúgy zeneszám
Néma amúgy meg alap hang -
Ha nem vagyok otthon akkor csak rezeg a telefon, ha otthon vagyok, akkor a telefoncsorges egy telefoncsorges hang, az SMS meg egy pittyenes
Ruhellem egyebkent hogy az emberiseg donto tobbsege nem birja elnemitani a telefonjat es nem kapcsolja ki a billentyuhangokat -
Egyéb: a Crank c. filmben volt Statham csengőhangja - szóval alap, kicsit megspékelve 
Diszkrét hanghatás - alap HTC cuccok -
hívásnál ezt a számot,jelzésnél meg ezt -
extramagascsaj #90071 Zene
Alap -
alap,alap
egyszer régen ültem a buszon és egy csajnak megszólalt a telefonja hogy: anyád keres vedd fel, nah az komoly volt -
Szeletek között fólia: rengeteg (műanyag) hulladék, éljen a környezettudatosság.
Mosott gyümölcsök: leszedték róla a természetes védőréteget (hamarabb megromlik, ráadásul otthon úgyis megmosod) + valószínűleg le van viaszolva (egészségtelen, viszont távolabbról lehet szállítani látható romlás nélkül, de legalább szépen csillog, öröm ránézni). -
Mitől?! Egyrészt a választék sokkal nagyobb, másrészt az apróságok. Például ha szeleteltetsz felvágottat, akkor a szeletek közé vékony fóliát raknak, a zöldségpultra öröm ránézni, mert meg van mosva minden, rengeteg féle péksütemény van, meg még egy csomó minden. Össze se lehet hasonlítani. Itthon bemegyek valami szupermarketbe elfog a hányinger, mert még a szag is ocsmány. -
Szavazó roBOT #90067 Hol intézitek általában a nagybevásárlást? ==>> Milyen csengőhangot használsz? -
Az a baj hogy minden egyre drágább, a fizetések meg egyre gyengébbek. Fordítva jobb lenne. -
Sehol se adnak ingyen semmit, az a baj. :( :) -
Én Ausztriában élek, de nem tudom mitől színvonalasabb egy Merkur mint egy otthoni Lidl vagy Spar. -
Lidl, Tesco, Cora -
clio1616v #90062 gondolom szívesebben vásárolnál be a Merkurban vagy a carrefourban ^^ -
spar,ill. match,de ott csak kényszerből -
DIESEL DOG #90060 Interspar, Spar, Tesco, Metro, nagy riktán CBA... -
Fbn Lx #90059 a jééééééé, Cé plusz cé -ben. -
Auchan. Egyrészt szerintem az a legolcsóbb és mivel egy köpésre van tőlünk ha nagybevásárlás van nem elhanyagolható szempont az sem hogy nem kell 20-30 km-t kocsikázni.