127612
-
nagyanyám is szokott durrogtatni, csak ő minden este... -
Még Szigetszentmiklóson is hallani a durrogást. Sajnos nálunk is boldog boldogtalan durrograt. Pénteken halál fáradt voltam, erkély nyitva, hogy jöjjen be a hűvős levegő. Kellemes volt arra ébredni, hogy ablakot megremegtető durrogás van este 10 magasságában... -
Akkor sem néztem, mikor Budán laktam és csak ki kellett nézni az ablakon. Rühellem a "dorrungatást", kutyáim kiészülnek tőle és így én is. Most Pesten lakom, jóóóó messze a roahdt folyótól, de itt is elkezdték a "helyi" tűzijátékot a gecvajok... -
Nem, mert dolgoztam. -
Igen, élőben.
Bár azt mondjuk nem nevezném igazán nézésnek, hogy a Lágymányosin lépésben haladva, kocsiból
-
Gibor #90172 Igen... Siófokon a Coke Clubon :D a fővárosi nem érdekelt. -
azért kérlek engedd meg, hogy én eldöntsem mit tartok érdekesnek, nem fikáztam semmit azt hiszem. -
Mindjárt kikötünk az afrikai éhezőknél... Hagyjuk már ezt! Nem ezen kell spórolni, hanem egész máson kellene. Mindenki tudja ezt, csak ugye az élősködő söpredék politikusok meg aktakukacok nem fognak saját maguknak keresztbe tenni. Meg idiótaságokra van költve a pénz: ajtódísz a kismamáknak és sok hasonló ilyen full elmebeteg agyszülemény, és vki még busás összeget is kapott ezért a nagyszerű népmegmentő ötletért... :/ -
Kihez képest? Múltkor téma volt a cégnél is. A munkamániás jenkiknél is pont annyi nemzeti ünnep van, mint nekünk. Talán, ha egy nap eltérés van. -
Nem, itt nem is volt. -
igazán nem akarok kötekedni, de lehet hogy a bedőlt hitelesek, vagy a néni a Margit Híd lábánál örülne annak a párszáz milliónak, meg én is hogy a költségvetési hiányt ne az én még több bőrlehúzásomból pótolgassák. a spórolás "kicsiben" kezdődik -
Idén kimaradt. Már nem hiányzik. :) -
nem néztem. -
clio1616v #90164 ihi -
azért, mert évente egyszer van egy tűzijátékos ünnepünk?
de amúgy igazad van, terjeszd be a parlamentbe, hogy ne legyen semmilyen ünnepünk egy 2 éven keresztül, hagyjuk a fenébe a karácsonyt meg társait, mindenki dolgozzon megállás nélkül.
Remélem elfogadják, mert 4 hónapon belül föllázad a nép és leverik ezt a szarf*szu kormányt! -
Igen, tévében, de olyan izgalmas volt hogy csak az első és utolsó 5 percet láttam, közben elbóbiskoltam.
-
Néztem, élőben gellérthegyről...rakpartról utálom, annyi proli van.
Kiadás-bevétel siránkozáshoz...ez az összeg szinte semmiség a költségvetésben, ráadásul rengeteg külföldi is nézte, részt vett az ünnepségeken, nem kis bevételt hozva ezzel. -
te is?
-
clio1616v #90159 igen, 3 éve szilveszterkor... - jó hideg volt -
ha külföldi milliomos ge.i lennék tuti biztos a magyar tüzijátékra lennék kiváncsi, azt meg kétlem hogy olyan sok bevétel lenne a vidékről feljövö emberek után -
igen, *KÖP* dögöljön meg a szomszéd tehene, de egy geci nép vagyunk, nálunk van a legtöbb munkaszüneti nap és így is csak siránkozni tudunk. sőt még néha enni is kéne meg fűteni télen!
itt 3 millióan tartanak el 7-et, pont párszáz millión kell fennakadni?
akkor ott van még a turizmusbevétel is ami ilyenkor beszokott segíteni a "közösben". ennyi erővel vegyük el a karácsonyi világítás árát is, stbstb.
..hagyjukmá -
miért lenne kamuliberál maszlag? most azért mert elbaszunk évente többszáz milkát a semmire miközben az ország a béka segge alatt van és mehetne máshova is a pénz? nemtom mi bajod vele :D -
öcsém ezt a kamuliberál maszlagot hol verték a fejedbe? -
örülj hogy van.
Balf*sz magyarok vagyunk, mindent csak fikázni tudunk. Nálunk van magyaroknál a legtöbb munkaszüneti nap meg ünnep. Örülj, hogy van amikor nem kell dolgoznod, amikor amúgy kéne.
Ráadásul szerintem szép, és minden évben szép. -
nem, már évek óta nem láttam, nem érdekel -
egy darabig néztem a várból, de meguntam -
én minden évben kint voltam eddig -
Idén nem, mert nem voltam itthon. -
nem izgat. -
tv-ben megnéztem 2percet -
nope -
DIESEL DOG #90146 Itt helyben nem volt idén, de a budapestit figyelemmel követtem a TV-ben... -
130 -
(ezzel elindítottad sztem a flamet)
-
nem, de azért kíváncsi lennék hány száz milkába fájt az adófizetőknek -
nem. bnőmet elkísértem hamarabb az állomásra este mert másnap korán vonatozott, erre a fél órás hazaútból lett másfél a buzi virágkarneváli tömeg miatt. amúgy rájöttem hogy valszeg enyhe agorafóbiám van :D -
nám -
Nem, pedig volt helyi is. Meg még pénteken is... -
100.0%
2
Nem.
XD -
Szavazó roBOT #90138 A fórum főoldalán lévő CHAT kell nekünk? ==>> Nézted a tüzijátékot?