127612
-
ez fölöttébb humoros volt -
Nem feltétlenül, mert én pl. sötét érzékeny vagyok. Vaksötétben pl. egyáltalán nem látok, szörnyű érzés... -
Megtudnád mondani privátban ha nem probléma, hogy mennyibe került és hol lehet ilyet kapni? -
Van, a drágábbik fajtából.
Fényérzékenyek a szemeim.
12 ember fényérzékeny? Ilyen sok? Szerintem nagyrészük csak bebeszéli magának :D -
DIESEL DOG #90374 Volt kontaktlencsém, anno kipróbáltam, begyullad tőle a szemem... :( -
mondjuk miért nem hordasz kontaktlencsét, nem kerül vagyonba és nem karcolódik, és már vagy 5 éve használom azóta nem kapott huzatot a szemem lekopogom -
DIESEL DOG #90372 Azt nyilván az enyém sem, sőt senkié sem honorálná... :D -
az se rossz :D -
clio1616v #90370 ez kb olyan mint amikor a haverom kilopta a mekiből a tálcát és kifelemenet azzal takarta el az arcát ^^ -
polaroid szemüvegem van, és tartozékként járt hozzá napszemüveg "plugin" -
Nekem csak a kötőtűket nem bírják a szemeim. :D -
Közepesen drága van, ami sokkal drágábbnak néz ki.
Azért hordom, hogy ne tűnjön ki a ló fejem annyira a tömegből.
-
DIESEL DOG #90366 Van a drágábbik fajtából...
Btw nem véletlenül a drágábbik fajtából, abból adódóan hogy szemüveges vagyok, és a napszemüvegem is dioptriás, polarizált japán Hoya lencsékkel, plusz hozzá egy fekete keret... nem egy olcsó mulatság de autóvezetéshez erős napsütésben szinte elengedhetetlen, a polarizált lencse nagyon jó találmány, kiválóan szűri a csillogást...
Fényérzékenységem hál' istennek nincs, viszont az erős szelet és a huzatot valami oknál fogva nem tolerálják a szemeim, olyankor rendszerint kénytelen vagyok hunyorogni, meg könnyezik tőle... -
nincs,de rohadtul kéne,mert kék szemem nem bírja :| -
van,2 is-egy drágább(6000 forint),meg egy ócó utánzat(5 euró)
Hogy ne süssön a szemembe a nap.
Hogy ne lássák a szemeim hova nézek.
Hogy ne lássák a másnapos vakondszemeim.
Fényérzékenyek a szemeim. -
Egy 12 eurós, olaszban seftelt sz*r van. Nem szokásom hordani, szeretem a napfényt, egyedül motorozáskor viselem. -
van egy johnlennonos polaroidom, ritkán hordom, de murvajó -
extramagascsaj #90361 Fényre sötétedő szemüvegem van.
Fényérzékenyek a szemeim. -
csak arra jó hogy kemoflázsban melleket bámulj -
van valami ócsóé
utálom a napsütést és persze roppantmód gecymenő vagyok, ha hordom
-
nincs...minek?
az a kedvencem amikor a sok kis kötsögön ilyen terminátor napszemüveg van... -
nincs, annyira nem vagyok érzékeny a napfényre. viszont hamar kifújja a szél a szememet. -
Van, olcsóbb fajta (F&F)
Hogy ne süssön a szemembe a nap, és ne menjenek a bogarak a szemembe (kerékpározás közben). -
clio1616v #90355 Van, Fire iridium polarizált lencsés oakley ( kinek mi a drágábbik fajta 60 dollárért vettem használtan usa-ból).
Mindig benn van az autómban, vezetéshez használom főleg. -
Nincs, pedig sokszor kellene. Viszont szemüveges vagyok. Az új szemüvegem már UV-ra sötétedő lesz. -
Szavazó roBOT #90353 Mit fogsz csinálni ősszel? ==>> Van napszemüveged? -
clio1616v #90352 Soha nem láttalak :)
- biósokkal pedig voltak közös óráink, ha koleszos (Martos) voltál akkor viszont kész csoda, hogy elkerültük egymást -
Ház dryvitozás, meló, tanulás, szórakozás(gokart, repülés, stb.) -
Úgy mondod mintha én nem nappalin végeztem volna, lol. -
clio1616v #90349 te meg a magyar szavak jelentése... :) -
dolgozni fogok továbbra is:-)
ha időm engedni kikapcsolódni a barátokkal, lakásberendezés folytatása, készülődés a karácsonyra:DDDDD -
clio1616v #90347 ahol te, csak én nappalin, úgy tudom Cséfalvay Editék ismernek téged -
extramagascsaj #90346 Ezt hívják úgy, hogy "ügynök", "üzletkötő" szép magyar szavakkal. -
Én úgy tudom hogy víztisztító cuccokkal házalsz. Hol végeztél mint vegyészmérnök? -
clio1616v #90344 jaj szegénykéém... mindjárt segítek neked megkeresni
"akkor kamionsofőr vagy nem?" -
bárhogy olvasom az előző hozzászólásomat sehol nem találtam kérdést :S 
-
clio1616v #90342 nem :D
annál azért qualifikáltabb ^^ vegyészmérnökként víztechnikai termékek műszaki szakértője vagyok és egy európai cégcsoportba tartozó cégnél dolgozok műszaki termék manegerként -
akkor kamionsofőr vagy nem?
-
clio1616v #90340 Magyarországon és Európa több országában(Svájc, Franciaország, Belgium, Dánia, Anglia, Ausztria és Németország) fogok dolgozni, illetve posztgraduális képzésen folytatom a tanulást. -
cargame #90339 Egyetemen / főiskolán fogok tanulni.(RO)