127612
  • tigeroo
  • MR ME
    húst hússal
  • 89
    Nem gondolom badarságnak, kibírnánk nélküle, de szükségünk van rá a szervezet egészséges működéséhez
  • Molnibalage
    Húst eszek jó sok finom körettel. :)
  • Broafka
    sokan azt hiszik milyen egészséges, de a húsban vannak olyan tápanyagok amiket csak abból szerezhet be a szervezet. Egyébként volt egy ilyen kísérlet, hogy ki mennyire egészséges

csak húst evett: nagyon egészségtelen volt
    szinte csak húst evett egy nagyon kicsi zölddel: egészségtelen volt
    vegyesen evett húst és zöldet: egészen egészséges volt
    sok zöld, kevés hús: ő volt a legegészségesebb
    Csak zöldet evett: nagyon egészségtelen volt
  • NEOreg3
    a hús nekem kell, a zöldségek nagy %-át meg utálom
  • Lacee86
    Ugyanolyan egészségtelen, mint ha vki túl zsíros ételeket vagy túl sok édeset stb. eszik. Baromság, a nyugati országokban amolyan "menő" dolog. Pl. rántott húsnak látszó mű szarokat árulnak, szánalmas...
  • daeemoon
    "Csak ritkán eszem húst jómagam is."
    Ugyan erre szavaztam, de nem teljesen van így. Magamon tapasztaltam, hogy mikor erősen zöld alapú táplálkozásra tértem át, sokkal tisztább volt a fejem, és jobb volt a teljesítőképességem, jobban éreztem magam. Míg amikor sok húst eszek, az általános közérzetem, és a gyomrom állapota sokkal rosszabb. Szóval a zöld táplálkozás önmagában nem rossz dolog, csak néha hallani olyan indokokat, amik miatt szerintem sokan butaságnak tartják. [halkan megjegyzem, mindezek ellenére imádom a hús ételeket]
  • Marci0115
    feltűnési viszketegség
  • Szavazó roBOT
    Melyik gyümölcsös sör ízlik a legjobban? ==>> Mi a véleményed a vegetáriánus étrendről?
  • gabesz012
    Ezek közül egyedül citromos gössert ittam, ami egész finom volt, de elolvastam, hogy mik vannak benne, így többet nem hinném, hogy iszom ilyesmit, maradok a simánál.
  • jhetedikj
    Nem ízlik egyik sem.
  • Tarajos Sül
    Persze nem azt mondom, hogy nem fogok ezentúl soha sört inni.. :D :D
  • Tarajos Sül
    Most lett volna egy kérdés külön "melyik ízesített bor ízlik?"
    Nekem amugy semmi bajom nincs egyikkel sem, de somersbyt tegnap ittam először, az alkoholszintje is timmel, és finom is, kicsit drága, de ha nem naponta veszem, és a közelben is kapható lesz, akkor tuti, hogy ezt választom majd a rendes sör helyett. :)
  • Fbn Lx
    amúgy már megint ez a menő és férfias vagyok úgyhogy nem iszom gyümölcsös sört téma. nemrég már kiveséztük hogy mindenki sör-connoisseur.
  • Fbn Lx
    nyilván a somersby ha már a listán van, de fingom sincs mért került fel ugyanis annak nem sok köze a sörhöz. :D
  • tigeroo
    jó, ezt elismerem

(pont múlthéten ittam 7 korsó kőbányait mert pénteki akció van ilyenkor a helyi kocsmában, utána 2 napig vert a víz, remegett a lábam ha ráálltam, lázas voltam, ami vizet ittam egyből ki is hánytam... szal többet nem akarok berúgni sörtől, ilyen beteg se voltam még nemhogy egy szimpla másnaposság így padlóra küldjön)
  • Broafka
    jó, lehet hogy az álszentség túlzás, de amikor valaki azért mondja, hogy nem ízlik neki, mert hogy hogy lehet a sört ízesíteni...

Mondom, én csak arra akartam igazából utalni, hogyha lemegyünk a fiúkkal sörözni, akkor megiszunk egy pofa Ászokot (vagy 5-6 korsót, attól függ milyen a hangulat :D ) de mondjuk kint vagyunk a strandon, meleg van, akkor jó ezt a citromos izét is fogyasztani, ÉS akkor nem sört kívántam, hanem "üdítőt".

Ha az a kérdés, hogy ízlik e, akkor igen, mert szeretem a citromos dolgokat, és nem zavar hogy kesernyés egy kicsit. Ezért mondtam, hogy van különbség e között az ital között meg az igazi sör között
  • cargame
    Reds
  • Broafka
    jó hát ha rosszul vagy tőle az más kérdés, mármint ha hányinger, vagy hascsikarás és társai, akkor valami adalékanyag nem szimpatikus. Mondjuk ettől még lehet finom :D
  • tigeroo
    nekem nem ízlik a citromos sem, érdekes, kesernyés íze van, nem frissít fel, nálam csak savat csinál (bort sem iszom emiatt, sörből is inkább csak a pilzeni típusú sörök jönnek be)

álszentség ha valakinek nem ízlik? aszta
    tudod én kurva finnyás vagyok (halat, paradicsomot, paprikát, uborkát, főzelékeket nem eszek)
    akkor most valamilyen szinten álszent vagyok mert 2-3 éves koromban ízlettek ezek csak azóta dacolok hogy szar?

ezt hívják ízlésnek. semmi bajom nem lenne amúgy a cuccal csak ne hívnák "citromos sörnek"

a sör az sör. ez nem sör, és kész. alkoholos női pia.
  • commissioner
    ha valaki üdítőként issza, akkor se biztos, hogy ízlik neki

mondjuk nekem a grépes borsodi és a narancsos soproni bejön, de csak jéghidegen
  • Molnibalage
    Utálom a fantát. A limondénak meg semmi köze a citromos sörhöz. Limonádétól soha nem lettem rosszul, citromos viccpiától meg igen. Nem is akármennyire...
  • Broafka
    aki azt írta, hogy nem ízlik egyik sem, annak a fanta vagy a limonádé sem ízlik?

nem az volt a kérdés, hogy sörnek tartod e!

Szerintem álszentség ha valakinek nem ízlik... Nem a sört kell benne keresni, hanem nyáron, melegben ha egy kicsit kesernyésebb üdítőre vágyik az ember akkor arra tökéletes, ha sörre akkor nyilván valami sört veszek (Ászok, Soproni)
  • bardocz
    Én is kurvaszarul vagyok tőle. A somersby almás mondjuk jó, és finom, és attól nem lettem rosszul.
  • efti
    egyeb nem hozzaadott: Radler, Bodzas

amugy nem vagyok nagy gyumolcsos sor fan, de ha mar igen, akkor a fentit iszom
  • NEOreg3
    .
  • Különc
  • Lacee86
    Nem igazán iszom ilyeneket. Narancsos sopronit ittam, nem mondom h nem ízlett, de nem vennék sokszor.
  • 89
    egyébként szinte mindegyiktől gyomorégésem lesz, úgyhogy hanyagolom az ilyen ízesített söröket
  • 89
    Grépfrút
  • extramagascsaj
    Meggyes radler
  • Molnibalage
    Egyik sem. Egyszer ittam Gössert, rosszul is lettem tőle. Azóta, ha kérek Sopronit vagy Gössert és megkérdik, hogy citrom / narancs, akkor csak azt mondomo, hogy SÖRT kérek...
  • daeemoon
    Kemény 2 félét kóstoltam, és amúgy sem iszok túl sokat, szóval üres
  • tigeroo
  • Szavazó roBOT
    Milyen műfajú filmeket szeretsz? ==>> Melyik gyümölcsös sör ízlik a legjobban?
  • tigeroo
    gyenge vagy mint a harmat :(
  • tigeroo
    úgyis verseny lesz... de legalább hátha nő a színvonal is a kérdések között (mégha kevés is megy át a rostán)
  • Tarajos Sül
    Verseny? :D
    Csak hülyülök.. :)
  • Lyukasbogrács
    dézsávű