127612
  • Gurren
    nekem gyerekként a 90-es évek itt magyarországon igencsak jó volt. oda szívesen visszamennék :C
  • clio1616v
    bármikorban szívesen élek, minden körülményből kihozom a legtöbbet, hogy nekem jó legyen
  • Szavazó roBOT
    A "hét szabad művészet" közül melyiknek lennél legszívesebben a mestere? ==>> Melyik korban élnél szívesen?
  • Fbn Lx
    látom hasonlóan tehetségesek vagyunk ezekben a dolgokban

de igazából mindig vonzott a gondolat, hogy mennyire állat lehet ha valaki tényleg nagyon jól énekel
    egésznap énekelnék
  • Szabi84
    videomegosztó a legjobb tehetségkutató
  • Szabi84
    :D
  • NEOreg3
    mindegyikben
  • daemonervosa
    Ostoba kérdés
  • commissioner
    Furcsa ezeket egyáltalán tehetségkutatóknak hívni, mert egyáltalán nem a tehetségek érdeklik őket, hanem a nézettség, és az abból következő profit.
  • clio1616v
    úgyvan :D
  • Lacee86
    Csak azok jelentkeznek, akik jók is abban, amire jelentkeznek? :DD
  • Büdös Bohóc
    nem azért szokás fellépni ilyenekben, hogy megtudja az ember, hogy miben jó, hanem mert tudja, hogy jó valamiben és szeretne kezdeni ezzel valamit
  • tomsolo
    turorudi evö nevö evö
  • clio1616v
    tisztában vagyok azzal, miben vagyok tehetséges, miben nem

nincsen szándékom műsorokban szerepelni
  • daeemoon
    Egyikben sem / Már szerepeltem ilyen műsorban (Zegasztárra neveztem az írás kategóriában)

Egyéb
  • byzhouse
    +1 :D
  • RatBaG #90683
    zsűri szívesen lennék. simon cowell lehetne a példaképem
  • jazzy
    divatfika incoming
  • Marci0115
    szerepelni? inkább betiltanám az ilyen zsirtv,retekklubb, csiga2 , meg az atv-t, hülye zsidó csatorna az összes
  • gabesz012
    Egyikben se szerepelnék.
  • Zoli007
    Egyikben se szerepelnék.
  • Lacee86
    Azt nem ismerem.
  • Gurren
    de, csak nem magyarországon. The Voice a címe.
  • Lacee86
    Énekben.
    A jelenlegiek közül egyikben sem. Olyanban indulnék, ahol igazán hozzáértő zsűri lenne, akiknek számít a szava (és nem az öltözékemet nézik vagy azt, h lehet-e belőlem celebet faragni), és nem bábuként állítja oda őket a pénzéhes kereskedelmi csatorna, és ahol hiteles közönségszavazás is van, nemcsak vmi álca. Ja, h ilyen nem létezik? :/
  • tigeroo
    áá, nekem olyan énekhangom van mint amikor sül a fasírt
    táncolni kb. mint egy láncosmedve
    színészet kimerül a fórumos trollkodásban

egyéb trükk: képes vagyok egyszerre hányni, pisálni, és szarni...de sztem az nem elég a tv-ben
  • Motoroj
    Hát ami azt illeti a Táncdalfesztivál meg a Ki mit tud például színvonalas műsor volt, oda azért nem került be akárki.

Egyébként én egyik műfajban sem vagyok tehetséges, semmilyen szinten, tehát inkább kihagynám az összeset. Legalább van önkritikám, nem úgy mint egyeseknek.
  • Sir Quno Jedi
    nem vagyok csepűrágó, sem bohóc
  • immovable
    Egyikben sem. Már a kérdés is sértő. :)
  • HTS s3rg1nh00
    nincs az az isten
  • Szavazó roBOT
    Egy kis srác az utcánkban motorozik oda-vissza, kb már 1 órája, Te szólnál neki?, idegesítene? ==>> Melyik tehetségkutató műsorban lépnél fel?
  • clio1616v
    régebben nyilvánosság előtt is énekeltem, de mostanában már csak otthon

nem vonz az, hogy a tehetségem miatt ismerjenek el, ez olyan mint amikor egy szépségversenyen vesz részt valaki olyan dologért kap elismerést vagy éppen semmit, amiről igazából nem tehet
  • Lacee86
    Fú, pedig azt direkt nem linkeltem. :) Mert egyrészt még a régi talpas skype mikimmel készült, másrészt a határaimat feszegető hangnemben készült, úgyh elég nyögvenyelősek a magasak. :) De köszi amúgy.
  • xxxpaulxxx
    Tényleg klassz hangod van! A legjobban szerintem ez a "hangokba zárva" covernél hallatszik!:))
  • xxxpaulxxx
    Zene... basszusgitározok 3 éve, napjaimat el sem tudnám képzelni 25 órányi zene nélkül:))
  • Lacee86
    Hát feléneklés közben már csak az alapot. :) De a tanulás fázisában, ha új dalról van szó, akkor próbálom énekelni az eredetivel. Csakhogy sokszor van, h az eredeti hangnem nekem túl magas, lejjebb kell vinnem vmennyivel (néha csak egy félhang lejjebb vitel is sokat segít), olyankor kicsit nehézkesebb.
    Köszi neked is, és mindenkinek amúgy. :)
  • Willenbrock
    Éneklés közben hallgatod az eredeti dalt fülhallgatóban? Úgy könnyebb lehet gondolom kezdetben mert az egy kis segítség.Jó hangod van tényleg egyébként.
  • Motoroj
    Retorika, szerintem abban vagyok a leggyengébb.

Amúgy nem könnyű kérdés.
  • geo91
  • Lacee86
    Na igen...
  • jazzy
    Szerintem ők sem voltak azok, összeszedték a tökeiket, beneveztek, csinálták ami tellett, összekapartak egy kis zsét, aztán eltűnnek a süllyesztőben :)