127612
-
nekem gyerekként a 90-es évek itt magyarországon igencsak jó volt. oda szívesen visszamennék :C -
clio1616v #90698 bármikorban szívesen élek, minden körülményből kihozom a legtöbbet, hogy nekem jó legyen -
Szavazó roBOT #90697 A "hét szabad művészet" közül melyiknek lennél legszívesebben a mestere? ==>> Melyik korban élnél szívesen? -
Fbn Lx #90696 látom hasonlóan tehetségesek vagyunk ezekben a dolgokban
de igazából mindig vonzott a gondolat, hogy mennyire állat lehet ha valaki tényleg nagyon jól énekel
egésznap énekelnék -
videomegosztó a legjobb tehetségkutató -
:D -
mindegyikben -
Ostoba kérdés -
commissioner #90691 Furcsa ezeket egyáltalán tehetségkutatóknak hívni, mert egyáltalán nem a tehetségek érdeklik őket, hanem a nézettség, és az abból következő profit. -
clio1616v #90690 úgyvan :D -
Csak azok jelentkeznek, akik jók is abban, amire jelentkeznek? :DD -
nem azért szokás fellépni ilyenekben, hogy megtudja az ember, hogy miben jó, hanem mert tudja, hogy jó valamiben és szeretne kezdeni ezzel valamit -
turorudi evö nevö evö -
clio1616v #90686 tisztában vagyok azzal, miben vagyok tehetséges, miben nem
nincsen szándékom műsorokban szerepelni -
Egyikben sem / Már szerepeltem ilyen műsorban (Zegasztárra neveztem az írás kategóriában)
Egyéb -
+1 :D -
zsűri szívesen lennék. simon cowell lehetne a példaképem
-
divatfika incoming -
szerepelni? inkább betiltanám az ilyen zsirtv,retekklubb, csiga2 , meg az atv-t, hülye zsidó csatorna az összes -
gabesz012 #90680 Egyikben se szerepelnék. -
Egyikben se szerepelnék. -
Azt nem ismerem. -
de, csak nem magyarországon. The Voice a címe. -
Énekben.
A jelenlegiek közül egyikben sem. Olyanban indulnék, ahol igazán hozzáértő zsűri lenne, akiknek számít a szava (és nem az öltözékemet nézik vagy azt, h lehet-e belőlem celebet faragni), és nem bábuként állítja oda őket a pénzéhes kereskedelmi csatorna, és ahol hiteles közönségszavazás is van, nemcsak vmi álca. Ja, h ilyen nem létezik? :/ -
áá, nekem olyan énekhangom van mint amikor sül a fasírt
táncolni kb. mint egy láncosmedve
színészet kimerül a fórumos trollkodásban
egyéb trükk: képes vagyok egyszerre hányni, pisálni, és szarni...de sztem az nem elég a tv-ben
-
Hát ami azt illeti a Táncdalfesztivál meg a Ki mit tud például színvonalas műsor volt, oda azért nem került be akárki.
Egyébként én egyik műfajban sem vagyok tehetséges, semmilyen szinten, tehát inkább kihagynám az összeset. Legalább van önkritikám, nem úgy mint egyeseknek. -
nem vagyok csepűrágó, sem bohóc -
Egyikben sem. Már a kérdés is sértő. :) -
nincs az az isten -
Szavazó roBOT #90670 Egy kis srác az utcánkban motorozik oda-vissza, kb már 1 órája, Te szólnál neki?, idegesítene? ==>> Melyik tehetségkutató műsorban lépnél fel? -
clio1616v #90669 régebben nyilvánosság előtt is énekeltem, de mostanában már csak otthon
nem vonz az, hogy a tehetségem miatt ismerjenek el, ez olyan mint amikor egy szépségversenyen vesz részt valaki olyan dologért kap elismerést vagy éppen semmit, amiről igazából nem tehet -
Fú, pedig azt direkt nem linkeltem. :) Mert egyrészt még a régi talpas skype mikimmel készült, másrészt a határaimat feszegető hangnemben készült, úgyh elég nyögvenyelősek a magasak. :) De köszi amúgy. -
xxxpaulxxx #90667 Tényleg klassz hangod van! A legjobban szerintem ez a "hangokba zárva" covernél hallatszik!:)) -
xxxpaulxxx #90666 Zene... basszusgitározok 3 éve, napjaimat el sem tudnám képzelni 25 órányi zene nélkül:)) -
Hát feléneklés közben már csak az alapot. :) De a tanulás fázisában, ha új dalról van szó, akkor próbálom énekelni az eredetivel. Csakhogy sokszor van, h az eredeti hangnem nekem túl magas, lejjebb kell vinnem vmennyivel (néha csak egy félhang lejjebb vitel is sokat segít), olyankor kicsit nehézkesebb.
Köszi neked is, és mindenkinek amúgy. :) -
Éneklés közben hallgatod az eredeti dalt fülhallgatóban? Úgy könnyebb lehet gondolom kezdetben mert az egy kis segítség.Jó hangod van tényleg egyébként. -
Retorika, szerintem abban vagyok a leggyengébb.
Amúgy nem könnyű kérdés. -
geo91 #90662 
-
Na igen... -
Szerintem ők sem voltak azok, összeszedték a tökeiket, beneveztek, csinálták ami tellett, összekapartak egy kis zsét, aztán eltűnnek a süllyesztőben :)