127612
-
mobil gép laptop -
de ez feltételezi, hogy maga az élet is létezik, mint entitás, mert a túlélésre való törekvés stb ellentmond azzal, hogy gyakorlatilag be lett kódolva annak az ellentéte. Elég érdekes belegondolni ebbe -
clio1616v #91178 1db PC az alábbi Philips TV-n negjelenítve
2db iPhone 4
1db Philips 32PFL9705 TV
1db T-Home IPTV set-box egy 19"-os monitoron megjelenítve
5db internetezésre alkalmas eszköz található otthon
-
Azért a határokat úgy megadni, hogy mind átfedi egymást... nem szoktam, de külön gratulálok a kérdés megfogalmazójának. -
6 -
5 nél több. Mobilok mind tudnak netezni (na nem a zokostelefonok szintjént), e-book reader, laptop, pc. -
Két lapi meg egy gép, amit nem használ senki.
Utána jutott eszembe, hogy valszeg tesóm telefonja is, úgyhogy 4, rosszra nyomtam. -
Nem tudom, hogy hány mobil képes rá. 2 számítógép, az én okostelefonom az tutira. -
1-2
Szifon, meg az asztali gép.. -
Szavazó roBOT #91171 Halhatatlanságról mi a véleményed? ==>> Jelenleg hány internetezésre alkalmas eszköz található az otthonodban? -
Az őslakó c. film tetszett ebben a témában.Jó lenne halhatatlannak lenni vagy minimum 1000 évig élni. -
szívesen lennék halhatatlan, de inkább nem is halhatatlan, hanem szeretném eldönteni meddig éljek, és persze ne öregedjek, hanem mondjuk 25-30 év közt valahol megállnék :)
-
Az ár garantálná némileg a kalózklónok elterjedését.
Ezt a mai egészségügyi (főként implantológiai, genetikai beavatkozások)árának a jövőbeli hasonló "exkluzív" szolgáltatások ár-kivetítéséből következtetem. Magyarul: a csóró a jövőben nem lesz extrém hosszabb életű, halhatatlan meg pláne nem. -
Sőt, mivel ez technikai kérdés, ezért valaki képes ellopni részben a helyedet. Téged megöl és a klónt állítja a helyedre. Ergo saját magaból akár még versenytárs is lehet, ha ellopják az genetikai adatodat és feltesszük, hogy ebből le tudnak gyártani.
Mondjuk, ha lehet testet csinálni, akkor vajno nem akarna sok ember erősebb, vagy más lenni? Vagy urambocsá, nőből férfivé lenni és vica versa?
Ingoványos talaj a javából... -
most jönne egy ember, aki megmondaná neked, hogy másolat vagy, akkor másolatnak éreznéd magad?
naugye :D
csak azt kéne valahogy garantálni, hogy "kalózpéldányok" ne legyenek belőled
cak is only legyél...
-
bezonyám -
Evoluti0N #91164 "A személyiségemet és tudásom egy klónomba ültetnék, újra és újra..."
Lenne egy ember, aki úgy nézne ki, mint én, úgy viselkedne, mint én, úgy érezne, mint én és minden emléke meglenne, ami nekem van. De az nem én lennék. A tudatomat ha nem küldik át a klónba, akkor én meghalok és csak lesz egy tökéletes másolatom. Szerintem ez nem halhatatlanság. -
Egyéb: nem tudom. -
EnxTheOne #91162 #91160
Asgardok megszivták. :D
Nah, mennyi energia kell egy embernek?
Naponta pár liter viz, +hus, és gyümölcs. :D
Tul földhöz ragadt vagy, gondolom ha pár száz évvel korábban születtél volna, vittél volna mindenkitt a máglyára aki megkérdölyelezi azt az állitást hogy a madár csak azért tud repülni mert isten ugy akarja. :D
100 évesen úgy néznél ki, mint egy összeaszalódott szilva,
Örök fiatalságnak nem az a lényege hogy örökké fiatal vagy? Szoval 20-30 éves tested lenne végig.
-
lord nihilus #91161 A személyiségemet és tudásom egy klónomba ültetnék, újra és újra...
A személyiségemet és tudásomat digitalizálnák és egy humanoid droidba ültetnék.
de ez nem halhatatlanság, csak mindig lemásolják a személyiséget, és azok másolatok lesznek, nem pedig az eredeti személy... -
A személyiségemet és tudásom egy klónomba ültetnék, újra és újra...
Asgardok? :D -
Jó lenne.. de csak ha nem öregednék . -
Evoluti0N #91158 Természetesen úgy szeretnék olyan sokáig élni, h sokkal lassabban öregedjek, vagy mondjuk 1000 évig nem öregszem, aztán meg szépen, normális tempóban elérem az öregkört. Nem szeretnék 500 évesen múmiának kinézni :D -
clio1616v #91157 100 évesen úgy néznél ki, mint egy összeaszalódott szilva, szexelni sem tudnál olyan öregen... milyen élet az
a korábbi gondolataimhoz még annyit, hogy egy ember életének az oka a születés az értelme a szex a célja meg a halál -
Evoluti0N #91156 Hm, nagyon érdekes kérdés.
Halhatatlan nem szeretnék lenni, de szívesen élnék párszáz vagy párezer évig. Márcsak azért is, mert nagy sci-fi rajongó vagyok és szívesen látnám, h hova fog fejlődni technikailag az emberiség párszáz év múlva. Azonban a negatív oldalai is meg lennének a hosszú életnek. Egyrészt elveszíteném az összes szerettemet. A másik probléma pedig, h néhány évente költözködnöm kellene, h ne tűnjön fel a szomszédoknak a halhatatlanságom. Ugyebár ez időnkénti személyiségcserével is járna, ami nem hiszem, h olyan könnyen megoldható.
Az meg nem hiányozna, h párszáz évig kísérletezzenek rajtam, h megfejtsétek a hosszú élet titkát :P.
-
clio1616v #91155 akkor neked a halhatóságról kell a véleményed kis Lambert -
clio1616v #91154 a diverzitásra való törekvés a hajtóerő, minél több kombináció megvalósulhasson, egyszóval entrópia növekedés - rendezetlenségre való törekvés, ez a cél és ez a halál oka is, de a születésé is -
Én már halhatatlan vagyok, akkor most mire kell nyomnom?
-
fizikailag képes lenne a testünk és bármelyik állat végtelen ideig fennmaradni, itt az a kérdés, hogy mi volt az a fura evolúcionális lépés, ami bekapcsolta nálunk a halandóságot (mert a jelen állás szerint "csak" genetikai oka van a halandóságnak). -
csak egy maradhat. -
clio1616v #91150 sok filmet néztek...
ha van egy működő rendszer, mint az ember, ahhoz eleve rengeteg energia kell, koncentrálódjon, hogy megszülethessen, a szülők rokonok rengeteg munkája, hogy létre tudjon jönni egy élet - aztán rengeteg energia kell ahhoz, hogy fenn tudjon maradni az a struktúra ami a rendszert jellemzi...
teljesen szükségszerű célja a teljes rendszernek(világegyetemnek, mindenségnek), hogy ez a energianyelő megszűnjön egyszer, mivel végtelen energia nem áll rendelkezésre, hogy mindig csak szülessenek ezek az energianyelő gócok=emberek -
ManoNegra #91149 Hiszek a lélek halhatatlanságában, de ide még egyszer nem szeretnék leszületni, biztosan vannak jobb világok az univerzumban. Maga a természet gyönyörű, az emberi természet viszont lehetne jobb. -
commissioner #91148 Reinkarnáció által lennék halhatatlan. Mindig új testbe kerülnék, de a lelkem, tudatom, az előző életeimben felhalmozott tudás, tapasztalat végig megmaradna, és egyre csak gyarapodna. Pl. ha az ókorban piramisépítő mérnök voltam, akkor az a szaktudásom jelenleg is meglenne. :) ...és a jövőre is vonatkozna ez, tehát amit most megtanulok, azt mondjuk 1000 év múlva is hasznosíthatom egy másik testben.
A 3. kérdésre a válaszom: Forráskód -
Ha mindig fiatal és egészséges maradnék, és nem állnának anyagiak az utamba, akkor talán. De megunnám azt is sztem. :) Nem igazán szoktam ilyeneken filózgatni. :D -
gabesz012 #91146 Nem akarok halhatlan lenni, és másoknak se engedném, hogy azzá váljanak. De azért szívesen élnék tovább, mondjuk pár száz évet.
Ugyanabban a testben (öregedés nélkül).
Ha már választani kéne egy filmet, helyesebben sorozat, akkor a True blood.
-
most hogy mondod
azis nagyon elgondolkodtató film
-
Fbn Lx #91144 aminek kezdete van, van vége is!
örökké nyilván nem, de olyan 3000 évig szivesen -
Nekem ebben a témában a Man from Earth (Az őslakó) című film tetszik, ajánlom mindenkinek. -
A gömb című filmben mondta az egyik tudós: ha egy halhatatlan lény találkozna egy nem halhaltannal azonnal megölné, mert számára az élet/halál ismeretlen fogalom.
Nagyon pontatlan volt, mert attól, hogy valaki természetes úton nem halhatatlan számra attól nem ismertlen a halál, ha mindenki körülötte meghal. Valójában nagyon is tisztában van vele.
A halhatatlanság nem egyenlő az epusztíthatatlansággal. A film egyébként elég középszerű.
A tanulási folyamat is érdekes lenne, mert az ember azért tanul többnyie hogy a versenyben - legyen az bármilyen - jó helyet kapjon az életben. Az időkényszer meg nagy úr. Ha nincs előrehajót erő, akkor mi lesz a vége?
A Város és a Csillagok műben van szó erről. Azt a könyvet viszont ajánlom, mert nem középszerű és nem is hosszú.
-
Én szívesen lennék halhatatlan, szerintem mindenki így van ezzel. persze nem örökké, de az tény, hogy ha az ember 100 évig is él akkor se mondhatja el a halálos ágyán, hogy mindent megtapasztalt, átélt. Élni a saját testembe nem élnék hanem inkább egy klónomba ültessék át a személyiségem mert ott legalább minden testrész vaci új és azért az jobb mint az elhasználódottak.
Kedvenc filmem a témában A 200 éves ember, imádom azt a filmet.