127612
  • NEOreg3
    vennék egyet maszturbáláshoz
  • gabesz012
    Nem tudok dönteni, ehhez látni kéne előbb, hogy milyen.

Olyan dolgokra, amit nem tudok elvégezni.
  • Büdös Bohóc
    Rögtön vennék egyet. (vagy akár többet is) - műpina
  • Sir Quno Jedi
    Nekem osztán tökmind1, a melót jól elvégzik. Kicsit nyűgösek és magas az alkoholfogyasztásuk, mint Bendernek, de ezt el kell nézni nekik.
  • zsoltioregon
    Honnan tudod, hogy emberek? Én a helyedben mácsetét ragadnék, hogy megnézzem nem-e AC pumpa és hűtőfolyadék van nekik odabent szív és vér helyett.
  • Sir Quno Jedi
    Mer' ugye fűnyírást stb. most is elvégzik helyettem az embereim, szal. felesleges erre robotot tartani. Mindenkinek tudni kell melót adni.
  • Sir Quno Jedi
    Jaja, mivel az alakját is tudja változtatni (meg nyilván a hangját és a stílusát is), az összes kedvenc film/játék főhősnőmet végigdu...szeretgetném! :D

Igazi profi cosplay, csak így 1xűbb, mint élő nővel, azt nehéz elmaszkírozni ugye.
  • Lacee86
    Hát ha ki tudnám fizetni, persze h vennék. Takarítás, főzés, mosogatás fuch yeah, nem kéne többé. :) Ezek úgyis csak ilyen semmitmondó, időrabló tevékenységek, amiket persze "muszáj" elvégezni.
  • zsoltioregon
    De jó lenne egy fasza pingpongozó robotcsaj, aki szett után handjobbolna!
  • Sir Quno Jedi
    naná, többet is vennék azonnal, egész háremet
    szegszuális tevékenység (csakis, mi másra jók a robotok, vagy pl. az internet???!!) :DDD

Akikkel meg éppen nem szegszelek, azokkal tolnánk a LAN partit egész nap (emberekkel és robikkal vegyesen). Úgyis sokat játszunk botokkal, hogy kipótoljuk a hiányos humán erőforrást, így több esélyünk lenne, ha a botok fejlett emberszerű robik.
  • Molnibalage
    Szerintem vennék. Vannak dolgok amire se időm, se kedvem, se tehetségem. Nem szociális helyettesítő termék, gyakorlatilag munkaerőnek.
  • clio1616v
    sajnos emberi tulajdonságokkal rendelkező ember se nagyon van már
  • tigeroo
    biztoshogynem
  • Szavazó roBOT
    Génmanipulációról mit gondolsz? ==>> Vennél emberi tulajdonságokkal rendelkező robotot?
  • Dzsini
    Plusz egy online stílusból bármilyen következtetéssel élni a valós stílusra (és abból a személyiségre) is rengeteg félreértéshez vezethet.
  • Molnibalage
    A stílus nem definiálja a tudást...
  • 89
    ilyen stílussal kétlem, hogy te kijártad volna...
  • Molnibalage
  • clio1616v
    késő van ehhez
  • Kata
    ne trollkodj má faxom...
    Ha annyira érdekel, guglizzál, vegyél könyveket, járd ki a SOTE-t.
  • clio1616v
    ha meg sem próbálod...
  • Kata
    Ez nem olyan téma amit két sorban le lehet írni lol.
  • Kata
    Úgy hogy te bármit is megérts belőle? Impossible! :D
  • clio1616v
    akkor itt egy igaz kihívás :) pár mondatban mindezt
  • Kata
    Gondolataim? Hát, a szigorlatot utáltam belőle. :D Majd csinálok neked egy konzíliumot a témában lol.
  • clio1616v
    szívesen venném, ha témában leírnád a gondolataidat esetleges tapasztalataidat
  • clio1616v
    egyetértek
  • vizes
    Esetleg segíthetnél pontosítani, ha jobban értesz a témához.
  • Lyukasbogrács
    Nem mondtam ilyet, nem tiltottam semmit. Csak azt mondtam, hogyha a kérdést kritizálod, akkor küldj be jobbat.
  • Kata
    Mi van, már a véleményem sem fejthetem ki egy kérdésről?
  • Lyukasbogrács
    Csak azt tudom ismételni, amit mások is eddig: küldj be jobbat.
  • Molnibalage
    Próbálok holnapra valam lényegtelent kitalálni. :)
  • Kata
    Semmi, csak tele van áltudományos demagóg faxsággal és a kérdező nem igazán van tisztában a dolgokkal, ez látszik. Továbbá kicsit olyan Bravo-s, világbékés-globálisfelmelegedéses lett, hogy a hétköznapokba akarja beleerőltetni semmitmondó válaszokkal. Ettől még a lényegtelen kérdések is jobbak szvsz. :)
  • Lyukasbogrács
    Jónak tartod, de különösképpen nem érdekel.
  • Molnibalage
    Miért? Mi a baj vele? Ahhoz képest hogy sokszor mennyi idióta, specifikus vagy lényegetelen kérdést tesznek fel...
  • Willenbrock
    Ahol éhínség van,vagy rövid idő alatt kéne nagy hozamokat elérni a tömeges éhezés miatt ott jónak tartom,az éhhalál ellen lehet hogy megoldás.Ahol gyorsan változnak a természeti viszonyok ott is gyorsan szükség lehet gyorsan alkalmazkodó,adott éghajlatot tűrő módosított fajtákra.Bizonyos esetekben indokolt lehet gmo-s növényt termelni.
    Az emberi gmo-t akkor tartom jónak ha az az emberiség minőségbeli javulását eredményezheti komolyabb negatív elváltozások nélkül,továbbá jónak tartom ha a súlyos betegségek elleni harcban próbálják ki.
  • Lacee86
    Biztos vki gépmanipulált.
  • Kata
    Ki írta ezt a kérdést?
  • ManoNegra
    "Fogyasztasz génmanipulált élelmiszereket?" Kérdéshez kellett volna egy olyan válasz, hogy valószínüleg fogyasztok, mert nem nagyon tudom kikerülni.
  • ManoNegra
    ...A hetvenes évek elején a tudomány fejlődésével lehetővé vált a genetikai információ átvitele baktériumokba. Ezzel megindult az az új kutatási irány, amit rekombináns DNS technológiának hívunk. Ez a tudomány mára elérte azt a szintet, hogy elvileg a genetikai információ szinte bármely szervezetből átvihető akármelyik más szervezetbe. A nagyvállalatok ezt a technológiát arra a célra használják, hogy a környezetünkben olyan, mesterségesen kiegészített génállományú életformákat terjesszenek el, amelyeket szabadalmi oltalom alá eső áruvá tesznek. Ezt azzal indokolják, hogy a genetikailag módosított növények és állatok megoldják a harmadik világ élelmiszerellátását és segítik az egészségesebb élelmiszerek előállítását, valamint az eddig gyógyíthatatlan betegségek gyógyítását....

..."a genetikai módosítással készült növényeket a laboratóriumban kell kipróbálni, és nem a lakosságot kell kísérleti nyúlnak használni."...

Link