127612
-
clio1616v #91659 miaú @=^.^= -
nem -
clio1616v #91657 ami szerintetek nem szerintem igen és fordítva -
KaBuTo666 #91656 TALÁN! -
omg XD -
Biztos, hogy nem. -
Egy erős Talán. :)) -
Szerinted? :D -
ez meg wtf? -
Szavazó roBOT #91650 Szeretsz énekelni? ==>> Szerinted? -

Szeretek, de csak részegen szoktam. -
gabesz012 #91648 Egyáltalán nem, soha nem énekelek. -
Fbn Lx #91647 a dó és a ré még megy, de a mi-vel már gondjaim van, szóval a hangterjedelmem körülbelül egynegyed oktáv
ennek ellenére szívesen éneklek ha eszembe jut egy 90's magyar sláger, aminek mindenki nagyon örül -
Mikről marad le az ember. -
Még kocsiban sem megy, csak nagy ritkán. Alapzajnak meg végképp nem bírom. :) -
Nem nagyon. Bár hangom van. Bár ne hallanák. =) -
Én sem szoktam nagyon, még alapzajnak se... max akkor, ha más kapcsolja be, illetve ha több órát buszozok, és nincs kedvem a körülöttem levő idiótákat hallgatni -
clio1616v #91642 amikor meghallgat egy ilyen zenét azonnal énekelni kezd
-
i want be believe
-
clio1616v #91640 nehogy elhidd neki
-
ismerőseim körében is szerintem mindenki napi szinten 3-4 órát hallgat zenét minimum (még ha más tevékenységet is végez közben), szal kb. te vagy az első aki így van ezzel :oooo -
Hát...nem vagyunk egyformák. :) -
komolyan? én nem tudnék zene nélkül élni :O -
Szeretek, illetve szeretnék, ha lenne hozzá hangom... a jelen képességeimmel inkább nem boldogítok senkit. -
Egyáltalán nem, soha nem énekelek.
Még zenét is csak hébe-hóba hallgatok. -
közben megoldottam kézzel, azért köszi a gyors választ :D -
SG bővítmény + Chrome problémákkal irány a bővítmény topicjába :) (ismert probléma) -
Igen, de olyan a hangom, mint a repedt fazék.
Kocsiban, zuhany alatt, stb. -
DIESEL DOG #91631 Kérdésre... igen szeretek, de csak magamnak, mert tulajdonképpen túl jó hangom az nincs, legfeljebb egy gyenge karaoke szintű, amit berúgva lehet igazán élvezni... szóval sosem leszek hiperszupermegagigasztár... :D -
DIESEL DOG #91630 :DDDDD -
Nézd meg szegény Pepsi Twist is hogy eltűnt, mióta kiderült róla, hogy egy magyar netszolgáltatótól, magyar időzónákban netezik "Amerikából"... ilyen kegyetlen lennél? :) -
Mi változik? Esetleg nem tartunk kamugépnek. De mivel ennyire nem akarod, ez is megerősíti azt a feltételezést, hogy csak kamuzol és vetítesz.
Nem kérted, mert én nem is állítottam soha semmit magamról, amit bizonyítanom kéne. nem vetítek itt az SG-n veled ellentétben. :) -
máig átkozom a "napot", mikor a mutálás elvette a gyönyörű pacsirtahangom. bennem megvolt a faktor, legalább is a wc-n trónolva nagyon meggyőző voltam. de hát nem szeghette kedvem semmi, töretlenül szól a repedt fazék.
a van, a tú, a trí... -
clio1616v #91626 a bizalom alapja, hogy el akarod hinni és nem feltételezed rólam, hogy hazudok, nem állítottam olyat, ami fizikailag lehetetlen... ha átküldöm a bérjegyzéket vagy küldök egy youtube linket amin éneklek utána mi fog változni?
ha már bizonygatni kell régen rossz, sose kértem, hogy bármit amit állítasz bizonyítsd be, csak előnyöm származik abból, ha elhiszem -
Nem is én állítok magamról túlzó dolgokat...
Én nem fogok énekelni, mert nekem nincs jó hangom. Úgyhogy nekiláthatsz valamiféle bizonyíték gyártásának, mert ennyi vetítést csak így bemondásos alapon nem hiszünk el. :) Most már produkálj valami kézzelfoghatót is, ne csak a szád járjon állandóan. -
clio1616v #91624 csak utánad, amint küldesz egy linket, amint énekled a kedvenc zenédet 10 percre rá hallhatod az enyémet is tőlem
én küldjem el a munkabérjegyzékemet meg énekeljek... kicsit egyoldalú lenne a kapcsolat -
én szeretek, de azért nem kornyikálok állandóan, viszont a hangom olyan mint a repedt fazék, de amúgy a haverokat/ismerősöket elszórakoztatom néha :) -
Szintén. De ez is ritka mostanában. -
Olyankor dörömböl át a szomszéd hogy mi ez a kutyavonyítás. :D
Múltkor már áradoztál róla, hogy a zenéhez és énekhez is fenomenális tehetséged van, tehetnél fel egy videót a youtube-ra ahol ezt prezentálod is, kíváncsi lennék rá, de tényleg. -
A rezsit, meg a kaját nem én fizetem, bár beszállok abba is. Minden mást én...
A maira meg: igen, szeretek.