127612
  • 89
    mi bajod lesz egy kis erdőbenszarástól?
  • Sir Quno Jedi
    Meg én ragaszkodom a MINŐSÉGI angol wc-hez, hamár nem vagyok kismajom, aki a saját szarjával dobálózik az állatkertben. Namármost útözben belógni ide-oda nem túl egészséges, ezt gondolom mondanom sem kell. Szállodákban is a budi az első amit le kell tesztelni és ha nem vagyunk elégedettek a minőséggel, akkor kiverni a balhét (én pl. eleve nem megyek ruppótlan helyre emiatt, mert nem akarok kényelmetlenséget a jövőben sem). :D
  • NEOreg3
    kb. ez
  • gabesz012
    1-2 napot talán kibírnék, de nem szívesen mennék így túrázni.
  • piros mogyi
    Mogyika se finnyás, legfeljebb majd nem bírják a szagomat, de ameg kit érdekel.
  • Zoli007
    Ha 2-3 naponta van rá lehetőség, kibírom.
  • tigeroo
    az nem rossz. én nyáron jártam melóba 2x10km biciklivel, volt párducszagom nekem is :D
  • immovable
    Ha 2-3 naponta van rá lehetőség, kibírom.

Persze tovább is bírnám ha vmi erdei egy hetes nomád túra lenne vagy ilyesmi.
  • Molnibalage
    2x17 km.
  • 89
    amíg van bor addig bírom
  • tigeroo
    hány km az? gondolom nem egy laza városi menet
  • Lacee86
    2-3 napot vállalnék, többet azért nem nagyon.
  • Molnibalage
    Én ma naponta háromszor fürdök. Bringával járok munkába. Ez egy bent és egy otton. Meg aztán még egyszer késő este...
  • tigeroo
    volt már hogy péntek-vasárnapig bírtam fürdés nélkül otthon is
  • Molnibalage
    Volt már rá példa, de nem volt kellemes.
  • clio1616v
    Igen, ha van kellő motiváció hozzá.
  • Sir Quno Jedi
    Tisztálkodás kevésbé izgat, ha nem, hát nem, de a gép elől én ki nem mozdulok, ha fizetik, akkor se!
  • Szavazó roBOT
    Mi tesz boldoggá? ==>> Részt vennél úgy egy túrán, hogy tudod a tisztálkodás nem kivitelezhető naponta?
  • immovable
    Egyéb véleményem van, elmondom hozzászólásban.

Csak az lehet boldog aki megtanult viszonyítani.
  • jhetedikj
    kiverem és boldog vagyok
  • jhetedikj
    :DDDDDDDDDDD
  • gercse
    igen, ezért írtam a végén, hogy talán jobb is, hogy még nem értem el, mert az érte való küzdés, akarás, cselekvés az ami számít, de úgyis csak visszatekintve fogom ezt értékelni, közben nem fogom úgy felfogni mint boldogság :)
  • Hegi90
    Hát pedig nem a cél a fontos, hanem az oda vezető út (és annak megélése).
  • gercse
    még nem értem el, nem tudom milyen boldognak lenni

persze kisebb nagyobb dolgok boldoggá teszik az embert, de szerintem mindenkinél van egy idilli, álombéli, elképzelt boldogság, amit szeretne elérni, megélni, ezt még nem sikerült, lehet soha nem is fog, és lehet jobb is, mert akkor elmúlna, így pedig folyamatosan előttem van
  • Zoli007
    Tisztában vagyok vele és szándékosan tudom, hogy hogyan okozzak boldogságot magamnak. Kibiciklizem a belem; kávézok; sétálok.
  • jazzy
    #91709 :( jólvan szarvolt
  • jazzy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
  • Hegi90
    a dopamin

*drumshot*
  • Calver
    tessék, szerintem itt találsz annyit
  • Gurren
    semmi
  • Lacee86
    Ennyit akarsz kinyomni fekve? :D
  • N o N a m e
    nekem jelenleg kb 80k kellene a boldogságomhoz :)
  • Lacee86
    Amúgy szokták mondani, h a pénz nem boldogít. Önmagában nem is, de ha most lenne vmennyi pénzem (nem 10 milliókra gondolok), akkor meg tudnám tenni azokat a lépéseket azonnal, amik esetleg a boldogságomhoz vezetnének...
  • byzhouse
    10milliárd €
  • clio1616v
    Próbáld meg azt akarni, ami megtörténik és már elégedett is vagy :) Mert úgy garantáltan az fog történni, amit szeretnél.
  • NEOreg3
    a m-m-m-m-monster kill
  • Lacee86
    Az az igazság, h amikről most azt gondolom, h azzá tenne, azokat nagyon nehéz elérnem... És azt látom, h minél inkább akarom, annál inkább távolodom tőle. :/ A külső tényezők befolyása sajnos óriási. Vhogy azt tapasztalom, h amik spontán jönnek, azok okoznak igazán vmi kisebb-nagyobb örömet. De akkor az ember ne küzdjön a céljaiért? :/ Fura dolgok ezek...
  • tigeroo
    ha éreztetik velem hogy miért érdemes élni
  • clio1616v
    amihez kedvem van minden örömöt okoz, úgy csinálom, hogy nekem jó legyen

a lehetőségeimet kihasználom, hogy a legelégedettebb lehessek és így boldog vagyok bárhogyan alakul, mert mindent megteszek az elérhető legjobbért
  • Szavazó roBOT
    Szerinted? ==>> Mi tesz boldoggá?