127612
-
már nem számít sehova, Robaj pár órája alakította át. -
Nem kérne ilyet.
Amúgy meg fogalmam sincs.
Egyikről sem lennék hajlandó lemondani. :) -
karajjj #91819 az adatlapon számolja -
Hiába, nem számít. Bár így talán még jobban illeszkedik a stílushoz. -
karajjj #91817 lájkold a saját hozzászólásaidat -
FAP -
(Na már itt is lehet +ozni/-ozni... -.-) -
A hobbimat. Nevezetesen ez az éneklés, és erről senki és semmi kedvéért nem mondok le. -
Használd ki az időt -
-
hobbim és barátnőm sincs. wat do.
-
Mondd meg neki, hogy nem az ugrástól kell félni, hanem a leérkezéstől ;) -
Asszony ilyet nem kér. Am olyan csaj nem is kéne csak dugni, aki ilyet kérdezne. Az meg úgy is hamar kiderülne.
Annyit szokott asszony mondani, hogy fél mikor repülök vagy ugrok. Főleg inkább ugrásnál. -
Nincs olyan hobbim, amibe bele lehetne kötni -
Peter Griffin megmondta
Sorry Meg. Daddy loves ya, but Daddy also loves Star Trek, and in all fairness, Star Trek was here first.
-
plusz egy ide. ha szeret akkor nem állít választás elé. meg ez olyan mint a "változz meg" ígéretek... úgysem fog, csak önámítás.
sőt ha felhagynék a legkedvesebb hobbimmal akkor már nem is az az ember lennék akit megismert és megszeretett. szóval nem őt választanám. -
clio1616v #91805 Hobbim a szex. Ha választás elé állítana, keresnék másik barátnőt helyette. -
Én 8 hobbitot választanám mert az egy hobbyte :D -
A hobbimat választanám, de nem azért mert fontosabb, hanem mert nem szeretem ha ilyen kérdés elé állít valaki. A következő a sör lenne, aztán a barátok... stb. Az ilyen kérdés egy intő jel.
(Egyébként meg soha nem kellett még választanom, csak az arányok tolódnak el adott estben.) -
Szavazó roBOT #91802 Milyen gyakran táplálkozol? ==>> Ha egy nap a barátnőd/barátod eléd állna és azt mondaná: Válassz! A hobbid vagy én? -
Akik fogyóznak, és nem jutott el a tudatukig, hogy ahhoz mozogni is kell. -
"csak reggel vagy csak este" van ilyen?? -
Reggelinek, ebédnek és a vacsorának is megadom a módját.
De a tízórai és az uzsonnát sem szoktam kihagyni. Meg még késő este pár falat. -
Próbálnék rendesen és rendszeresen, csak hát mikor hogy sikerül. -
commissioner #91797 napi egy termodinamikai főt(t)étellel beérem -
egyeb: napi 5x eszek, vigyazva arra, hogy az ot etkezes dacara se legyen tobb a bevitt energia a szuksegesnel. Igenyel nemi odafigyelest, de kivitelezheto -
gabesz012 #91795 Bármikor eszek, amikor csak megéhezek. Napi 5-6 szor eszem általában, amiből legalább kétszer főtt ételt. -
Rencertelenul etkezem.
Varhato is fekely baratom erkezese. -
Ebéd, vacsora. Reggelizni nem tudok, nem megy le egy falat sem a torkomon. -
Mostanában veszek magamnak valami tízórait vagy itthon legyártok egy-két szendvicset és azt viszem be oskolába. Aztán amikor haza érek megint eszem valamit. Este pedig nyugodtan leülök és megkenem a kenyeremet valami finommal. :) -
Sóbert Norbert SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Általában háromszor eszek, többnyire délután és este.anonim az egész, de aki írta, majd elmondja -
ez olyan geek kérdés
ki volt a szülőattya?
-
amikor éhes vagyok -
fényt eszek -
rendszertelenűl eszem -
Evoluti0N #91786 Attól függ. Ha 10-re megyek dolgozni, akkor először 11 - féltizenkettő körül eszek a munkahelyemen vmi péksüteményt. Aztán 5 óra körül "ebédelek" otthon, majd esetleg 7-8 körül eszek valami gyümölcsöt, mivel az 5 órai ebédnek köszönhetően nem birok rendesen vacsorázni. Ha délre megyek dolgozni, akkor 10-11 körül reggelizek, aztán 15-16 óra körül vmi péksüti és este 7kor megeszem az ebédet. Hétvégén csak ebédelek meg vacsorázok, mivel kb ebédidőben szoktam felkelni :D -
Nalam csak a csokival van igy. 1 napot birok ki max peksuti/csoki nelkul -
Én nagy beles vagyok ha nem eszek rendszeresen használhatatlan vagyok. -
sokszor csak ebédelek, a reggeli meg szinte mindig kimarad -
Addig eszek, amíg van itthon mit enni.