127612
-
teljesen felesleges, amúgy meg clio meg kata hozzászólásait reflexszerűen lepontozom, szóval ennyit a pofára szavazásról -
Jó lenne, ha ez is felhasználónként kikapcsolható lenne. -
A vonzás törvénye. :D -
alakulni is fog. most tervezik a súlyozott pontozást is, meg az irracionálisan sok mínuszt adó júzerek statisztikáját is nézik.
befog ez állni idővel egyensúlyba.
a büntetőpont rendszerre is sokan mondták hogy mi értelme van, nem egyszerűbb-e a ban? aztán mégis kialakult. hasonló önnevelő hatása lesz szerintem a mínuszozásnak is, csak lekell fektetni az alapokat, amik hatására felelősséggel fognak majd a jövőben +/- ra nyomni. (bő egy nap alatt mennyi változáson ment át a rendszer? azt sem szabad elfelejteni hogy képlékeny a dolog, jelen pillanatban is dolgozzák átfele a rendszert) -
Én meg arról, hogy nagyrészt nem hasznosságra adják az emberek a pontot, hanem arra, hogy mennyire egyezik meg valaki véleménye a saját véleményével.
Így viszont nem sok értelmét látom az egész rendszernek. Persze ez alakulhat még, de nem hiszek benne. -
Igen, csak azért mondtam így, mert úgy látszik azok vannak többségben, akiknek tetszik, és leszavazzák azokat, akiknek meg nem. -
Én az adott pontok listájáról beszélek, amit a moderátorok látnak. -
ugyan ez megy a másik táborban is ;) -
Én úgy veszem észre, hogy aki dicséri az pontot kap, akinek nem tetszik, az meg le van szavazva. -
Az eddig leadott pontok mennyisége és milyensége alapján ez nincs így - 1-2 kiemelkedő negatív pontokat nyomó figura van, amúgy egészen normálisak az értékek. -
én ugyan nem aggódom, nem izgat a dolog, am is alig írok 1-2 helyre, ha meg vkit érdekel a véleményem az max kattint egyet a lefele nyílra ha épp kipontozódnék mert vkinek nemtetszik a pofám :D -
Képrenyőfelolvasót használsz? -
clio1616v #91889 aggodalmat véltem felfedezni a hangodban -
honnan vetted h tartok bármitől is? :D -
clio1616v #91887 nincs mitől tartanod -
na éppen ez az, meg pofára szavazás lesz ennyi troll között...de nagyon az értelmét se látom h mire lenne ez jó, eddig is át tudtam görgetni annak az embernek a hozzászólását akire nem voltam kíváncsi... -
Már a topik hsz-ein is látszik, hogy ez itt SG-n nem fog menni - legalábbis nem "hasznosság" alapján - a többség >ha valakinek eltér a véleménye az enyémtől, akkor leszavazom a gecibe< mentalitása miatt. -
so-so -
baromságnak tartom... -
Szerintem fáni :) -
jó.........szar -
Fbn Lx #91880 már rég be kellett volna vezetni
mit hőzöngtök, visszamaradott homoerektuszok
inkább örüljetek hogy a lájkolásotok nélkül nem tudnátok leszavazni ezt a kommentem amiben basztatlak titeket -
jó nagy fos -
Üres szavazás az megfelel annak. -
olyan opció miért nincs, hogy "leszarom h van e" :D -
rakás szar, értelmetlen hülyeség -
Nem tetszik, sok hátulötője van ennek a rendszernek. -
igen, valóban kár hogy nincs ilyen vagány és hanyag opció, de számotokra ott van az üres szavazás, hidd el, ugyanúgy le fogjuk szarni. -
Nem tetszik, sok hátulötője van ennek a rendszernek. -
háborús eligazítást akartál mondani... nem?
-
Nagyon tetszik, már régóta be kellett volna vezetni.
+ van itt 1-2 ember, aki előre vinné az SG-t, rájuk többet kellene hallgatni! [apró][nemmagáragondol][/apró] -
cargame #91870 miert nincs olyan opcio, h : lesz@rom :D -
egy fos. -
főleg hogy rögtönzött "kupaktanács" van, minden építő jellegű gondolatot meghallgat a dev hogy jó legyen a rendszer, nem passzívnak kellene lenni hanem ha van valami észrevétel akkor megosztani vele a közösség érdekében. -
Aki a tegnapi állapotok alapján szavaz, az figyeljen a fejleményekre: folyamatosan változik a működés. -
Fasza -
Is-is. Majd meglátjuk... -
meglátjuk mi lesz belőle, az alapötlet jó -
clio1616v #91863 Szükségtelen.
Miért kell egy fórumra közösségi oldalas fícsör? -
Idő kell neki, mire ki lesz csiszolva a működése, hasznos lesz.