127612
  • Marci0115
    teljesen felesleges, amúgy meg clio meg kata hozzászólásait reflexszerűen lepontozom, szóval ennyit a pofára szavazásról
  • chhaya #91900
    Jó lenne, ha ez is felhasználónként kikapcsolható lenne.
  • jhetedikj
    A vonzás törvénye. :D
  • tigeroo
    alakulni is fog. most tervezik a súlyozott pontozást is, meg az irracionálisan sok mínuszt adó júzerek statisztikáját is nézik.

befog ez állni idővel egyensúlyba.

a büntetőpont rendszerre is sokan mondták hogy mi értelme van, nem egyszerűbb-e a ban? aztán mégis kialakult. hasonló önnevelő hatása lesz szerintem a mínuszozásnak is, csak lekell fektetni az alapokat, amik hatására felelősséggel fognak majd a jövőben +/- ra nyomni. (bő egy nap alatt mennyi változáson ment át a rendszer? azt sem szabad elfelejteni hogy képlékeny a dolog, jelen pillanatban is dolgozzák átfele a rendszert)
  • Hegi90
    Én meg arról, hogy nagyrészt nem hasznosságra adják az emberek a pontot, hanem arra, hogy mennyire egyezik meg valaki véleménye a saját véleményével.

Így viszont nem sok értelmét látom az egész rendszernek. Persze ez alakulhat még, de nem hiszek benne.
  • Hegi90
    Igen, csak azért mondtam így, mert úgy látszik azok vannak többségben, akiknek tetszik, és leszavazzák azokat, akiknek meg nem.
  • Dzsini
    Én az adott pontok listájáról beszélek, amit a moderátorok látnak.
  • tigeroo
    ugyan ez megy a másik táborban is ;)
  • Hegi90
    Én úgy veszem észre, hogy aki dicséri az pontot kap, akinek nem tetszik, az meg le van szavazva.
  • Dzsini
    Az eddig leadott pontok mennyisége és milyensége alapján ez nincs így - 1-2 kiemelkedő negatív pontokat nyomó figura van, amúgy egészen normálisak az értékek.
  • MR ME
    én ugyan nem aggódom, nem izgat a dolog, am is alig írok 1-2 helyre, ha meg vkit érdekel a véleményem az max kattint egyet a lefele nyílra ha épp kipontozódnék mert vkinek nemtetszik a pofám :D
  • Dzsini
    Képrenyőfelolvasót használsz?
  • clio1616v
    aggodalmat véltem felfedezni a hangodban
  • MR ME
    honnan vetted h tartok bármitől is? :D
  • clio1616v
    nincs mitől tartanod
  • MR ME
    na éppen ez az, meg pofára szavazás lesz ennyi troll között...de nagyon az értelmét se látom h mire lenne ez jó, eddig is át tudtam görgetni annak az embernek a hozzászólását akire nem voltam kíváncsi...
  • Hegi90
    Már a topik hsz-ein is látszik, hogy ez itt SG-n nem fog menni - legalábbis nem "hasznosság" alapján - a többség >ha valakinek eltér a véleménye az enyémtől, akkor leszavazom a gecibe< mentalitása miatt.
  • jhetedikj
    so-so
  • MR ME
    baromságnak tartom...
  • dartonita
    Szerintem fáni :)
  • byzhouse
    jó.........szar
  • Fbn Lx
    már rég be kellett volna vezetni
    mit hőzöngtök, visszamaradott homoerektuszok
    inkább örüljetek hogy a lájkolásotok nélkül nem tudnátok leszavazni ezt a kommentem amiben basztatlak titeket
  • Marci0115
    jó nagy fos
  • immovable
    Üres szavazás az megfelel annak.
  • GyuriX2572
    olyan opció miért nincs, hogy "leszarom h van e" :D
  • tommygear
    rakás szar, értelmetlen hülyeség
  • Carlos
    Nem tetszik, sok hátulötője van ennek a rendszernek.
  • tigeroo
    igen, valóban kár hogy nincs ilyen vagány és hanyag opció, de számotokra ott van az üres szavazás, hidd el, ugyanúgy le fogjuk szarni.
  • Zoli007
    Nem tetszik, sok hátulötője van ennek a rendszernek.
  • kakimakifsz
    háborús eligazítást akartál mondani... nem?
  • kakimakifsz
    Nagyon tetszik, már régóta be kellett volna vezetni.

+ van itt 1-2 ember, aki előre vinné az SG-t, rájuk többet kellene hallgatni! [apró][nemmagáragondol][/apró]
  • cargame
    miert nincs olyan opcio, h : lesz@rom :D
  • NEOreg3
    egy fos.
  • tigeroo
    főleg hogy rögtönzött "kupaktanács" van, minden építő jellegű gondolatot meghallgat a dev hogy jó legyen a rendszer, nem passzívnak kellene lenni hanem ha van valami észrevétel akkor megosztani vele a közösség érdekében.
  • Dzsini
    Aki a tegnapi állapotok alapján szavaz, az figyeljen a fejleményekre: folyamatosan változik a működés.
  • 89
    Fasza
  • Lacee86
    Is-is. Majd meglátjuk...
  • tigeroo
    meglátjuk mi lesz belőle, az alapötlet jó
  • clio1616v
    Szükségtelen.
    Miért kell egy fórumra közösségi oldalas fícsör?
  • Dzsini
    Idő kell neki, mire ki lesz csiszolva a működése, hasznos lesz.