127612
-
És azért, mert az emberiség 0,0001%-a - most mondtam egy számot - akkor az egész emberiség huladdék? No offense, ezt szokták kollektív bűnösségnek hívni...
Hová jutottunk? Néhány száz éve önbíráskodás és hasraütésszerű ítélkezés volt, vallási alapon döntés világi dolgokban. Hála isetennek ez a szerencsésebb helyeken már visszaszorult, de nem teljesen tűnt el.
A tudomány lényegében felülkerekedett a valláson, ami nagyjából végre ott van, ahol lennie kell. Nincs politikai hatalmuk sem politikai befolyásuk ahhoz képest, ami 500-1000 éve volt.
Soha olyan sokan nem éltek olyan jól, mint ma annak ellenére, hogy most is milliárdszám nyomorognak. Csak nem abszolút értelemben kellene nézni, hanem realtívban...
n+1 olyan dolgot fel lehetne sorolni mai valós fejlődés. Szomorú, hogy sokan ezt nem látják. -
nekem az a kedvencem, amikor egy aranyosnak tűnő fiatal csaj - akinek alapvetően szeretni kéne az aranyos dolgokat - rátesz egy kis nyúlra egy üveglapot, ráül és direkt mozog jobbra-balra, hogy minél jobban összetörje. hallani, ahogy ropognak a nyúl csontjai D:
de tényleg, minden rendben van velünk. -
nem kell tovább magyarázni, és ezek csak cseppek a tengerben -
okay -
pl. ilyen (+18as durván SOKKOLÓ a videó ami a cikknél van, elég azt elolvasni)
vagy múltkor volt postolva egy állatmenhely facebook profilján keresztül egy kiscica, akinek a füle, karmai, bajsza le volt égetve és úgy találták meg szerencsétlent...
az ember egy gusztustalan állat -
Milyen messzire? -
Ha el lenne baszva, akkor nem juttonuk volna ilyen messzire. -
Kizsákmányoló, önző réteg és felfogás jelenléte/érvényesülése.
Megtévesztő hírforrások+ szexualitás, erőszak, képi ábrázolása. Egyes hírek elhallgatása. - ebből az első és az utolsó
Az ember menthetetlen, természetéből fakadóan pusztulásra itéltetett. - ez úgy hangzik, mintha a bibliából lenne kiemelve. nem ítéltetettünk pusztulásra, de el van baszva a természetünk, ez tény. -
De sok pesszimista ember van itten.
Tudatlanság, minőségi, mindenkihez eljutó oktatás hiánya.
Megtévesztő hírforrások+ szexualitás, erőszak, képi ábrázolása. Egyes hírek elhallgatása. Ebből CSAK ez első.
Túl sok nyelv. Szép dolog a multikulti, csak éppen hatalmas gát is egyben... -
Kizsákmányoló, önző réteg és felfogás jelenléte/érvényesülése
Környezetszennyezés
Vallások -
Vallások, rossz gazdasági tervezés, kizsákmányolás. -
karajjj #92731 ezt nem igazán értem :) -
Elvették a játékmacit? :) -
Önzés és hatalomvágy. Ha ez nem lenne akkor happy lenne. -
karajjj #92728 befért volna még a tipikusan magyar mentalitás is, mert hogy ha nekem nincsen, ne legyen neki se... -
mi az hogy legalább 3 opció?
Kizsákmányoló, önző réteg és felfogás jelenléte/érvényesülése.
ez mindent lefed,ebből fakad az összes elnyomás és emberi igazságtalanság, emiatt volt rabszolgaság, ez torzította el a sötét középkorban a kereszténységet, ez hozta el a gyarmatosítást, meg a háborúkat
(nomeg aki a történelemben először levert 4 cölöpöt és azt mondta hogy "ez a terület az enyém") -
clio1616v #92726 neveletlenség, előítélet és fizikai erőszak -
Tulszaporulat, Vallasok es Egyeb: gondolkodasra valo hajlandosag hianya -
Ilyen hamar se került be kérdésem :)
[nyomdafesték-szagú]
egyébként: nyilván a kizsákmányoló, önző (gonosz) réteg a legeliminálandóbb faktor. -
Tudatlanság, minőségi, mindenkihez eljutó oktatás hiánya.
Vallások.
grátisz
Az ember menthetetlen, természetéből fakadóan pusztulásra itéltetett. -
Szavazó roBOT #92722 Mely egyetemi szakokat/karokat tekinted "büfé szaknak"? ==>> Mi az emberiség három legnagyobb hibája? -
info szak holmarad?
mondjuk úgyis 0 lenne mellette :)
-
vv4 óta nem -
clio1616v #92719 a mindig rövid i
-
Rápillant, 2 másodperc, á 0-val szorzunk, beikszeli h 0, ok. Utána hopp, nem volt zárójel. :$ Megesik, nem kéne messzemenő következtetéseket levonni ebből az emberek szellemi szintjére. Míg az iskolapadban van vki, nyilván ordító hiba, de 10-20 év távlatából ha vki abszolút nem ezzel foglalkozik, bocsánatos bűn én úgy hiszem. :) -
Megmagyarázta, hogy dehát nullával szorzás:P
Ha valaki nem veszi észre a -2-t az még oké, figyelmetlenség csak. -
Elsőre én is 0-át mondtam
,hirtelen eszembe sem jutott a műveleti sorrend,humán tárgyakból mindíg jobb voltam...
-
Fbn Lx #92715 én ennél rosszabb arányra számítottam, ezek szerint negatív vagyok. :D -
jó az megint más hogy elnézi az ember, mert tényleg a -2t se venné észre, de hogy még meg is magyarázzák a hülyeséget! és ilyeneknek van szavazati joguk stb. -
Hugom is rossz választ adott erre elsőre. Meg is ígértem neki, hogy egy hallal tarkónbaszom. -
én teljesen megértem Molnibalaget, nézzétek a hozzászólásokat a sok hülye még meg is magyarázza a rossz választ.
-
clio1616v #92711 olvass vissza már leírtam -
„egy büfé az erdő közepére”
Üvegtigris? -
Mert:
A politológus kitalálja, hogy kell egy büfé az erdő közepére (országfejlődés power).
A mérnök erre elkészíti egy atomlerakó terveit.
A joghallgató törvényi alapot szerez a végrehajtáshoz.
A közgázos tök gázos, ezért eleve kihagyják a buliból.
Az újságíró/médiás kihirdeti, hogy ez milyen jó is lesz.
A bölcsész mindezt beszopja és még tapsol is hozzá.
A nyelvi szakos nem érti az egészet.
Az orvos nem kapott borítékot, ezért most duzzog.
A természettudomány szakos meg inkább ellenzékbe vonul.
-
+1 db
csak neked :)
Gondolom, nem tudod megindokolni 5-6 mondatban a kijelentésed...
-
clio1616v #92707 +1 a mérnök az egy büfé :D -
? -
mert az a bme. oda szopóálarc kell. -
Hát, azért a BME-n is igen nagy szórás van. A polimeres mellékmodulom olyan könnyű volt, hogy a főmodulom egy tárgyára többször is több időt fordítottam egy félév alatt, mint a polimeres félévre összesen... -
0.4% 1 Mérnök.
ez ki volt????