127612
  • Molnibalage
    És azért, mert az emberiség 0,0001%-a - most mondtam egy számot - akkor az egész emberiség huladdék? No offense, ezt szokták kollektív bűnösségnek hívni...

Hová jutottunk? Néhány száz éve önbíráskodás és hasraütésszerű ítélkezés volt, vallási alapon döntés világi dolgokban. Hála isetennek ez a szerencsésebb helyeken már visszaszorult, de nem teljesen tűnt el.

A tudomány lényegében felülkerekedett a valláson, ami nagyjából végre ott van, ahol lennie kell. Nincs politikai hatalmuk sem politikai befolyásuk ahhoz képest, ami 500-1000 éve volt.

Soha olyan sokan nem éltek olyan jól, mint ma annak ellenére, hogy most is milliárdszám nyomorognak. Csak nem abszolút értelemben kellene nézni, hanem realtívban...

n+1 olyan dolgot fel lehetne sorolni mai valós fejlődés. Szomorú, hogy sokan ezt nem látják.
  • Guren
    nekem az a kedvencem, amikor egy aranyosnak tűnő fiatal csaj - akinek alapvetően szeretni kéne az aranyos dolgokat - rátesz egy kis nyúlra egy üveglapot, ráül és direkt mozog jobbra-balra, hogy minél jobban összetörje. hallani, ahogy ropognak a nyúl csontjai D:

de tényleg, minden rendben van velünk.
  • gercse
    nem kell tovább magyarázni, és ezek csak cseppek a tengerben
  • Guren
    okay
  • tigeroo
    pl. ilyen (+18as durván SOKKOLÓ a videó ami a cikknél van, elég azt elolvasni)

vagy múltkor volt postolva egy állatmenhely facebook profilján keresztül egy kiscica, akinek a füle, karmai, bajsza le volt égetve és úgy találták meg szerencsétlent...

az ember egy gusztustalan állat
  • gercse
    Milyen messzire?
  • Molnibalage
    Ha el lenne baszva, akkor nem juttonuk volna ilyen messzire.
  • Guren
    Kizsákmányoló, önző réteg és felfogás jelenléte/érvényesülése.

Megtévesztő hírforrások+ szexualitás, erőszak, képi ábrázolása. Egyes hírek elhallgatása. - ebből az első és az utolsó

Az ember menthetetlen, természetéből fakadóan pusztulásra itéltetett. - ez úgy hangzik, mintha a bibliából lenne kiemelve. nem ítéltetettünk pusztulásra, de el van baszva a természetünk, ez tény.
  • Molnibalage
    De sok pesszimista ember van itten.

Tudatlanság, minőségi, mindenkihez eljutó oktatás hiánya.

Megtévesztő hírforrások+ szexualitás, erőszak, képi ábrázolása. Egyes hírek elhallgatása. Ebből CSAK ez első.

Túl sok nyelv. Szép dolog a multikulti, csak éppen hatalmas gát is egyben...
  • Zoli007
    Kizsákmányoló, önző réteg és felfogás jelenléte/érvényesülése
    Környezetszennyezés
    Vallások
  • SötétBarom
    Vallások, rossz gazdasági tervezés, kizsákmányolás.
  • karajjj
    ezt nem igazán értem :)
  • 0Fritz0
    Elvették a játékmacit? :)
  • Metalmilitiakid
    Önzés és hatalomvágy. Ha ez nem lenne akkor happy lenne.
  • karajjj
    befért volna még a tipikusan magyar mentalitás is, mert hogy ha nekem nincsen, ne legyen neki se...
  • tigeroo
    mi az hogy legalább 3 opció?

Kizsákmányoló, önző réteg és felfogás jelenléte/érvényesülése.

ez mindent lefed,ebből fakad az összes elnyomás és emberi igazságtalanság, emiatt volt rabszolgaság, ez torzította el a sötét középkorban a kereszténységet, ez hozta el a gyarmatosítást, meg a háborúkat

(nomeg aki a történelemben először levert 4 cölöpöt és azt mondta hogy "ez a terület az enyém")
  • clio1616v
    neveletlenség, előítélet és fizikai erőszak
  • efti
    Tulszaporulat, Vallasok es Egyeb: gondolkodasra valo hajlandosag hianya
  • zsoltioregon
    Ilyen hamar se került be kérdésem :)
    [nyomdafesték-szagú]

egyébként: nyilván a kizsákmányoló, önző (gonosz) réteg a legeliminálandóbb faktor.
  • immovable
    Tudatlanság, minőségi, mindenkihez eljutó oktatás hiánya.
    Vallások.

grátisz
    Az ember menthetetlen, természetéből fakadóan pusztulásra itéltetett.
  • Szavazó roBOT
    Mely egyetemi szakokat/karokat tekinted "büfé szaknak"? ==>> Mi az emberiség három legnagyobb hibája?
  • kifli
    info szak holmarad?
    mondjuk úgyis 0 lenne mellette :)
  • Lyukasbogrács
    vv4 óta nem
  • clio1616v
    a mindig rövid i
  • Lacee86
    Rápillant, 2 másodperc, á 0-val szorzunk, beikszeli h 0, ok. Utána hopp, nem volt zárójel. :$ Megesik, nem kéne messzemenő következtetéseket levonni ebből az emberek szellemi szintjére. Míg az iskolapadban van vki, nyilván ordító hiba, de 10-20 év távlatából ha vki abszolút nem ezzel foglalkozik, bocsánatos bűn én úgy hiszem. :)
  • bardocz
    Megmagyarázta, hogy dehát nullával szorzás:P
    Ha valaki nem veszi észre a -2-t az még oké, figyelmetlenség csak.
  • Willenbrock
    Elsőre én is 0-át mondtam ,hirtelen eszembe sem jutott a műveleti sorrend,humán tárgyakból mindíg jobb voltam...
  • Fbn Lx
    én ennél rosszabb arányra számítottam, ezek szerint negatív vagyok. :D
  • tigeroo
    jó az megint más hogy elnézi az ember, mert tényleg a -2t se venné észre, de hogy még meg is magyarázzák a hülyeséget! és ilyeneknek van szavazati joguk stb.
  • bardocz
    Hugom is rossz választ adott erre elsőre. Meg is ígértem neki, hogy egy hallal tarkónbaszom.
  • tigeroo
    én teljesen megértem Molnibalaget, nézzétek a hozzászólásokat a sok hülye még meg is magyarázza a rossz választ.

• clio1616v
    olvass vissza már leírtam
  • Motoroj
    „egy büfé az erdő közepére”
    Üvegtigris?
  • 0Fritz0
    Mert:
    A politológus kitalálja, hogy kell egy büfé az erdő közepére (országfejlődés power).
    A mérnök erre elkészíti egy atomlerakó terveit.
    A joghallgató törvényi alapot szerez a végrehajtáshoz.
    A közgázos tök gázos, ezért eleve kihagyják a buliból.
    Az újságíró/médiás kihirdeti, hogy ez milyen jó is lesz.
    A bölcsész mindezt beszopja és még tapsol is hozzá.
    A nyelvi szakos nem érti az egészet.
    Az orvos nem kapott borítékot, ezért most duzzog.
    A természettudomány szakos meg inkább ellenzékbe vonul.
  • zsoltioregon
    +1 db csak neked :)
    Gondolom, nem tudod megindokolni 5-6 mondatban a kijelentésed...
  • clio1616v
    +1 a mérnök az egy büfé :D
  • Molnibalage
    ?
  • DJ RX7
    mert az a bme. oda szopóálarc kell.
  • Molnibalage
    Hát, azért a BME-n is igen nagy szórás van. A polimeres mellékmodulom olyan könnyű volt, hogy a főmodulom egy tárgyára többször is több időt fordítottam egy félév alatt, mint a polimeres félévre összesen...
  • DJ RX7
    0.4% 1 Mérnök.

ez ki volt????