127612
-
Nemtom, kicsit bonyolult (sok) lenne definiálni. :)
Egyrész nem lennék együtt úgy valakivel, ha nem vagyok szerelmes. Ez nekem fontos. Szval ha az elején nem érzem úgy, hogy ebből érzelmi szempontból egy mélyebb dolog kialakulhat, akkor nem kérek belőle.
Ahogy Laceee is írta, nekem sem jön be ez a "te is jó vagy, míg nincs más", hiába nagyon jó fej az illető. Egy társ kell, nem szabadidőpartner... olyan társ, aki a szerelmem, akivel egy hullámhosszon vagyunk, akivel együtt akarunk lenni és nem mással, és még sok hasonló bla bla.
Amúgy nem támadásnak szántam, mindenki el tudja dönteni, hogy saját magának mi a jó, nem is ítélem el... csak tőlem távol állnak az egyéjszakás dolgok meg a laza kapcsolatok. -
Hát azért nem olyan barokkos komolysággal állok neki párt keresni, h én a gyerekem anyját keresem. :D De ha több hónapja jól működik a dolog, miért ne villanhatna be ilyen ötlet, főleg ha az ember már nem 16 éves... Ez a "te is jó vagy, míg nincs más" megint csak olyan fura nekem. Csak azért nem kell senki, h legyen míg nincs más. Ez szerepként is elég megalázó... Már csak azért is, mert sztem ritka eset, h az egyik fél ne érezne többet egy idő után. -
Fordítsd meg. 30 felett felszedsz valami early-twenties kisportolt tesztoszteronbombát, aki úgy megrak napi 3x, hogy azt se tudod hol vagy.. Mondanád neki egyből, hogy sorry, de nem tudom elképzelni veled az életem, ne is dugjunk inkább, mert minek?! -
extramagascsaj #93379 Definiáld már azt,h "együtt vagy vkivel" az számodra mit jelent.
Akkor te most vagy szűz vagy, vagy 1 pasid volt/ és van eddig...vagy lélekben egy ribanc vagy - már elnézést- ,ha több pasival is el tudod képzelni magad sok-sok év múlva is.
Én őszinte vagyok,és felvállalom azt,hogy az elmúlt x évben voltak olyan pasik,akikkel úgy voltam együtt, hogy tudtam,hogy nem akarom velük leélni az életem hátralevő részét. Ettől függetlenül hosszabb-rövidebb időt velük töltöttem attól függően,hogy hogyan éreztük magunkat együtt. Voltam szerelmes közülök egy-kettőbe, ez viszont is előfordult; de olykor még a szerelem sem elég. Egyébként van akivel eltudtam képzelni azt is,hogy 20 évig jól ellennék vele. Összeköltözést is; DE a gyerekem apjának nem akartam volna. -
női szemmel ez annyira nem csábító lehetőség :D -
Mér nem? Mondjuk 22 évesen összejössz egy igen-igen kőkemény 33 éves milffel, akkor nem kefélnél vele fél-egy évig? Én simán. -
csak akit nem tudok elképzelni x év múlva magam mellett, azzal nem vagyok együtt -
extramagascsaj #93375 Ki mondta,h lesegetsz másfele? Nekem volt egy hosszan tartó laza kapcsolatom. Megdumáltuk az elején,h amíg mi találkozgatunk,addig nincs más. Ha vki bejön a képbe,akkor mi nem találkozunk többet. Ennyi. Miért nem elég? Nem mindenkit tudsz elképzelni szerintem te sem a gyereked anyjaként,nem? -
De ha jól érzik magukat egymás társaságában, megvan a "közös nevező", akkor miért nem lehet ezzel megelégedni... Én ezt sosem értettem. Nem mondom, h most akkor le kell horgonyozni életük végéig egymás mellett, mert ha esetleg már nem működik, akkor lépni kell. De ez a "jó veled, de azért lesegetek mindenfele" hozzáállás nagyon nem az én stílusom. :/ -
életkorról sehol sem volt szó,nem tudom honnan vetted a 30 évet... -
extramagascsaj #93372 *egy éjszaka alatt -
extramagascsaj #93371 Nem szabad elhamarkodottan ítélni. Egy ilyen "kapcsolat" nem feltétlenül csak úgy működhet,h "odamegyek..dugok...hazamegyek".
Van az úgy,hogy 2 ember nagyon jól érzi magát a másik társaságában, élvezik a közös programokat, jó a szex, de ez kevés,mert mondjuk mást várnak az élettől,nem egymást képzelik el maguk mellé életük végéig. Meg ugye minden kapcsolatban vannak szabályok...egy lazábban is, egy komolyabban is. Nyilván egy éjszaka minimálisra redukálódnak a keretek, de egy "dugópajti" esetében ez nem így van.
-
Na jah. Mondjuk én nem csinálnék ilyet... Az egyéjszakás kalandnak se vagyok híve, de arra még azt mondom, h belefér. De ez azért nekem már sokkk. -
A micro szempontjából nem nyerő, de ha csak fél percre rakod talán nem lesz baja, a vinyó viszont szépen átsül. Mondjuk ha arra kerül a sor, nem a 10 filléres micro miatt aggódik az ember :D -
extramagascsaj #93368 Friends with benefits. Vagy akár úgy is lehet mondani,h laza kapcsolat. -
Az már sokéjszakás kaland. :) -
"aki 30 évesen is szűz, az nem hiszem, hogy gondolna róluk bármit is"
Miert ne lehetne rola velemenye?
Van velemenyem az ongyilkossagrol, pedig sosem probaltam... -
egyeb:
Volt egy fel evig tarto egyejszakas kalandom. Meg a legelejen ki volt mondva, hogy nem szol a dolog masrol, igy szerintem rendben volt a dolog. -
nem volt, nem lesz -
extramagascsaj #93363 Egyébiránt nem ítélkezem. Tegye mindenki azt,ami őt boldoggá teszi (és amivel nem árt másoknak). -
extramagascsaj #93362 Egyéb: Volt ez is,az is. Már csak komoly kapcsolatra van igényem. -
:D -
Nincs bennük részem mert keveset járok bulikba,de egyáltalán nem ellenzem,ha nincs komoly kapcsolatban az ember akkor miért ne? -
karajjj #93359 akkor úgy írta volna -
És, ha úgy értette a kérdés feltevője, hogy még ezen a téren szűz...? -
Egyszer élünk. :)
Sok nem volt mondjuk, de nem is vagyok rászorulva :D -
Fbn Lx #93356 dugnám -
karajjj #93355 aki 30 évesen is szűz, az nem hiszem, hogy gondolna róluk bármit is -
A komoly kapcsolatok híve vagyok.
De még nem tudtam nemet mondani :D -
...ha valaki még szűz akkor már nem is gondolhat semmit az egy éjszakás kalandokról? -
már volt egyéjszakás kalandom, de inkább a komoly kapcsolatok híve vagyok -
Jöhet mindkettő. Akár egyszerre is. :) -
Az már hosszútávú kapcsolat. Annyi idő alatt a legjobb nőt is halálra lehet unni. -
A kétéjszakás hova számít? :) -
Nekem 8. HA egyáéjszakás, hát egyéjszakás. Jobb ha huzamosabb ideig tart valami és megvan a kölcsönös bizalom/ismeretség, de ha ennyi jut, akkor ezzel kell beérni. Az élet nem kívánságműsor. Szeláví. -
semmilyen kalandról nem gondolok semmit -
Blum #93346 A komoly kapcsolatok híve vagyok.
Ha olyan lánnyal csinálom akit szeretek is az sokkal jobb mintha egy ismeretlennel csinálnám vagy olyannal,aki iránt nem érzem semmit. -
Szavazó roBOT #93345 Mi tennél, ha a BSA kopogna az ajtódon? (rendőrökkel a hátuk mögött) ==>> Egyéjszakás kalandokról mit gondolsz? -
-
"E rendelkezés nem vonatkozik az építészeti műre, a műszaki létesítményre, a szoftverre és a számítástechnikai eszközzel működtetett adatbázisra, valamint a mű nyilvános előadásának kép- vagy hanghordozóra való rögzítésére."
Business Software Alliance (BSA) - Üzleti Szoftver Szövetség