127612
-
milyen papír? -
Igen, a párnám alatt.
;) -
Igen, egyéb
2 külön helyen papírokban + lakástakarék -
Nincs, épphogy kijövök a havi fizetésből/zsebpénzből.
valójában még ez sem teljesen igaz... -
Igen, egyéb, mégpedig...
Megtakaritási számla -
Igen, lekötött pénzem van. -
Szavazó roBOT #93496 Melyiket szereted az alábbiak közül? ==>> Van megtakarításod? -
3 év voltam Dijonban. Bementünk direkt ilyen "mustáros" boltba. Akinek bejön ez a mustár annak az maga Mekka. Vettünk mi is pár fajtát, de nekem annyira nem jöttek be. :) -
Torma.
-
Basszus, én azt hittem, az poén válaszlehetőség. :D És tényleg van... :) -
Igazából majdnem mindet. De főleg a majonézt. Az Édes Anna meg nem tetszett. :D -
Mind. -
no u -
balfasz -
Ha napi 10 perced nincsen arra, hogy mozogjál, akkor az a pár gé is hízlal. -
Ketchup/Mustár/Majonéz/Torma/Erős Pista/Fokhagymakrém/
+Tabasco -
majonéz mé? még ha full zsír is, akkor is csak pár géről van szó -
Heinz kacsap / majonez
a többi márka hulladék -
Ketchup, mustar, majonez. Es mivel a megfelelo tartositoszerek es izanyagok nalam ugy tunik tanult dolgok ezert majonezbol szigoruan univer parti vagyok -
Éngemet #93483 Nutella -
DIESEL DOG #93482 Édes Anna az gyakorlatilag ugyanaz mint az Erős Pista, csak nem csíp... :D -
gabesz012 #93481 Ketchup/mustár. -
extramagascsaj #93480 Ketchup,Mustár,Majonéz, Fokhagymakrém -
gulyáskrém vicces
édes anna nemtommi
pizzakrém csóróknak
majonéz murvára hizlal és egészségtelen
az összes többi jöhet kilószám
-
mustár, majonéz, pizzakrém
piros arannyal, vagy gulyáskrémmel a világból is ki lehet üldözni, már a szaguktól rosszul vagyok -
Freeda Krueger #93477 mustár receptek
kis off -
Szó se róla, a Pista sem olyan, mint két éve. Megfontolom. -
Csinálj magadnak normális erős pistát, ég és föld a konzervhez képest (és kevesebb, mint feleannyi só van benne).
(amúgy mustárt is lehet, kicsit melósabb, de az legalább olyan lesz, amit szeretsz) -
Mustár, dijoni. A gyengébbek közül alig néhány márka az, ami ehető. Az Gusto meg konkrétan akkora fos, hogy majd elhánytam magam tőle. Kerülje le mindenki, aki csak teheti.
Ketchup igen piros arannyal max. barssóiban találkzok. Erős pista rulez. 2 éve világosodtam meg. :) -
DIESEL DOG #93473 Jöhet mindegyik... imádok enni... :) -
xxxpaulxxx #93472 Kb mindent ketchup-mustár-majonézzel eszek:D
Pizzakrém persze pizzára, ha itthon csinálok... -
fokhagymakrémen kívül kb mind jöhet, bár édes annáról tippem sincs h mi a fene, de amíg nincs benne hagyma, várhatóan nem vetem meg. -
Ketchup. Fokhagymakrém. -
+1
imádom a csípős kajákat -
A majonézt nagyon. A fokhagymakrémet nem, de szószt (és minden fokhagymás cuccot) nagyon.
A torma és a ketchup is oké. Mást ezek közül nem. -
ketchup, mustár mix nagyon jó virslihez, majonéz sültkrumplihoz, csípős gulyáskrém pirítósra -
Nem szeretem a szószokat. -
-ketchup annyira nem jön be (tesómék a hideg lángost eszik ketchuppal) de ha mással van "vegyítve" akkor megeszem nagyduzzogva, magában max. sós sültkrumplival enném.
-mustár hambiba, virslihez, grillezett húsokhoz (olyankor a kenyeret "megmustározom" mert régen mindig több mustárt nyomtam ki a tányérra mint amennyit megettem a virslihez)
-piros arany ha paprikás krumplit csinálok
-erős pista gulyás/hallébe
-fokhagymakrém csak végszükség esetén (meg amúgyis mindig van otthon 10-20 gerezd)
-pizzakrém... na régen volt az a DEKO-s pizzakrém (vagy inkább pizzás melegszendvicskrém) faterommal emlékszem 4-5 évig azon éltünk reggelente :D egy héten 3x tuti volt...: kenyér, rá vaj, pizzakrém, sajt, és berakni a szendvicssütőbe, ropogósra pirítva. isteni eledel.
egyéb: tartármártás, néha kis plusz kukoricával benne... na az viszont ultimate szósz nálam, hambiba, krumplihoz, húsokhoz, gyrostálhoz, hagymakarikákhoz, mindenhez jöhet. még a pizzaszeletre is rakok 1 evőkanál tartárt (nagyon finom) -
ketchup, mustár, majonéz, és nagypapám házi tormája, nem az a bolti fűrészpor :D -
Ketchup.
Mustár.
Majonéz.
néha piros arany vagy erős pista