127612
-
Fbn Lx #93621 bárányhímló, a rózsát nemtudom, az is biztosan
meg azt tudom hogy voltam skarlátos is -
Nem tudom, talán egyiken sem. -
Blum #93619 Bárányhimlő -
Bárányhimlő és mumpsz. -
Bárányhimlő
Rózsahimlő (érettségik alatt
)
-
fenetudja.. -
szuper aids -
bárányhimlő, kanyaró, többre nem emlékszem -
Bárányhimlő/mumpsz..
Egyik még bölcsibe', másik meg oviba', nem is emlékszem mennyire volt szar :D -
gabesz012 #93612 Bárányhimlős tuti voltam. Meg asszem mumpsz-os is. -
-bárányköhögés
-szamárhimlő -
ja azt tudom, anyámék ilyen gyökerek ebből a szempontból ahelyett hogy oviba vittek volna a "járvány" idején (pl. a mandulámat is 2x kellett kikanalazni, mert először basztak nekem fagyit venni utána
mai napig ezzel cukkolom őket persze csak poénból)
-
Bárány- és rózsahimlő, mumpsz. Két testvérrel elég egyszerű volt hazahozni az összes ilyesmit, úgyhogy csoportosan estünk át rajtuk :)
Gyermekbénulás elleni, Di-per-te (torokgyík, szamárköhögés, merevgörcs) és BCG (gümőkor) oltás akkoriban még kötelező volt, tehát azokra megvan az immunitásom, a kanyaró kimaradt. -
hát akkor ajánlom figyelmedbe a South Park himlős részét :D
viccen kívül, lehet hogy jobb ha még most átesel rajta, mint felnőtt korban. Később elég veszélyes lehet (halálos is) -
bárányhimlő. Mondjuk ezek közül a nagyrészére kap az ember védőoltást. -
Mumpsz és rubeola. -
még hímlős se voltam
-
Szavazó roBOT #93604 Éltél már át földrengést? ==>> Milyen fertőző gyermekkori betegségeken estél már át? -
http://www.origo.hu/itthon/20111102-foldrenges-volt-hajnalban-gyormosonsopron-megyeben.html
Ezt éltem át a múlt héten. A szomszédok meg mindenki érezte a környéken, én viszont fel sem keltem rá. :( -
nope -
Csak a szokásos slendriánul megfogalmazott kérdés :) "Éltél már át?" - "Igen, de nem" :)
Aki pl. Észak-Dunántúlon vagy Pest megyében volt az idei év nagyobb részében, az legalább az oroszlányit és a csákvárit biztosan átélte (a januári nagyjából az ország kétharmadán legalább érezhető volt), még ha észre sem vette - tehát a "Nem." válasz nála nem lehet pontos, hiszen van "Igen, de nem tudtam róla, vagy észre se vettem." válaszlehetőség. Hozzácsapva, hogy az elmúlt 15-20 évben mennyi regisztrált és megemlített földrengés van, az 50% feletti "Nem" érdekes :) -
Éltél már át? Ez a kérdés. Ez az én olvasatomban azt jelenti, h amit én is érzékeltem. Amit észre se vettem, azt hogy éltem volna át? Ezért írtam, h itt nálunk volt 3-as körüli, de én nem vettem észre, ezért nem is éltem át. Őszintén szólva nem is szeretnék átélni... -
Te se szoktad olvasni a linkelt hivatkozást (vagy bármilyen egyéb forrást), ugye? :) -
Ha igen, akkor sem vettem észre.
Mi számít annak? Mert napi több ezer 2-esnél gyengébb rengés van, de azt csak műszeresen lehet érzékelni. -
:DDDDDDDDDDD -
Kint cigiztem a teraszon egy haverommal, az összes madár felreppent full sötét volt, olyan jurassic parkos lett a hangulat és akkor jó 6 - 7 másodpercen keresztül lehetett érezni jó nagy amplitúdójú rengéseket, pont csuktam be az ajtót és azthittem én vagyok ilyen erős:D -
Masszírozta a seggem a szék, miközben kajáltam. Jól esett. -
igen, az oroszlányit, elég durva volt -
Igen, de nem tudtam róla, vagy észre se vettem.
Apámék a ház első felében azt mondták, hogy remegett alattuk az ágy, én semmit nem vettem észre, pedig van rá egy érzékeny műszerem is, de semmit nem jelzett (lávalámpa ami akkor is zörög ha véletlenül az asztalhoz érek :D). -
Nem. -
Nem. Pedig volt 1-2 kisebb már (3 körüliek asszem) itt is, de én nem éreztem. -
Idén az oroszlányit és a csákvárit is jól lehetett érezni - kárt nem okozott nálunk, csak összekoccant pár dolog. -
Blum #93589 nem -
-
Éngemet #93587 eddig kb. 10 földrengést éreztem, de mindig távol voltam az eipcentrumtól -
IGen, de aludtam. -
kisebbet 2x is -
Szavazó roBOT #93584 Mekkora a felkarod legnagyobb kerülete? ==>> Éltél már át földrengést? -
mmint ez a következő kérdésre -
nemtom