127612
  • Molnibalage
    Nem. Inkább bringázok.
  • Blum
    Übergáz,ki nem lépnék vele az utcára.

Legalábbis "gáznak" találnám,ha 18 évesen egy Segway-el járkálnék a belvárosban.
  • Motoroj
    Egy kerékpárnak több értelmét látom. De azért érdemes kipróbálni, egész más ezt irányítani mint mást.
  • Zoli007
    Übergáz, ki nem lépnék vele az utcára.
  • Éngemet
    nem közlekedek tömegközlekedéssel
  • SötétBarom
    Nincs pénz taxira? :DDD PROLI :DD
  • immovable
    protip trollvicc :D
  • Guren
    miért nevettem
  • Éngemet
    egy 2008-as 200 lóerős RS Clioval közlekedek vagy gyalog
  • Lacee86
    Kisebb távokra használnám. Gondolom nem sokkal lehet vele gyorsabban haladni, mint gyalog, úgyh igazából a biciklit nem veri. Poénnak jó. :)
  • Guren
    elszórakoznék vele nem haverokkal nem a téren
  • BaliBoy
    Egyéb.

Nem használnám. Nem is igazán tudnám a mindennapokban.
  • jazzy
    Haah simán járnék vele, és énekelném, hogy Think I'm just too white n' nerdy :D
  • DIESEL DOG #93728
    Én akkó' is eladnám... :D
  • NEOreg3
    eladni nem tudnám, de lehetne kölcsönözni pénzért
  • Broafka
    marha furcsán néz ki, és mindenki megbámulna, de praktikus, én biztos használnám! vagyis... esetleg :D
  • SötétBarom
    Nyáron járnék vele simán, tök menő :DD
  • QuippeR
    übergáz.
  • 0Fritz0
    Menne porfogónak.
  • HTS s3rg1nh00
    egyéb-nem,mivel eladni nem lehet,így eladnám,aztán tankolnék belőle.amilyen árak vannak,vagy kétszer.
  • acsati
    miért nincs olyan opció, hogy "Nem."?
  • immovable
    Egyéb. Kipróbálnám, majd eladnám, és az árából egy (jó?) darabig tankolnék. :D
  • tigeroo
    nagy duzzogva elfogadnám aztán az eladnám és vennék belőle egy simsont
  • Szavazó roBOT
    Számodra mikor kezdődik a nap? ==>> Kapsz ajándékba egy Segway járművet. Használnád?
  • byzhouse
    amikor napvilágot láttam
  • Motoroj
    Szoktam is.
  • Lacee86
    Végül is dec 31-én meg lehetne mondani, h majd jövőre találkozunk, akkor is, ha az történetesen jan 1-jén van. :D
  • Lacee86
    Hát a napokat az alvások választják el egymástól igazából. Tehát hajnali 1-kor is azt mondom valakinek lefekvés előtt, h "majd hnap találkozunk". :)
  • tigeroo
    nem értem a kérdést. ha épp alszom akkor csak akkor kezdődik a nap számomra amikor felkelek, nemde? nem is tudom felfogni az időbimbóimmal hogy új nap kezdődött. ha netán éjfél után még fenntvagyok akkor általában úgy is köszönök el a többiektől hogy "na pár óra alvás múlva találkozunk", szal ha tudatomnál vagyok akkor éjféltől új nap
  • Hegi90
    énisénis
  • gabesz012
    Mikor felébredek. Úgy 4-5 órával felkelés után. :)
  • Molnibalage
    Mikor felkelek.
  • commissioner
    0 óra 2 perc
  • Guren
    ez nem post-rock, de zseniális.
  • Blum
    Mikor felkelek.

Hétköznap reggel (vagy inkább hajnali) 6-kor kelek,na az nekem felér egy tökön rúgással. Mosdás,reggeli,cigi (+budi :D)fogmosás,öltözködés,lebattyogok a sulihoz -ami durván 2,5km- na,ekkor megjegyzem,hogy KURVA KORÁN VAN!,lemegy a 6-8 óra és mire hazaérek..FELÉBREDEK! Mondhatni időben..este persze hiába fekszem le korán,az Istenért sem tudok elaludni.

Hétvége meg a legszarabb,amikor már megszokásból felkelsz korán (mondjuk 6 helyett fél 8-kor) és akkor szinte kínoz a tény,hogy hétvége van,de nem alszok tovább,mert nem tudok.

Nyár pedig a legjobb. Délután fél2 előtt ki se nyitom a szemem. Aki felmer ébreszteni,az aznap nem lehet a barátom :)
  • gercse
    újabb fav. előadó, thx

folytatom a sort
  • SötétBarom
    Mikor felébredek. (zuhany, kávé, stb. után)

11:00 kb.
  • Molnibalage
    Ha már ennyire megy az ajánlgatás.
  • milk4
    Egy másik időpontban.

Suli után :D
  • gercse
    Azt hittem errefelé nem hallgatnak ilyesmit az emberek :)

Ez azért kicsit más, de én pl. ettől a bandától jutottam el a God Is An Astronautig, szóval valami hasonlóság van.