127612
-
Mosogatóban, folyóvíz alatt. Általában anyu, ritkábban én. -
nem tudom, sosem szoktam látni -
gép, mosogató, nem én. -
Mert aztán az teljesen higiénikus egyébként, hogy az épp igénytelenségben szenvedő lakótárs/élettárs a már lassan x hete ki nem mosott ronggyal eltörli a tiszta tányérokat
persze erre oda kell figyelni, de nem egyszer előfordulhat, hogy ez történik -
Na jó, de az autóról nem szoktam enni. -
Igen, mert az üvegen a száradó víz foltot hagy. Az autómosoban sem véletlenül törölgetik az autókat. -
Ti törölgettek? Akkor csak bennem van ez az ellenérzés a törölgetés ellen? Nem szeretem igazán a törölgetést és az eltörölgetett dolgokat, tisztább, ha le van csöpögtetve. Esetleg ha mindig új konyharuhát veszel elő törölgetni. Pedig nem vagyok egészségmániás meg hipochonder meg ilyenek :) -
Otthon mosogatóban öblítés nélkül. Mindig más, én csak törölgetek. Lakáson én, folyó víz alatt, mert lusták vagyunk dugót venni. Csak a sajátomat, vagy a haver nője elmosogat helyettem, ha ott hagyom a rékast
-
mosogatógéppel, én ( néha párom is) -
ó ne csináld már cuncus :((((
én azért sunáználak -
mosogatóban, vízzel teli mosogatóban öblítek
megosztva/felosztva -
Mosogatóban. (folyó víz alatt)
Főleg a csajom :D -
Mosogatóban. (vízzel teli mosogatóban + 1x öblítés)
Asszony. -
Szavazó roBOT #93768 Népszerűség? ==>> Mosogatás? -
Fbn Lx #93767 senki sem szeret, nem mennék : (( -
Fbn Lx #93766 ?:_ASd -
gabesz012 #93765 Igen mindenképp... Nem voltam soha, de nem hinném, hogy gond lenne. :) -
párat már túléltem. -
Igen. Ha meg le is szólnak, kit érdekel más negatív véleménye?
-
Nem tudom. -
Szerintem egy kopasz úriember aki trakkorral érkezik a találkozóra, meg fog erőszakolni. -
bár nem mennék el, de ha feltételezzük, hogy mégis, akkor igen, túlélném, mivel senkinek fel sem tűnne, hogy ott vagyok -
Simán. -
úgysem ismerek tán senkit a környékről,messzebbre meg úgyse megyek -
Szerintem igen -
EnxTheOne #93756 Van pár emberke akit felboncolnék. :D -
Mindenképp. :) -
Hogyne, csak a fegyverválasztás okozna némi gondot
-
Igen, mindenképp...voltam is. -
Ezzel ebédelni járni igazi sznob mulatság, már csak az árát tekintve is.
Átlagos nyugati embernek sem éri meg (bár ha az ájfónt is el lehet passzolni boldog-boldogtalannak, hogy a buszon is tudjanak játszani...). -
Szavazó roBOT #93751 Kapsz ajándékba egy Segway járművet. Használnád? ==>> Népszerűség? -
Ellenben kiskosztümben/rövid szoknyában kényelmetlen, ámde látványos :)
(nem szándékozom megvédeni, mert szerintem is inkább csak egy érdekes kütyü, csak írtam egy felhasználási területet, ahol tényleg van, lehet értelme) -
Ezzel a tempóval a kerékpározás sem izzasztó. Annyi mozgás nem árt. -
és ott nem is jön minden sarkon egy cigánybanda,aki először kiröhög,majd lerúg róla a francba. -
gabesz012 #93747 Nem használnám. -
10-15 km/h-val megy, napi kb. 40 kilométert - városon belül bőven elég, én pl. Párizsban az üzleti negyedben, és Londonban ebédidőben sokat láttam, öltönyös emberkék gurultak vele munkába/ebédelni. Jóval kevesebb izzadást okoz, mint egy bicikli, kisebb helyen elfér :) -
De ez tulajdonképpen semmivel nem tud többet, mint a gyaloglás. A kerékpár legalább gyors, ha kell. -
az a gond, hogy kerékpárral nem tudsz tömegközlekedésre felszállni
elvileg ezzel (ha szára csukható) igen
akkor pedig más a leányzó fekvése
és nem izzad le az ember, biciklivel pedig igen -
Padkán nem biztos hogy fel tud kapaszkodni. -
Haverokkal elszórakoznánk vele a téren
egyébként normálisabb helyeken (értsd: Bp-n kívül) még talán használható is lenne anélkül h szarrá fossá röhögik magukat rajtad :)