127612
-
szerintem az összes régi mese nagyon jó volt. Néha még most is megnézek egy-kettőt. Remélem a gyerekeimmel is nézhetem majd.
amúgy jó hiányos a felsorolás, föl lehetne még sorolni párat :P -
jujj, az is mekkora volt!
Volt benne az a sajt zabáló kövér rágcsáló, de szerettem :D
meg a Gumimacik :) -
extramagascsaj #93939 Remélem a gyerekemmel is nézhetem majd egyiket-másikat.
Hófehérke, Aladdin...és a best: Hamupipőke -
sorozatból meg a Chip és Dale -
Oroszlánkirály absz favorit
Aladdin
Remélem a gyerekekkel is nézhetem, de véletlen másikra nyomtam -
tán Aladdin -
Ironman2 #93935 De örülök hogy ennyien kedvelik a kacsameséket.Tényleg jó volt akkoriban,és a szinkronhangok is remekek voltak -
Balu, Kacsamesék, Az oroszlánkirály
meg a Chip és Dale, de az nincs a listában.
azt meg nem értem, hogy miért baj, ha más is látja, hogy ilyeneket nézek. -
Vannak köztük, amiket most is szivesen nézek. :) -
Dumbo.
Kacsamesék
Balu kapitány kalandjai
Remélem a gyerekemmel is nézhetem majd egyiket-másikat.
//most már nem köt le, de gyerekek csak nézzék ! :)
-
EnxTheOne #93931 Kb 5-6 tetszett ezek közül. De a kedvenc ilyen Grimm vagy milyen mesém az egy piroska és farkas "feldolgozás". :D
Ö a "farkas" :D
-
Üres. -
Balu kapitány FTW -
101 kiskutya
Az oroszlánkirály
A dzsungel könyve
A kis hableány
Ezek voltak a kedvenceim, de amúgy jöhet bármelyik bármikor. -
101 kiskutya, Kacsamesék
többi mind hótszar
ja várjunk a Mackótestvér még asszem jó volt. -
Szavazó roBOT #93926 Használod a Windows Updatet? ==>> Melyek voltak a kedvenc Walt Disney meséd/mesesorozatod? -
Nem használom, mert nem tartom fontosnak. -
Igen, használom. Automatikusan letölti és telepíti a frissítéseket.
eredeti windows, nincs mitol tartsak :) -
gabesz012 #93923 Igen, használom, de én döntöm el, hogy letöltse-e azokat, illetve manuálisan telepítem. -
Igen, használom. Automatikusan letölti és telepíti a frissítéseket. -
Fbn Lx #93921 tisztelem a műszaki beállítottságot :D -
Én is úgy csinálom, hogy ha kijön egy újabb SP, akkor azzal együtt megy egy teljes újratelepítés. Sokat szokott gyorsulni a friss rendszer a teleszemetelődötthöz képest. -
Blum #93919 Én küttem' be
-
De. -
Igen, használom, de én döntöm el, hogy letöltse-e azokat, illetve manuálisan telepítem. -
Nem. -
az sg-n vagyunk -
Fbn Lx #93914 kockakérdés -
Blum #93913 Nekem szerencsére nincs ilyen problémám,folyamatosan 2,5GB körül jár a memóriakihasználtság. Max. elindítok egy CS 1.6-ot,akkor felmegy 2,8-ra. -
Nem winem van. -
Blum #93911 De miért szakítsam meg a feltöltést,ha egyszer semmi szükség rá? Szerintem/számomra lényegtelen hülyeségekkel zaklat engem a Windows minden nap,hogy frissítsem ezt-azt,amazt. Win telepítéskor felrakok .NET frameworkből,Visual C++-ból a létező összes verziót (amit egyébként a Windows Update felajánlana) meg a legfrissebb DirectX-et aztán kalap-kabát.
Minden program-nál telepítéskor automatikusan kilövöm ezt az updates baromságot...ne zaklasson engem. Meg aztán minek frissítsem? Mert máshogy néz ki a kezelőfelület?
Amíg egy program engem tökéletesen kiszolgál,addig nem frissítem. (TC-ből is 6.56-ot használtam egészen tegnap előttig..és azt sem azért váltottam le,mert ne szolgált volna ki maradéktalanul) -
Nekem az egyik svchost.exe (a hálózati kommunikációs szolgáltatások futnak alatta) folyamatosan egyre több memóriát foglal el, és annak egy idő után érezhető a hatása, a havi 1 újraindítás után, ami megvan 1-2 perc alatt megint visszaesik 30-40 megára az akkor már 250 felettiről. -
Ez most lehet hülye kérdés, mert én default user vagyok, de ha hetente 1 x újraindítod a gépet, akkor mi történik? Nem megy a feltöltés 1 percig? -
Blum #93908 Volt már hogy 4 hónapig ment a gép megállás nélkül,aztán semmi baja nem volt. XP-vel tényleg kellett havi egy újraindítás mert úgy belassult,hogy nem lehetett használni. Windows 7 bírja,meg a Server 2008 R2 is bírta. Bár ehhez az is hozzá tartozik,hogy nem "Default User" vagyok. -
nem, mert "kibelezett" Windows 7-t használok, ami csöppet hadilábon áll a frissítésekkel. -
Nem mert csak
-
Havonta 1 újraindítás "kell", évek óta a patch kedden (hónap második keddje) adják ki a frissítéseket, és csak a szigorúan kritikus esetekben térnek el ettől. -
nem használok ablakokat -
nem, mert. -
Blum #93902 Nem, mert...
24/7 megy a gép a feltöltés miatt. A frissítések meg állandóan kérik az újraindítást. Szóval én egyszerűen kikapcsoltam az egészet,ha meg Win reinstallt kell valamiért csinálnom,akkor előtte letöltöm az aktuális legfrissebb op. rendszert,amibe integrálva vannak az addig megjelent frissítések és kész. (normál körülmények között ~évente rakom újra a gépet)