127612
  • Lacee86
    Hát vmi vonás van apámból és anyámból is bennem, de összességében annyira egyikükre sem, meg egyik rokonunkra sem. Egyedi vagyok. ^^ :)
  • georgesmatyas
    Ez a rossz vér feldolgozás jobban bejövős :D
  • georgesmatyas
    mintha??!!

*amúgy meg: heted ízig visszaüt...szokták volt mondani!

• Zoli007
    Fejem a fateré, minden másban az anyámra hasonlítok.
  • NEOreg3
    leginkább az anyai nagyapámra
  • extramagascsaj
    dettó
    fénykép alapján tényleg...arcra nagyon hasonlítok rá
    egyszer egy boltban megállított egy idegen néni,h ugye XY-nak vagyok az unokája? Mondom igen. Aztán mondta,h sejtette,mert ugyanilyen volt papám tekintete.
  • Guren
    állítólag az egyik nagyapámra, de ő meghalt azelőtt, hogy megszülettem. :C
  • Fbn Lx
    abszolút anya, esetleg az ő bátyja, apja, szóval anyai ág
    meg valami enyhe ázsiai beütés ütött ki amit mindenki emleget, ami miatt annyira nem hasonlítok a rokonaimra. az vagy a postás, vagy valamelyik ősanyámat megerőszakolták a tatárok
  • Büdös Bohóc
    bőrszivar
  • SötétBarom
    Leginkább az unokaöcsémre :DD
  • Sir Quno Jedi
    anyai nagyapámra, mintha klónoztak volna
  • tigeroo
    fater + anyai ágról nagyfater
  • Dzsini
    A felsorolásról jutott eszembe:
  • Szavazó roBOT
    Melyik "dizájnerdrogot" vagy kábító hatású szert próbáltad már ki? ==>> Kire hasonlítasz?
  • Motoroj
    Diablo 2-t én is nyomtam, de leszoktam róla. F1-ről is nagyjából, azt csak nagyon ritkán szoktam.
  • Fbn Lx
    még felesleges ezen gondolkodnod, hiszen az 6 hét múlva lesz!
  • efti
    "az elet tul rovid ahhoz, hogy szar bort igyal" :)
  • Hegi90
    azigen
  • byzhouse
    melyiket nem?
  • efti
    Most Bolivar Belicosos Finos van a humiban, de mar csak sajnos kb 6 darab. Meg nem tudom mit veszek ha elfogy...
  • Hegi90
    milyen szivar?
  • jhetedikj
    Azt nem tudtam mi van, de akkor azt is próbáltam már.
  • efti
    egyiket sem

hidegen hagy, o dolguk, csak hagyjanak ki a hianyukbol

nem

koffeines koffein koffeinnel (ennyir persze arrol hogy nem fogyaszok pszichoaktiv szereket...)

pipa vagy szivar kb heti egyszer
  • Fbn Lx
    ez az a fajta "füstölő" amit a gyártó is arra a célra gyárt hogy elszívja aki megveszi, egyéb felhasználási módjáról nem tudok. :D asszem eredeti célja a jwh vegyületeknek amik benne voltak valamiféle növény-növekedési hormon volt, mármint ebből a célból kísérletezték ki, hosszútávon májkárosodást okoz és negatívan hat az érrendszere, a természetes cuccal ellentétben nem le, hanem felviszi a vérnyomást
  • Fbn Lx
    úristen bazzeg. két év!
  • tigeroo
    nekem a hasam görcsöl tőle!!!
    (mint amikor szélgörcsöt kapsz, csak nincs gáz "OUTPUT"...)

anyám tolja mindig, utáltam is mint a szart mindig is azt a szutykot
  • Hegi90
    /off:

Amúgy ezeknek a füstölőknek nem az az eredeti funkciójuk, hogy elüldözzék a bogarakat? Engem eléggé idegesít, mikor valaki füstölőkkel akar hangulatot csinálni, azt csak büdös lesz tőle a szoba. -.-

off/
  • tigeroo

kis off(?)

:D
  • Fbn Lx
    elég nagy hatást gyakorolna az alkohol-centrikus társadalomra a legális fű, az tény. de nyilvánvalóan pozitívat. Ugyanakkor ahogy a szesztilalom idején az ütős, rendkívül tömény alkoholok mentek amik szétgyilkolták a fogyasztókat, manapság a fűnél is megy a durva nemesítés, többszörös thc-koncentrációjú növényekkel, mint évtizedekkel ezelőtt. ez is helytelen út szerintem, ez a super skunk meg hasonlók azért már rendesen képesek előhozni egy schizoid személyiségzavart vagy egy pánikbetegséget
    szóval embere válogatja, kifejezetten ajánlani nem ajánlanám senkinek azt sem, talán egy rákos rokonnak, akinél mindent bevetünk, hátha. számomra pl. ritkán pozitív, úgyhogy nekem nem. motiválatlanság, befordulás.
  • Lacee86
    Jaaaaaj... :DD
  • tigeroo
    a fű illegális

(mint az mp3 a vinyójukon)
  • Hegi90
    johnny walker
  • Lacee86
    Mi az a Sétáló János? :)
  • Molnibalage
    Soha és nem is fogom.

Leszarom, csak engem és mást hagyjanak békén az ilyen egyedek.

Alholol, de a rendszeresség néha már csak havi 1 sörözést jelent. Ha hideg van hazafele, akkor néha lemegy egy-két korty Sétáló János.
  • Hegi90
  • Hegi90
    Sose.
    (rendszeres használókról) felelőtlen fiatalok, akiknek segítség kell (esetleg egy pofon)

nem
    mostanában sokat energiaitalozok :( Szerencsére nehezen alakulnak ki bennem függőségek az ilyen szerek iránt, de azért akkor is káros.
  • Lacee86
    Hát nekem fingom sincs mik ezek, amik fel vannak sorolva, és ez így van jól. Nem is akarom tudni.
  • zsoltioregon
  • Lacee
    bizony, az összes zen, spice, és hasonló füstölőkeverékben valamelyik (vagy többféle) JWH-s molekula van, tekintve hogy hozzáértéssel (a feltaláló szerint) könnyen és olcsón elő lehet állítani őket.

Amúgy nagyon durva, hogy csak ebben a kérdésben fel lett sorolva 26 féle anyag (ennél sokszorosan több van gondolom), amik kvázi szabályozatlanul hozzáférhetőek bárki számára, közben az évezredes kultúrájú és csekély kockázattal járó fű (kábé a legkevesebb mellékhatással járó, és gyógyszerekhez képest minimális költséggel előállítható antidepresszáns) továbbra is üldözendő... :)
  • Fbn Lx
    nem tudom mi a dizájner drogok definíciója. talán a jwh 018, mármint tudtommal a zen diamondban is az van, legalábbis biztos vagyok benne, hogy nem abszolút növényi.
    nincs általánosan véleményem róluk, az alkalmi és rendszeres fogyasztóik spektruma is végtelenül színes.
    akik kalandozó szelleműek azokkal többnyire kijövök, bár én eléggé elzárkózom ezektől, főleg most már. rendszeresen élni ezekkel semmiképp sem jó. a tróger gettós vagány drogosokat meg rühellem