127612
  • tigeroo
    tehát kajarendelés = pizza, meg kínai

nuff said

én leszarom milyen ünnep, az első napot a családommal töltöm, második nap meg a barátaimmal karácsonykor. eszünk, társasozunk, beszélgetünk, tényleg meghitt az egész, nem kell ezt túlkomplikálni (rokonokhoz SE megyünk, mert azok mindig csak akkor kerestek minket ha segítség kellett)
  • Blum
    Pihenés,csend,halászlé.

Ha ez a három meglesz én már elégedett vagyok.
  • Büdös Bohóc
    Az egy dolog, hogy illene segíteni a "mutternek" (le lehetne már szokni ezekről a szavakról itthon is) kaját csinálni, de a Karácsony nem arról szól, hogy szar rendelt pizzát meg kínait eszünk vacsorára

Másrészt pedig eredendően pogány ünnep, leszarom az összes belemagyarázott hülyeséget, mindenkinek hadd jelentse már azt, ami: valakinek a nagy ajándékozást, valakinek azt, hogy hazamegy a nyugodt családi körbe, stb.
  • Motoroj
    Tudod mi a mainstream? Drága műszaki cikkeket venni karácsonyra. Akinek nem telik rá annak azért sz×r, akinek meg telik rá, annak meg azért sz×r, mert a plazmatv-nek semmi köze a karácsonyhoz.
    Aki meg tudja miről szól, annak nem sz×r.
  • Büdös Bohóc
    +1, évek óta semmi érdekeset nem érzek benne :C
  • ManoNegra
    Csak azért gondoltam, mert a közelkelet topikban volt egy vita, ahol ez szóba került közöttünk. De ha nem ezért zavar, akkor ne haragudj. :-)
  • immovable
  • tigeroo
    na jól megfogalmaztam az utcsó sort basszus, valaki lepjen meg karácsonyra egy vippel
  • tigeroo
    persze. meg általában mi úgy szoktuk hogy családnak: pipere szar, ez-az vagy valami kézzel készített csecsebecse. hisz évközben amire szükségünk van úgyis megszerzünk mindent

a baráti körben meg összeülünk, különösebb ajándékozás nincs, 1-1 üveg valami, süti, sült cucc, aztán leülünk és dumálunk egy jót karácsonyi hangulatban.

nemkell kötelező megfelelni a metszettf...filozofikus modern ideáknak/világnak
  • ManoNegra
    És ezt nem elsősorban arra értem, hogy mekkora összegű az ajándék, sokszor az is elég, a nincs ajándék, csak pár jó szó. (persze felnőttek egymás közt)
  • ManoNegra
    Bocs az offoásért.

Gondolom a hozzám hasonló emberek álláspontja miatt ragadt meg ez a szó benned, hogy "mainstream". Nekem nem a mainstreammal van bajom, hanem a hazug manipulatív emberekkel/hírforásokkal. Nem feltétlenül hazugság az ami a tv-ből jön, de jó esély van rá, és pont ezért, mert mindenhonnan a hazugság ömlik, ki vannak éhezve az emberek az igaz szóra.

De hogy ontopik is legyek kicsit: A gyerekeknek nagy ünnep a karácsony az ajándék miatt, a felnőtteknek pedig azért kell hogy nagy ünnep legyen, mert ez elsősorban nem arról szól hogy mit kapunk, hanem hogy mit adunk! Mert adni jó, és jó látni az örömöt a másik arcán.
  • immovable
    A fanyalgók 90%-a széles mosollyal éli meg az ünnepet, csak trendi "fújni" valamire ami "mainstream". :)
  • tigeroo
    na ja mindenki panaszokdik hogy így szar úgy szar, közben meg 90%-uk úgyis csak annyit fog fel a sürgés-forgásból hogy néha fel kell állni a gép elől segíteni a kajában, stb a családnak, mikor simán lehet tenni azért hogy jól teljen el ez a pár nap.

mondjuk hogy mutter egész évi főzőcskélés után ne az ünnepet megelőző 3napban bekempeljen a konyhában, hanem besegíteni neki, esetleg ajándékként megrendelni a kaját étteremből hogy legalább az év egy hétvégéjén ne kelljen güriznie...

persze minden családban vannak problémák, de azért ember az ember hogy változtasson ezeken
  • FrezeR
    Az a baj, hogy nagyon sokan úgy állnak a karácsonyhoz, hogy felesleges pénzkidobás és rengeteg nyűg van vele. De senkit nem kényszerítenek, hogy sokat költsön pl. ajándékokra sajnos ez már amolyan "elvárás" és nagyon elment ebbe az irányba ez az ünnep.

Nyilván aki már nem gyerek és elmúltak azok a boldog várakozással teli érzések mint olyan, annak más az egész, de ilyenkor érdemes keresni más érzéseket, örömöket ami ezt pótolhatja.

Szerintem nagy boldogság már önmagában az is akinek pl megadatott, hogy a szeretteivel töltheti ezt az amúgy szép ünnepet.
  • 89
    Mindig nagyon jó, összeül a család apraja-nagyja :)
    Mennyi pesszimista, elfásult ember van itt...bár vizsgázok közvetlenül Karácsony után nem kis anyagból mégis örömmel tölt el az ünnep.
    GrammarNazi: nagy K
  • Pluskast
    Semmit nem várok az idei karácsonytól. Gyerekkoromban emlékszem halálra izgúltam magam és tűkön ülve vártam, hogy mikor lesz már karácsony. Most meg már inkább nyűg mint öröm. Lehet talán azért mert felnőttem és más szemmel látom a világot. Asszem ez kifejezetten a gyerekek és a családosok számára ünnep.
  • immovable
    Jó lesz.
  • hugopareiros
    +1
  • Fbn Lx
    legközelebb valószínűleg akkor lesz különleges a karácsony, ha én fogom megrendezni a gyerekeimnek, akik gyermeki örömmel fognak karácsonyozni. nekem már nem az. bár remélem az még egy 5 évet várat magára.
  • Fbn Lx
    í ,d-.a,sd
  • Rage47
    igaz
  • NEOreg3
    anyám süt rántott húst, szóval én boldog leszek
  • Zoli007
    Semmit, ugyanolyan sz@r lesz mint eddig. Vagy rosszabb. Minél öregebb vagyok, annál rosszabb.
  • tigeroo
    sok HÓHÓ MODAFOKKÁT

• byzhouse
    nyugalmat,finom teát és mézeskalácsot,de ugyanolyan szar lesz,mint eddig. bitchez
  • Szavazó roBOT
    Az elmúlt 50-60 év melyik zenei világa tetszik? ==>> Mit vársz az idei karácsonytól?
  • Gibor
    80 as évek illetve 90-es évek eleje. Listán kívül napjaink 2010-2011-es, szűken House műfaj.
  • tigeroo
    én csak sp-t hallgatok
  • byzhouse
    kedvenc: [URL=http://www.youtube.com/watch?v=e6_4WhKmMAc&feature=related]asd[/URL]
  • tigeroo
    ennyire nincsenek kérdések?

szólni kell putyinéknak, ők 140%-ot összehoznak
  • Fbn Lx
    ez nem is rossz he
  • SötétBarom
    '95-'05
  • byzhouse
    2300
  • tigeroo
    ez #94501-re
  • tigeroo
    pl. itt 1 glitch jól kivehető a rá jellemző stílusjegy (a dob és a sávok is meg vannak vagdosva, direkt elütő gross effektek a sávokon)
  • jhetedikj
    A negyvenes évek zenéi.
  • Lacee86
    Mostanában fedezem fel a 70-es 80-as évek világát (nem az agyonjátszott rádiós slágerekre kell gondolni). Meg kell állapítanom, h sokkal értékesebbek, mint a mai, zenének sokszor alig nevezhető rettenetek.
  • Lacee
    nálam: 70es > 2000es > 90es > 60as
  • tigeroo
    Nemtom ez a hipster gondolat honnan jott sztem trivialis hogy minden stilusnak van underground es mainstream iranyzata, az altalad peldanak felhozott stilusok eleg fiatalok meg de elkepzelheto hogy lesz popularisabb zenejuk is. Nalad am mi szamit ug-nek? (csak kivancsi vagyok)
  • Hegi90
    mert mindig a mainstream-underground stílusokat állítod kontrasztba, és szerintem ezerből egy ember ha tudja mi az a glitchhop vagy triphot.

Amúgy jól gondoltam ezek szerint, úgy látszik :D