127612
-
-
qwerty kell ennél jobb jelszó??
-
Nem váltok. Teljesen random karakter/szám halmaz a jelszavam, így nem aggódom miatta. :D -
hugopareiros #94659 3 felhasználónevem és hozzájuk tartozó jelszavam van, egy a nagyon fontos dolgokhoz mint pl online bankos, sulis
ez: hosszú, kis és nagybetűs, számot, írásjeleket és ha az oldal engedi akkor különleges karaktert is tartalmaz
egy az általános dolgoknak(msn és társai)
ez: relatíve hosszú, kis és nagybetű + szám és írásjelek
és egy pedig azoknak az oldalaknak ahova 1x beregelek aztán többet sztem vissza se nézek
ez: 6 karakter, csupa szám
semmi átfedés nincs a 3 user között így egyikből nem lehet átjutni a másikba -
Már nem váltogatom a jelaszavam mert unom hogy mindíg elfelejtem melyik oldalhoz mi volt a kód.Van egy elég erős jelszavam ami többféle karaktert is tartalmaz. -
hunter2 mindenhol :D -
Fbn Lx #94656 az a baj, hogy nekem fejből jött, pedig fél éve láttam
működik! :D -
Nem szoktam váltogatni a jelszavam.
kisbetű
szám
nagybetű
írásjelek
Itt az sg-n a jelszavam öt karakter és mind kisbetű volt, amit 1 hete cseréltem le biztonságosabbra. -
ezt akartam én is csak lusta voltam PC humorból kikeresni :D -
Fbn Lx #94653 correcthorsebatterystaple? -
erősebb. -
egyébként jól teszed, egy nagyon hosszú kisbetűs jelszó van olyan erős, mint egy rövidebb túlbonyolított szar. -
Amikor szükségesnek érzem, tehát változó. (volt már 3 hónap, de 8 hónap is)
Kisbetű, Szám, Nagybetű, Írásjelek csak nagyon ritkán, az előző 3 is épp elég biztonságos ha nem Abc123 vagy hasonló a jelszó :) -
van benne minden mint a nyíregyházi piacon,vagy 5 különböző jelszavam van,és nem szoktam őket váltogatni -
DIESEL DOG #94648 Amikor szükségét érzem akkor... van bennük minden... kis és nagybetű, számok, és speciális karakterek... -
nem szoktam, évek óta kisbetű és szám
lehet nekiesni brute force-szal, rajta! -
amikor kell, mindenféle karaktert rakok beléjük, attól függően, hogy mennyire erős jelszót akarok az adott helyen -
Nem szoktam váltogatni. Oly annyira nem, h 2-3 féle jelszavam van, amit mindenféle regisztrációhoz használok. -
Nem szoktam váltogatni, talán 1-2 alkalommal volt rá szükség.
Kisbetű.
Ahova kell a biztonság, ott úgyis kikényszeríti a rendszer az összetettebb jelszót, de én olyan oldalakra nem járok. -
Munkahelyen kötelező. Egyébként meg nem szoktem.
Kis, nagybetű és szám. -
amikor szuksegesnek erzem tehat valtozo. Kivetel ez alol a munkahelyem, ahol havonta kotelezo valtani, ott havonta
legtobb helyen kisbetu, nagybetu, szam, bar kezdek lustulni a teren es a rovidebb (kb8karakter) mindharmat tartalmazo jelszavakrol kezdek atterni a konnyebben megjegyezheto hosszu (16+ karakter) jelszavakra, amik csupa kisbetuvel is kelloen vedettnek tekinthetoek -
Blum #94641 karakter = írásjel
-
Blum #94640 Évente.
Kisbetű,nagybetű,karakter,szám
És persze mindenhol más a jelszavam. -
Szavazó roBOT #94639 Tanultál elsősegélynyújtást? ==>> Általában milyen gyakran váltasz jelszót egy internetes oldalon? -
Ja, a feje alá raksz egy puha cuccot és annyi.
Ha megpróbálod a nyelvét baszogatni, akkor le fogja harapni az ujjad. Azt hagyni kell. -
Fbn Lx #94637 tanultam és a vizsga erejéig vágtam is, de most már a felére nem emlékszem
nem vagyok az az elsősegélyes figura, nem feltétlen azért, mert lesokkolok -kivéve egy epilepsziás roham, olyat már láttam testközelből, és inkább elfordultam :D bár annál asszem nem szabad baszogatni az embert, csak vigyázni kell, hogy ne üsse meg magát. meg az aurás résznél ne harapja el a nyelvét. asszem. vagy nem? :3
szóval, én ha van ott valaki más is, nem ártom bele magam, úgy vagyok vele, hogy más jobban ért hozzá -
Na ezt nem tudtam. Azt hittem megint egyszerűsítettek az amúgy is túl egyszerűn. -
Az újraélesztést megkísérelném, vagy ha erős artáriás vérzése lenne, azt elszorítanám, feltéve ha lenne hozzá elég lélekjelenlétem... Nem tanultam amúgy elsősegélynyújtást, de ennyit megpróbálnék, hisz annál, h hagyom meghalni az embert, ez még mindig jobb. Persze ha törése stb. van vagy ilyesmi, akkor nem mozdítanám meg, mert nem tudnám, hogy kell szakszerűen, és lehet, h többet ártanék, mint használnék. -
Másik ország. -
Blum #94633 A világon a legveszélyesebb dolog az,amikor a hülyeség párosul a szorgalommal :) -
Amúgy annál a segítőnél aki nem csinál semmit, csak az rosszabb, ha olyan ember próbál segíteni, aki nem tudja mit kell csinálnia, és csak ront a beteg állapotán...
Ennyit azért mindenkinek kell tudnia. Felhívod a mentőket, elmondod mivan, és esetleg csinálod amit az operátor mond. Ez nem neked szól személyesen, hanem úgy mindenkinek. Ne próbáljunk meg hősködni. -
Nem tanultam még.
Nem tudom. Attól, hogy nem tanultam, azért teljesen hülye sem vagyok ezen a téren. -
én ez évben kaptam a jogsit, de nekem még kellett...
Asszem én voltam az egyetlen a vizsgázók közül, aki komolyan vette a témát egyébként. Komolyabb eseteknél is megtudnám tartani a nyugalmamat. -
Blum #94629 Sőt,mostmár rutin se lesz. (Vagy már nincs is...passz) -
Én úgy emlékszem hogy vizsgázni is kellett elsősegélynyújtásból, ezek szerint már azt sem kell? -
Tanultam, de hiányos, inkább várnám a mentőket.
ha már nincs más választás és a mentők későn jönnének, akkor megtennék minden tőlem telhetőt -
Tanultam, kellett a jogsihoz, de csak annyi volt, hogy megnéztünk valami videót, meg kaptunk egy pecsétet, ennek fényében nem igazán értek hozzá.
Igen, tudnék. Megtennék minden tőlem telhetőt, a helyzet súlyosságától függetlenül, bár nem bizotos hogy szakszerű lenne. -
Én nem vettem fel, édesanyámnak meg nem volt túl sok választása. Viszont átadom. Rég jártam erre, de ha jól tudom az előző napi téma, az ma már off. Ezért nem akarom, hogy miattam legyen szemetelés, tehát részemről lezárva. Mondjuk régen sokkal nagyobb élet volt itt... -
Ők kúrták el, de te vagy hülye, ha hitelt veszel fel, ennyi. -
Tanultam. (de hiányos a tudásom, így csak a kevésbé súlyos helyzetekben állnám meg a helyem)
Még nem voltam ilyen helyzetben, így nem tudom milyen reakcióim lennének.
Iskolában volt oktatás, egész frankó babák voltak. A kivetítőn látszott, hogy milyen erősen fújtam és nyomtam.