127612
  • SötétBarom
    Az utóbbi 15 évben nem volt márkás tápom, és mindegyik túlélte általában a gép valamilyen más alkatrészét.. Tényleg. Döglött már meg VGA-m, alaplapom, vinyóm, hangkártyám(!), ramom, de tápom még soha. (meg procim se mondjuk...)
  • Picar77
    Corsair
  • jazzy
    Különben ezt már sokfelől hallottam, van aki azt mondja jó, van aki azt mondja nem. Természetesen mindenki hozzáértő, ő tudja a legjobban, ő már próbálta, 15 félét is próbált, noteszben vezette hány napig működött, etc. Nekem ezt ajánlották többen, ellenvéleményt most hallok először, pontosan a megszokott stílusban, persze smileval a végén, adjuk meg a módját.

Na mindegy, most biztosan ez marad, ha elbaszódik visszakereslek és nyomok egy pluszt.
  • Borg
    Összehasonlítási alap nélkül minden jó, ami MÉG működik :)
  • jazzy
    Nekem ajánlották páran, nem eladók, tehát nem volt hasznuk belőle. Én annyira nem értek hozzá állítólag árához képest meglehetősen jó. Egy fullos gamer gépbe nem jó, de egy sima gépbe tökéletes.
  • Blum
    Ok
  • Borg
    Amelyikben még tényleg hipro az elktronika, azzal nincs gond. Átlagos cuccok, bár hosszú távra nem elég jó minőség. A topower belűt se venném meg.
  • Motoroj
    A cseh beles mennyivel jobb?
  • Borg
    Csak nehogy kifogj egy kínai beles chiconyt, mert oda lesz az álomvilágod.
  • Blum
    Ne,hanem azért mert tényleg jó. Nem vagyok laikus a témában...
  • Borg
    Ezt a helyi számtek boltban mondták igaz, mert van nekik 5db a polcon amit el kéne már adni? :D
  • jhetedikj
    Azt lefelejtettem, hogy laptop. A feszültség átalakítót(AC/DC Adapter) a Delta Elektronic Inc. gyártotta.(Made in China)
  • Blum
    Chicony a piacon lévő talán legjobb ár/érték arányú tápokat gyártja.
  • Dzsini
    Laptop, tehát kívül van, most megnéztem - Lite-On márkájú.
  • jazzy
    Illetve megkevertem magam, Chiconyt vettem és nagyon jól megy ahhoz képest, hogy nem egy gyakori márka.
  • jazzy
    Nem tudom, mert már régi, nem emlékszem, kb azon kívül mindent cseréltem már a gépben, de még bírja. Most vettem másik gépbe egy Chieftecet, jól megy.
  • HTS s3rg1nh00
    ezt már írták egy páran,lehet én tanultam rosszul,de definíció szerint a tápegység egy olyan szerkezet,amely a hálózati feszültségből a rákapcsolt fogyasztó számára megfelelő feszültséget állít elő...
  • jhetedikj
    Fogalmam sincs hogy van-e benne, de szerintem a szó szoros értelmében vett tápegység biztosan nincs.
  • SötétBarom
    Gőzöm sincs :D
  • commissioner
    SCWR
    kénytelen vagyok miatta ólomruhában gépezni, de hát ez van, sz*r az élet...
  • tigeroo
    nemtudom
  • RatBaG #94721
    coolermaster, miután a corsair egy év alatt mehetett garira...
  • broman191
    Hallottam róla, ahogy elnézem német cucc. Végülis lehet jó, attól függetlenül hogy nem túl ismert és elérhető itthon, ott van pl. hűtőkben az Alpenföhn, azt sem sűrűn lehet beszerezni itthon, annak ellenére hogy figyelemreméltó termékei vannak...
  • Lacee86
    Hátakkor közéjük tartozom, mert életemben nem hallottam még róla... :$ :)
  • Büdös Bohóc
    Chieftec 600W
  • DIESEL DOG #94717
    Számomra inkább az a furcsa hogy elég kevesen ismerik a Super Flower-t... pedig saját tapasztalatból biztosan állítom hogy nagyon jó tápegységeket gyártanak...
  • Lacee86
    Érdekes, h iponon is a fórumozók fele agyondicséri,a másik fele meg hulladéknak tartja. Hát másfél éve mindenesetre lehet, h jobb lett volna, ha a Spire helyett azt választom... Majdnem csak fele annyiba került...
  • Blum
    Nekem volt egy pár hónap erejéig. Bajom végülis nem volt vele,halkabb volt mint az előtte elégett Chieftec-em.
  • Lacee86
    HKC-ja nincs senkinek? :) Pedig egyik-másik számtech boltos nagyon isteníti. :D
  • broman191
    FSP*
  • broman191
    OCZ, de lényegében FPS származék. :)
  • Borg
    Csak az enermax. Illetve LEPA vagy Sapphire. De csak mert ezek is Enermaxok :)
  • somdav95
    FSP volt, de kivitte a villám.. Kaptam valami gagyi kínait helyette a biztosítótól.. Csoda hogy még nem égett ki a gép :) Mindegy, van rá gari, ők állják...
  • bardocz
    Gigabyte. De fps bele van.
  • Lacee86
    Úgy látom a Chieftec a sláger. :) Én is éppen ma vettem a régi elfüstölt helyett egy 450W-os darabot. Remélem, tartós lesz. :)
  • DIESEL DOG #94707
    Super Flower Atlas 500P-12P 500W

(a régi masinában meg egy FSP FSP400-60APN 400W)
  • Zoli007
    Enermax
  • efti
    Chieftec 450W
  • Evoluti0N
    Fogalmam sincs. Amikor megvettem a graf kártyát (pontosabban az ezelőttit), akkor kiderült, h nem elég hozzá a tápegység és így vettem vmi noname tápot, amire maradt pénzem. Ez volt lassan 3 éve, azóta is az van benne, fogalmam sincs, h milyen márkájú, de tökéletesen működik.
  • Marci0115
    +1