127612
-
nagyon nem vagyok megelégedve vele, már nem az első eset, pl multkor is ugy fájt a tüdőm hogy majd meg haltam, erre meg se vizsgált csak azt mondta hogy igyak sok teát... -
Nincs semmi várakozás mert ismerős, de olyan hogy a pulóveren keresztül megméri a vérnyomást :D -
Anyunak a régi orvosa is kattant volt félig-meddig, Isten nyugosztalja. Idén meghalt, azt hallottuk. Már vagy 10 éve elment innen. -
Fbn Lx #94859 egy őrült háziorvos? D: -
Nem volt rá szükség (náthával, kisebb lázzal, ilyesmivel nem megyek el, amikor meg súlyosabb volt, akkor a mentők jöttek és hordágyon vittek, ezen kívül fogászaton voltam, ami szintén nem kötődik háziorvoshoz), jogosítványom pedig nincs. -
Az enyém sajnos megőrült ebben az évben pedig kedvelték a betegek. -
Amióta leváltottam az öreget azóta igen. -
ismerős, semmi várakozási idő, igazolás/leletet elhozza ha épp erre jár, soron kívül minden .. Gyerek háziorvosnál már több éve nem járok, de ott emlékeim szerint rengeteget kellett várni.. -
DIESEL DOG #94854 Elégedett vagyok vele maximálisan... -
Igen, kurva sokat kell várni ( van hogy 4 óránál is többet ), viszont rádnéz, megvizsgálja a szívverésed, gyógyszer és 1hét :D
bírom nagyon -
Nem tudom, nem járok háziorvoshoz. Most amúgy új lett, de nem is láttam még. -
igen,eddig kétszer kellett mennem,de csak 3 nap eltéréssel.nagyon rendes arc. -
ManoNegra #94850 Jogosítványod sincs? Mert ahhoz kell EÜ alkalmassági igazolás, amit a háziorvos állít ki jópénzért. -
nem is nagyon volt rá szükség vagy csak a tudatos utánaolvasás kiváltotta az orvost? (utóbbit azért kérdezem mert ez már úgymond a te "védjegyed") -
Utoljára a gyerekorvosomnál voltam, felnőttnél még nem (nem is jelentkeztem be egyikhez sem) - vagy rögtön ambuláns ellátásra mentem/vittek, vagy sehova. -
Az előző normális volt, ahova most tartozom ott még nem voltam. -
igen. -
nem voltam még a mostani háziorvosomnál -
Blum #94844 Igen,abszolút.
Amióta az eszemet tudom oda járok/oda vittek ha valami bajom volt. Mivel májusban töltöttem a 18-at,át kellett volna mennem egy másik háziorvoshoz -ahova a szüleim is járnak- de sikerült levajaznom,hogy még egy évet maradhassak. Örülök neki,mert baromi normális,a rendelő és a váróterem is rendben van tartva annak ellenére,hogy nagyon sokan járnak oda. Mindig alaposan kivizsgál,soha nem volt még félrediagnosztizálás,jó gyógyszereket ír fel,szóval fasza minden. -
Nem tudom, nem járok háziorvoshoz. (vagy csak nagyon ritkán)
Már elvileg máshová tartozom, de nem járok orvoshoz. Az előző rendes volt, régen adott igazolást, ha esetleg valami elintéznivalóm volt, vagy beteg voltam és pihenni akartam. -
Szavazó roBOT #94842 Ki(k)nek és mekkora értékben vásároltál idén karácsonyi ajándéko(ka)t? ==>> Elégedett vagy a jelenlegi háziorvosoddal? -
wow, azt hittem csak nekem megy ilyen rosszul az idei karácsonyozás, 20k alatt megúsztam, korábban ennek kb triplájával számoltam :S -
Xing #94840 Kis hajegyenesítés a kártyámmal
-
érdekes nőkkel ismerkedtek ti:D -
végülis ha azt vesszük akkor igyis ugyis fizetni kell a nőért nem?:D -
mostmár fizetnie kell érte... -
:DDD azt meg wtf?:D -
Xing #94835 Barátoknak, <10k
Plusz exem lenyult 13k-val :D -
50 ezer körül. Család, közvetlen rokonok. -
Borg #94833 tldr -
Szüleimnek, vagy valamelyik szülőmnek.
Testvére(i)mnek.
< 10 000 Ft. fejenként 2500 Ft-ból kijöttem, de nem vettem nagy dolgokat -
Fbn Lx #94831 az valószínűleg clio volt és a laptop amit a sógorának vett, mert hogy az övé már elavult -
1.7% - 1 - Ennél többet.
Ejnye, clionak még mindig van egy alregje? Avagy w77d? XDD -
Fbn Lx #94829 15ezret -
azért becseszne,ha egy ilyen fegyót meg tudnék venni rendesben egyetemista létemre... -
tedd azért hozzá, hogy airsoft mielőtt bekopogtatnak a kékek :D -
arra nyomtam h.senkinek semmit,de decemberben vettem egy ilyen fegyót,szóval akár ezt be is tehetném a fa alá:
-
Szüleimnek, nagyszüleimnek, nővéremnek, unokahugaimnak és magamnak. Belefértem 20 000 HUF-ba.
Rokonokon kívül más nem kap semmit, eleget szívja év közben a vérem mindenki. -
igazából a < 500.000 forintra is szavathattam volna, hiszen amennyiért bevásároltam, az kisebb volt 500.000 forintnál. De 1.000.000nál is -
farokpumpát magamnak