127612
-
clio1616v #94982 linkt :D -
[url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1207147355&no=94980]#94980[/url] ez -
nem tudom, de elég keveset
valamennyit
sokkal
zéró -
Szavazó roBOT #94979 Újévi fogadalmad? ==>> 2011-es multimédiás összegző. -
én most röhögök a sok fröcsögő cigisen, facebookon enragelnek :D -
Nagymuteréknál van fent a szekrény tetején egy vagy két palackkal, az még biztos hogy echte szovjet, mert legalább két évtizede ott van már.
Bár az is lehet hogy Московское Игристое, valahogy ez a név ugrik be inkább. Mindegy, szerintem nagy különbség nincs. -
DIESEL DOG #94976 +1
-
Sose fogadkozok, baromság. -
Itt mifelénk Csorna-Győr környékén vegyes a kép vonatokban. Mentem már Pestre olyan személyvonattal, ami alázza az összes IC-t, de a kis piros egyvagonos 50 éves szoci vonat is gyakori vendég. :) -
legalább havonta van egy olyan, hogy a fűtés és/vagy világítás és/vagy ablak a szar. Mindezt arany áron, késésekkel, csigalassúsággal.
A változatosság kedvéért ma is késett 45 percet ez a szaros vonat, de az állomáson még olyan vonatot is bemondtak, ami 140 (száznegyven) percet késik. Már ha jól hallottam én, meg még mellettem 5 ember azokból a Kossuth-korabeli hangszórókból.
Van ám ezeknek blogja is -
Egyéb:
Nem eszem többet :DDD
Eddig elég szarul állok :DD -
clio1616v #94971 Megfogadom, hogy továbbra sem fogok rászokni a dohányzásra.
Sikerülni fog. -
Igen.. ez.. mindennapos? Nem vonatozok annyira sokat, 3 éve vonatoztam hetente, de akkor ez még nem volt divat.. egyszer sem emlékszem fűtetlen vonatra pedig évekig vonatoztam hetente-2hetente.. -
ja énis ezt bírom, minap csütörtökön az utcsó vonattal jöttem szabolcsból, 4 vagon!!!! és ketten voltunk rajta (+ a vezető + a kalauz)
bezzeg amikor vasárnap délután-este a sok kolis/egyetemista megy debrecen fele akkor meg tömve van, sokszor 2 órás utat végigálljuk meg ilyesmi. (pedig csak 1 plusz vagon kéne) -
Fbn Lx #94968 valóban, itt a keletiesebb országfélen elég tré
miskolcról hazafelé kisvárosba olyan vonattal megyek este, ami gyakorlatilag egyetlen szerelvény, egy darab mozdony, és azon tömötülnek az emberek. koszos, kicsi, a megállókat nem mondják be, a retkes ablakokon amúgy sem látsz ki, nem mintha számítana, hiszen a semmi közepén sötétben amúgy sem látnál semmit. egyáltalán onnan szoktam tudni hogy hol vagyok, hogy mérem az idő, hogy kb. hány perc alatt szokott beérni oda ahol leszállok, meg van egy távolabbi templom amit valamennyire látni a koszos ablakon át, az egy jó támpont.
amikor a balatonra mentem nyáron, na arrafelé kb. olyan volt a gyors, amilyen nálunk az ic :D -
nah akkor már lehet találkoztunk is:D
én deb-mszalka, meg deb-szoboszló a záhonyi vonallal -
hugopareiros #94966 másodosztály
hatvan - szolnok illetve budapest-nyugati - záhony / cegléd - záhony
vonatokkal száguldozok -
IC vagy másodosztály?
én heti 150km-t nyomulok ilyen vonatokkal. van amikor jó a fűtés (seggem + hátam pont befűti) de van amikor majd megfagyok rajta. nyáron szintén kínszenvedés. -
hugopareiros #94964 én sem panaszkodom a vonatokra
heti 500 km-t utazok rajtuk és a legnagyobb bajom velük csak az, hogy néha túl meleg van rajtuk (de 1 kis ablaknyitással ez megoldható) -
extramagascsaj #94963 Nincs. Minek? Ha akarod vmit...azt nem kötöm időponthoz...h na majd ekkortól, hanem azonnal... -
Hát, arra hajaz, anyu mondta h lehetett kapni anno. -
Úgy hallottam hogy ez még valóban a szovjetúnióban született pezsgő,már a 80-as években lehetett kapni keleten. -
Azt sejtettem, h nem oroszból hozzák. :) Mint ahogy a Milka csokit is itthon gyártják gondolom, amit lehet kapni. :) De amúgy tényleg egész jó volt. -
idén meg akartam fogadni valamit, most hirtelen eszembe is jutott, hogy mi lesz az -
á ezt ittam most én is és fincsi -
Orosz licenc, egyébként Izsákon palackozzák. -
Zöld üveges volt. :D Hát nem ismerem a ciril betűket, passz, talán ez volt. :) -
Néhány éve megfogadtam, hogy többet nem fogadok meg semmit, ehhez azóta is szépen tartom magam. -
Hmm... mostanában én is vonatoztam párszor és nekem teljesen más élményeim voltam. Eddig mindig szinte másodpercre! pontosan ott volt amikor és ahol kellett lenni, kényelmesen el lehetett férni mindenhol és ráadásul úgy befűtöttek, hogy egy pólóban üldögéltem végig az utat. Úgy látszik kelet és nyugat között van némi különbség.
Azt fogadtam meg, hogy 1 évig nem iszok semmi alkoholt. -
Ez olyan, mint
Téged a fociban csak 1 dolog zavar...a lábaid :D -
Hát igen. A MÁV-nak csak 5 ellensége van: a négy évszak meg az utasok. -
Fogyok 15 kilót,keresek új állást,spórolni fogok. -
Igrisztoje szovjetszkoje,és igen,tényleg elég jó :) -
az új wifis IC múltkor másfél órás késéssel indult, nem lehetett bezárni a budiajtót, illetve a kalauz negyedórát szenvedett, mire kinyitotta az utazórész ajtaját, amit utána csak izomból lehetett arrébb tolni (természetesen vissza senki se tudta visszahúzni ha kiment, így egész idő alatt valakinek a közelben kellett odamenni és behúzni, vagy fagyoskodhatott a huzatban meg a zajban). Ezen kívül fűtés nem volt, amíg el nem indultunk, utána pedig bedugtam a laptopomat, mire az egész asztalnál elment az áram.
Azt még hozzátenném, hogy ez egyáltalán nem egyedi eset, késés minden második héten van, a fűtés pedig minden második alkalommal szar (nincs, túl meleg, esetleg a légkondit állítják be úgy, hogy arcüreggyulladása lesz mindenkinek az utazás végére)
Éljen Magyarország. -
Fbn Lx #94948 én múltkor a fagyban úgy vonatoztam két és fél órát, hogy ülőhely sem volt, de még a vagonokon állva se nagyon fértél el, főleg ekkora bőrönddel -
kint ültem a bőröndömön az ajtók közötti térben egy cigánycsaláddal, aminek minden tagja dohányzott a nemdohányzó vagonon, kalauz le se szarta, a hideg jött be a hátamnál
mindezt 1680 forintért. még jó, hogy diákom legalább van -
?
-
"Csak mellékesen jegyzem meg, hogy most vonatoztam haza Budapestről egy olyan vonattal, ahol nem volt fűtés"
ez neked új dolog? -
Amire oroszul is van írva a márkája? Olyat még nem ittam. Egy jó orosz vodkát akarok már egyszer megkóstolni. aminek tényleg nincs se íze se szaga. -
Az teljesen finom... Én is azt ittam. Meg van ez az orosz pezsgő, ami régen állítólag volt, és most megint lehet kapni. Azt is kóstoltam, teljesen ok. -
Fbn Lx #94943 szimpatikus srác!