127612
-
Hülyeség. -
EnxTheOne #95261 Üres szavazás.
Lusta vagyok googlizni. -
Irritál a látványa, nem szép, egy "sima" fa sokkal szebb. -
fingom sincs mi ez, de jó, hogy ilyen is van. -
Ez már szerintem hülyeség. -
azt se tudtam,hogy van ilyen.. -
növénykínzás, meg úgy egyáltalán a szememet és a szépérzékemet is bántja, #95255 -
undorító -
Szavazó roBOT #95254 Mivel közlekednél, ha nem lennének tömegközlekedési járatok? ==>> Véleményed a "cirkusz fákról"? -
-
Fbn Lx #95252 csak arra gondoltam, hogy annyira felesleges lenne félnem attól hogy megtámadnak, mint attól, hogy a buszon a kapaszkodót előttem egy genitális herpeszes figura fogta meg egy faszvakarás után. illetve utóbbira talán még nagyobb az esély
de egyébként mindkettő igaz, van annyi harcművészeti ismeretem, hogy időben felismerjem mikor kell elkezdenem gecigyorsan futni! -
Fbn Lx #95251 egyelőre nem találkoztam vele, de még majdnem 3 óra van a napból! -
:DD -
asszem van harcművészeti ismerete Fbn Lx-nek (vagy gecigyorsan fut
)
-
clio1616v #95248 rosszul -
teleport -
Nincs, nem is volt. Vettem a lapot. -
akkor majd holnap találkozol a kolompár dzsordzso marcseloval jó? -
Autó/Bringa/Taxi
Amióta nem járok iskolába, két kezemen meg tudom számolni, hányszor tömegközlekedtem.. -
Fbn Lx #95243 én nem fosok ilyesmitől -
nem, csak nem szeretem ha megtámadnak.
Mert te igen? -
Fbn Lx #95241 papírból vagy? -
mindkettőnek autómárka a neve. -
azt hittem clio írta a hozzászólást :| -
ja és szerencsére a céges autómba duplafalú üvegzést rendeltettem előre, így én be vagyok biztosítva, mire be tudnának jönni felkészülök.
Bár ez nem ide tartozik este 8 után nem nagyon mászkálok gyalog, veszélyes a környék este. -
Eddig se utaztam tömegközlekedési eszközökkel, mivel veszélyesnek tartom őket, helyette a céges SKoda SuperBvel járok, mert az sokkal kevesebbet fogyaszt mint a sajátom.
Meg néha az aluminiumvázas bicajommal, Májustól Szeptemberig ha városba van elintéznivalóm 10 km-es körzetbe, elég könnyű tekerni. -
+1
Akármerre megyek haza HÉV nélkül meghalok. Vagy Ráckevei vagy Csepeli HÉV-re szükségem van. -
Fogalmam sincs. K***a nagy bajban lennek HEV nelkul.. -
A apai ágon való távoli rokainaim (déd vagy ük szinten levő rokonaim) kivándoroltak a SZU-ba a 20-as években, mert a nagy összetartásból és segítségnyújtásból erre futtotta. Soha többet nem halott róluk senki... -
Nagyapám Recsken volt. Van még kérdésed...? -
Úgy tűnik, felétek más szelek fújtak. -
Január 27-én a BKV-nak át kellene utalnia 8,9 milliárdot az MKB Banknak, de erre nincs forrásuk. Viszont ha nem fizet, akkor az közvetett szerződésszegésnek minősül, és az összes többi hitelszerződés felmondásával jár ... ez az azonnali csőd.
Csőd esetén a következő történik -csak úgy mellékesen-, azon kívül persze, hogy megáll a közösségi közlekedés Budapesten és az agglomerációban:
- Az EU visszavonja a 4-es metróra nyújtott 185 milliárd forintos támogatást.
- A vállalkozók felmondják a szerződéseket, 40 milliárdos kár.
- A BKV csődje a főváros hitelszerződései szerint felmondási eseménynek minősülnek, így minden hitelezőnek joga lesz felmondani a szerződést. Ez összesen 181 milliárd forint hitel.
Vagyis a BKV csődje miatt a Budapestnek 340 milliárdos, az államnak 184 milliárdos többletfizetési kötelezettsége jelentkezik, ami egyelő Budapest csődjével és a 4-es metró végével.
forrás (sok minden vitatható a cikkben, de ezek a számok nem nagyon) -
Egyébként vagy gyalog, vagy ami jobban tetszene, mozognék is, az a görkori.. :) Bicót nem tudnám elvinni.. mert egyszer vonattal megyek, az állótól a munkahelyig pedig bkv-val. -
Szerintem nem fog becsődölni a BKV, mert ha azt nézzük ez az állam az én meglátásom szerint olyan mohó, hogy sírnának azért a dieselből befolyt pénzért is, amit a bkv buszai esznek meg.. az elektromos áramról is beszélhetünk, villamosok, hévek, metró..
Bár lehet, hogy az üzemanyag költségben is tartozásokat halmozott fel a bkv..
Szóval, viktorka is szívna vele ilyen téren, ha hagyná csődbe jutni a BKv-t.. bár halottam olyan dolgokról, miszerint alvállakozók is üzemeltetnek bkv járatokat, úgymond. -
Most fogok elektromos robogót venni,azzal. -
kerékpárral nehéz lenne hetente 140km-t utazni:D így teleautó -
Segway. -
commissioner #95225 -
Be a városba autóval vagy telekocsival.
Városon belül gyalog, bicikli, autó vagy telekocsi.
Attól függ. -
kerékpár