127612
  • Dzsini
    Nekem se volt, de szétszaladtak :) Plusz édesanyám is így beszélget volt középiskolás osztálytársnőjével, aki Kanadában lakik.
  • Büdös Bohóc
    nem mindenkinek van így szétesve a baráti/családi köre :)
  • immovable
    Nem.
  • Dzsini
    Nehéz ám heti szinten elugrani mondjuk az Egyesült Államokba vagy Új-Zélandra, ha látni szeretnél valakit :)
  • ocskoszilard
    nem próbáltam, nem is fogom, telefon azért van hogy telefonáljanak vele, ha látni akarom akkor odamegyek hozzá személyesen, mellesleg telefonálni se szoktam
  • Dzsini
    Én alkalmakkor-t válaszoltam, kb. 10 éve van itthon webkamera, és be is kapcsolom egy-egy távoli ismerőssel beszélgetve, akivel pár évente egyszer futok össze "élőben".

Egyébként engem is meglepett az 50%-os nem, kíváncsi vagyok estére változik-e.
  • jazzy
    Nincs webkamerám..
  • VRSDM
    kedvelem...

amikor távol vagyok a családomtól / szeretteimtől.
  • VRSDM
    lehet bedől a kérdésem és kiderül senkinek nincs :D
  • Sir Quno Jedi
    Miafrancnak. Néha igen, de nem szeretem bámulni mások búráját, nomeg ők se bámulják az enyimét.
  • Dzsini
    Lám, mennyien nem élnek háztartásban és/vagy nincs telefonjuk :)
  • Peter1
    nem próbáltam még mert többek között nincs webkamerám.
  • HTS s3rg1nh00
    nem próbáltam-telefonon nincs kivel,webcam meg nincs
  • Szavazó roBOT
    Az intelligencia lehet vonzó szerinted egy párkapcsolatban? ==>> A videótelefonálás. Mennyire szeretitek?
  • Molnibalage
    Most nincs. Milyen ok miatt? Mert rohadtul nem vagyok válogatós...
  • immovable
    Nem.
  • DJ RX7
    teljes mértékben. de először nyilván a külsőről indulunk. ha szép és mellette geci buta akkor csá.
  • Fbn Lx
    ha mindkét fél szerez szeretőt az nem rossz eset, csak az, ha az egyik. :D
  • Lacee86
    A-a, nem távkapcsolatban képzeltem. Ez most nem kizáró ok.
  • EnxTheOne
    Én nem hiszek a távkapcsolatban. Jó esetben szakitásal végzödik, rossz esetben vagy az egyik, vagy mindkét fél szeretöt szerez.
  • EnxTheOne
    Ilyen nő nincs. :D
  • clio1616v
    tapasztalat szerint 1 évig még működhet is jól
  • HTS s3rg1nh00
    távkapcsolat,elfelejteném
  • clio1616v
    Balázs köztudott, hogy nincs barátnőd... hasonló okok miatt mint Lacinak, emiatt ne vonj le hibás következtetéseket.

Válogatós vagy és igényes, aki nem köt kompromisszumokat ilyen téren, ráadásul a munkád miatt nehéz ismerkedned.
  • Lacee86
    Haha, vicces vagy...
  • chhaya #95960
    Természetesen, kivétel ha csak visszaél vele és okoskodik.
  • Molnibalage
    Ha neki csak a képzeletében lehet, akkor a te sanszod is azonos...
    Mivel van, akkor az eredmény ismert.
  • clio1616v
    hibás következtetés, le tudod vezetni hogyan jutottál rá?
  • Molnibalage
    Ezek szerint a barátnőd buta...?
  • clio1616v
    mutass képet róla és megmondom lehet-e köztetek valami
  • Lacee86
    Nemcsak a képzeletemben. Csak messze van, és nem tudom igazán, h lehetne-e köztünk vmi. :(
  • clio1616v
    de a képzeletedben van
  • Lacee86
    Nagyon is. Nekem olyan lány kell, aki szép -nekem tetsszen, nem topmodell alkatot keresek-, de ugyanakkor intelligens is, és nem ribanc. Olyan kevés van ilyen... :/
  • Fbn Lx
    az az intelligencia, hogy kultúráltan ül az éttermi székben, vagy az, hogy meg tud oldani egy differenciálegyenletet?
    több értelmezése is lehetséges ennek
    felőlem aztán betéve vághatja a magyar történelmet, szexuálisan nem lesz vonzó
    ellenben ha éles eszű, jó problémamegoldó-képességű, következetes, és még nyitott is, tehát hajlandó új eszmék, gondolatok befogadására és megemésztésére és talán még kreatívabb gondolkodó is, az már abszolút pluszpont
    de ettől függetlenül még a természete vagy a külseje offolhatja az egészet
  • clio1616v
    egy buta nagymellű nő szexuálisan lehet olyan vonzó, mint egy kismellű de intelligens és viszont... sőt ha azt nézzük csak, hogy hány okos és intelligens nő van, akkor az okos nők inkább kevésbé mutatják magukat intelligensnek, mert a férfi így fontosnak érezheti magát mellette

tehát a buta nők intelligensek csak...
    az okos nő úgy éri el tehát amit akar, hogy a férfi azt higgye, hogy az ő fejéből pattant ki az ötlet és saját dicsőségének foghatja fel, mert az okos nő engedi neki
  • clio1616v
    igen, de hogyan kapcsoltad össze?
  • EnxTheOne
    Az csak +pár pont. :D

Gondolom nem jönnétek össze egy okos, de csúnya lánnyal. :D
  • Büdös Bohóc
    Úgymond szelekciós tényező :) De nem az fog vonzani senkit a másikhoz, csak nem fogsz segghülye embereket felszedni, ennyi.
  • Büdös Bohóc
    Nem.

Mindenki magához illő intelligenciájú egyénnel tud és szeret kijönni, ha valaki hülye és okos kerül mellé, az rosszul érinti, vice versa meg bosszantó lehet. Az intelligencia nem vonzási tényező szerintem, hanem inkább egy fontos alappillér. Mint pl az, hogy valaki tud beszélni. Vonz téged, ha valaki tud beszélni? Lol hát mindenki tud, aki meg nem tud, mert néma az max taszít téged, ha nem tudod elfogadni a tényt. A vonzás alatt lehet a kérdező mást értett, de az, hogy "vonzó" lenne az intelligencia, nem hinném. Pénztárcával, izmokkal, szép szemekkel és jó kiállással már vonzott magához minden érintett csajokat, de azt nem hinném, hogy az, hogy tudod a kvantumfizika lényegét, vagy hogy matekból jó vagy, vagy hogy tudsz 238672362 verset fejből vonzó lenne. Az egy jó plusz.
  • Rage47
    Alap dolog az intelligencia, különben megette az egészet a fene.