127612
-

Ez jó!!
-
Fura lenne nálam is magasabb lány :D Inkább maradok a lányok 95%-ánál. -
Blum #96143 -
Kidöntve minden fa megmászható. :D -
Itt nem egy legyőzendő, hanem kerülendő dologról van szó. :) -
Hát, az már a haver gondja, h hogyan oldja meg a helyzetet. :D -
mondasz valamit... de érted a szöveget :D -
Én inkább nem vagyok rá kíváncsi. :D -
megnézném, hogy pár még alapnak mondható pózt az ágyban hogy vitelez ki a barátod egy sokkal magasabb csajjal -
Van egy haverom, elég kis termetű. Ha tetszik neki egy lány, aki magasabb nála, akkor mindig szekáljuk, ő meg annyit szokott csak mondani, h "az ágyban mindenki egyenlő". :)) -
hehh... nem :D mert már az állat kategóriába tartozna xD -
Jaja. Mondjuk ha megtalálnám életem nőjét, az sem érdekelne, ha 6 méteres hegyióriás! Csak legyen nagyon óvatos... :D -
DIESEL DOG #96133 Mondta a sün, és visszamászott a drótkefére... :D -
Nem, ha idealista lennél, akkor azt mondanád, hogy a szerelem minden akadályt legyőz! :D -
Lehet hogy idealista vagyok, de én szeretem ha stimmelnek az arányok. -
extramagascsaj #96130 Igen.Meg lehet oldani. Ezt mutatja a tapasztalat. :) -
Namost én is voltam hozzámképest naaagyon alcsony nővel, mégis tudtunk csókolózni. Akkor egy pár centi különbség (ami a cipősarokból eredhet) az nem hiszem, hogy problémás. Ha mégis, akkor én is veszek vastag talpú topogót. -
Szeretem a magos kislyányokat :P
190-ig belefér -
Hát magassarkúban max. pár centivel magasabbal, ergó valójában alacsonyabbal. :) Én vagyok 177-78 körül, úgyh max. 175 az ideális. De most ez olyan dolog, h ha életem szerelme 177 centi lenne, akkor nem utasítanám vissza. :D
Amúgy engem inkább a kisebb (magasságra, nem korra! :D) csajok vonzanak amúgy is, úgyh nemigen gondolkoztam még ezen. :) -
Maximum akkor ha max 1-2 cm-el magasabb.
Férfi vagyok.
7 csaj is látogatja ez a topikot? Én két háromnál többre nem számítottam. :) -
extramagascsaj #96125 Sámlival? -
Namost akkor mivan? Térdelve nyilván te sem vagy magasabb a kelleténél, pláne nem fekve. :DDD A magasság max. csókolózásánál lehet esetleg problémás, de azt is meg lehet 1xűen oldani. -
extramagascsaj #96123 Nos én még mindig 188vagyok...de ha felkapom a csimmám...akkor lenézlek. :D -
KaBuTo666 #96122 magassarkúval mennyi? -
olyan 187-189, mikormennyi -
extramagascsaj #96120 nem tudom...hány centi vagy? -
csak nem vagy magasabb mint én vaze! :D -
extramagascsaj #96118 Gyanús vagyok? :D -
extramagascsaj #96117 Lány vagyok. Max. ha pár centivel alacsonyabb,mint én. A legalacsonyabb srác,akivel együtt voltunk olyan 178-180 körül volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha nem számítok egy alkoholmámoros éjszakát,mikor egy haverommal összegabajodtunk...ő 170cm -
EnxTheOne #96116 Én 170 cm vagyok, és a legmagasabb barátnőm kb 164-169 cm lehetett.
Tényleg jó lenne már egy jó hosszú lábú. :D -
És? Használja, nem készíti. Idézeteket is használnak, mégsem lesznek irodalmárok, nem lesz közük az irodalomhoz (hacsak nem az a "szakmájuk" is). -
Nana, a politikusok mindég statisztikákkal próbálják alátámasztani a hazugságaikat. :D -
A politika pszichológia, a statisztika matematika. Nincs igazán közük egymáshoz. -
jó helyen kell keresni
-
Fogalmam sincs. -
Na ezt a józan észt mondhatnád a politikai elemzőknek is... :D -
lord nihilus #96109 háromból :D
-
Fbn Lx #96108 itt már mindenkinek volt egy csomó 180 fölötti barátnője, de honnan szedtek ennyi ilyen lányt. nem szoktam annyira látni. -
Először is miért KELL? Semmit nem kell.
Másodszor ott bukik a dolog, hogy az SG olvasói (pláne a topicban szavazók) nem zárt közösséget alkotnak, bármennyire döbbenetes többekkel előfordul, hogy találkoznak, ismerkednek nem SG-s személyekkel is, tehát a szigetes hasonlat nem stimmel.
Harmadszor ha nincs értékelhető mennyiségű és minőségű adat (láthatóan a magukat lánynak vallók fele képtelen volt a második kérdésre egyáltalán valamilyen értelmezhető választ adni), akkor abból nem készítünk statisztikát, mert csak baromságok jönnek ki belőle. A minta pedig jelen esetben használhatatlan, hibás - mind a fiúknál, mind a lányoknál.*
Negyedrészt - sziget - ha ott 3 személy van, és zárt a közösség, akkor könnyen lehet statisztikát készíteni a szigetlakókra tekintve, hiszen nagyon könnyű teljes mintát felvenni, még csak azzal sem kell szórakozni, hogy legalább reprezentatív legyen. Persze ha a teljes Föld lakosságára szeretnéd kivetíteni az adatokat, akkor már érdekes eredményeket kapnál, mert lendületből a lakosság nemi eloszlása 2/3 - 1/3 lenne... a statisztikakészítés első lépcsője a józan ész.
*: a kirakott kérdések célja természetesen továbbra sem az, hogy statisztika készüljön az adatokból, hanem hogy beszélgetésnek adjon alapot - a mostani eredményen is látszik, hogy sokan ész nélkül nyomják a gombokat. -
járnék, eddig is szinte mindig velem majdnem egymagasságú lányokkal jártam. és ~185 cm vagyok...