127612
  • Lacee86
    Ez jó!!
  • Arnoux
    Fura lenne nálam is magasabb lány :D Inkább maradok a lányok 95%-ánál.
  • Blum
  • trident
    Kidöntve minden fa megmászható. :D
  • Motoroj
    Itt nem egy legyőzendő, hanem kerülendő dologról van szó. :)
  • Lacee86
    Hát, az már a haver gondja, h hogyan oldja meg a helyzetet. :D
  • Büdös Bohóc
    mondasz valamit... de érted a szöveget :D
  • Lacee86
    Én inkább nem vagyok rá kíváncsi. :D
  • Büdös Bohóc
    megnézném, hogy pár még alapnak mondható pózt az ágyban hogy vitelez ki a barátod egy sokkal magasabb csajjal
  • Lacee86
    Van egy haverom, elég kis termetű. Ha tetszik neki egy lány, aki magasabb nála, akkor mindig szekáljuk, ő meg annyit szokott csak mondani, h "az ágyban mindenki egyenlő". :))
  • GyuriX2572
    hehh... nem :D mert már az állat kategóriába tartozna xD
  • Sir Quno Jedi
    Jaja. Mondjuk ha megtalálnám életem nőjét, az sem érdekelne, ha 6 méteres hegyióriás! Csak legyen nagyon óvatos... :D
  • DIESEL DOG #96133
    Mondta a sün, és visszamászott a drótkefére... :D
  • Sir Quno Jedi
    Nem, ha idealista lennél, akkor azt mondanád, hogy a szerelem minden akadályt legyőz! :D
  • Motoroj
    Lehet hogy idealista vagyok, de én szeretem ha stimmelnek az arányok.
  • extramagascsaj
    Igen.Meg lehet oldani. Ezt mutatja a tapasztalat. :)
  • Sir Quno Jedi
    Namost én is voltam hozzámképest naaagyon alcsony nővel, mégis tudtunk csókolózni. Akkor egy pár centi különbség (ami a cipősarokból eredhet) az nem hiszem, hogy problémás. Ha mégis, akkor én is veszek vastag talpú topogót.
  • zsoltioregon
    Szeretem a magos kislyányokat :P
    190-ig belefér
  • Lacee86
    Hát magassarkúban max. pár centivel magasabbal, ergó valójában alacsonyabbal. :) Én vagyok 177-78 körül, úgyh max. 175 az ideális. De most ez olyan dolog, h ha életem szerelme 177 centi lenne, akkor nem utasítanám vissza. :D
    Amúgy engem inkább a kisebb (magasságra, nem korra! :D) csajok vonzanak amúgy is, úgyh nemigen gondolkoztam még ezen. :)
  • jhetedikj
    Maximum akkor ha max 1-2 cm-el magasabb.

Férfi vagyok.

7 csaj is látogatja ez a topikot? Én két háromnál többre nem számítottam. :)
  • extramagascsaj
    Sámlival?
  • Sir Quno Jedi
    Namost akkor mivan? Térdelve nyilván te sem vagy magasabb a kelleténél, pláne nem fekve. :DDD A magasság max. csókolózásánál lehet esetleg problémás, de azt is meg lehet 1xűen oldani.
  • extramagascsaj
    Nos én még mindig 188vagyok...de ha felkapom a csimmám...akkor lenézlek. :D
  • KaBuTo666
    magassarkúval mennyi?
  • Sir Quno Jedi
    olyan 187-189, mikormennyi
  • extramagascsaj
    nem tudom...hány centi vagy?
  • Sir Quno Jedi
    csak nem vagy magasabb mint én vaze! :D
  • extramagascsaj
    Gyanús vagyok? :D
  • extramagascsaj
    Lány vagyok. Max. ha pár centivel alacsonyabb,mint én. A legalacsonyabb srác,akivel együtt voltunk olyan 178-180 körül volt.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ha nem számítok egy alkoholmámoros éjszakát,mikor egy haverommal összegabajodtunk...ő 170cm
  • EnxTheOne
    Én 170 cm vagyok, és a legmagasabb barátnőm kb 164-169 cm lehetett.
    Tényleg jó lenne már egy jó hosszú lábú. :D
  • Dzsini
    És? Használja, nem készíti. Idézeteket is használnak, mégsem lesznek irodalmárok, nem lesz közük az irodalomhoz (hacsak nem az a "szakmájuk" is).
  • Sir Quno Jedi
    Nana, a politikusok mindég statisztikákkal próbálják alátámasztani a hazugságaikat. :D
  • Dzsini
    A politika pszichológia, a statisztika matematika. Nincs igazán közük egymáshoz.
  • rastaman
    jó helyen kell keresni
  • SötétBarom
    Fogalmam sincs.
  • Sir Quno Jedi
    Na ezt a józan észt mondhatnád a politikai elemzőknek is... :D
  • lord nihilus
    háromból :D

• Fbn Lx
    itt már mindenkinek volt egy csomó 180 fölötti barátnője, de honnan szedtek ennyi ilyen lányt. nem szoktam annyira látni.
  • Dzsini
    Először is miért KELL? Semmit nem kell.

Másodszor ott bukik a dolog, hogy az SG olvasói (pláne a topicban szavazók) nem zárt közösséget alkotnak, bármennyire döbbenetes többekkel előfordul, hogy találkoznak, ismerkednek nem SG-s személyekkel is, tehát a szigetes hasonlat nem stimmel.

Harmadszor ha nincs értékelhető mennyiségű és minőségű adat (láthatóan a magukat lánynak vallók fele képtelen volt a második kérdésre egyáltalán valamilyen értelmezhető választ adni), akkor abból nem készítünk statisztikát, mert csak baromságok jönnek ki belőle. A minta pedig jelen esetben használhatatlan, hibás - mind a fiúknál, mind a lányoknál.*

Negyedrészt - sziget - ha ott 3 személy van, és zárt a közösség, akkor könnyen lehet statisztikát készíteni a szigetlakókra tekintve, hiszen nagyon könnyű teljes mintát felvenni, még csak azzal sem kell szórakozni, hogy legalább reprezentatív legyen. Persze ha a teljes Föld lakosságára szeretnéd kivetíteni az adatokat, akkor már érdekes eredményeket kapnál, mert lendületből a lakosság nemi eloszlása 2/3 - 1/3 lenne... a statisztikakészítés első lépcsője a józan ész.

*: a kirakott kérdések célja természetesen továbbra sem az, hogy statisztika készüljön az adatokból, hanem hogy beszélgetésnek adjon alapot - a mostani eredményen is látszik, hogy sokan ész nélkül nyomják a gombokat.
  • rastaman
    járnék, eddig is szinte mindig velem majdnem egymagasságú lányokkal jártam. és ~185 cm vagyok...