127612
-
Üres. Azt sem tudom, mi az. :) -
"Nem, mert nem érdekel."
ha közelebb állna a klasszikus "mob" fogalmához (fáklya, vasvilla), akkor még egész érdekes jelenség is lehetne, de így... meh. -
mert ostoba vagy -
Azt se tudom mi a f*szom az?! -
Nem, mert nem érdekel, és még hülyeségnek is tartom. -
Nem, mert nem érdekel és mert hülyeségnek tartom.
1-2x jó volt, mostmár semmi kreativitás nincs bennük. -
DIESEL DOG #96179 Még nem vettem részt flash mob-on, de nagyon szívesen részt vennék egyszer egy ilyen bulin. -
clio1616v #96178 én is vettem már részt flash mob-on, ha úgy vesszük, hogy a legutóbb Londonba repülés annak számít, tekintettel arra, hogy olyan 120-an lehettünk, akik a reptéren összegyűltünk azonos céllal -
nem, mert ahhoz ki kéne mozdulni a lakásból -
clio1616v #96176 valóban, ha szereted, hogy irányítanak és magadtól nincsenek ötleteid, akkor jó részt venni egy tehetetlen tömegben, amit terelgetnek és figyelnek, majd feltöltik a youtube-ra, hogy ezeket a szerencsétlenek birkákat mi csődítettük össze :D -
Van néhány nagyon ötletes köztük, bár nekem igazán a komolyan megszervezett (akár reklámcélú) változatok tetszenek:
igaz, ez már távol van a klasszikus stílustól. -
ez nem hobbi.
ez arra jó példa hogyan lehet hirtelen sok hasonló érdeklődésü embert összehozni :) ha ez valakinek nem hangzik jó szórakozásnak akkor nemtudom milyen szociális értékrendet képvisel. :)
/egyszer voltam, jó volt igen. de nem vagyok ilyen megszállott mielőtt... -
Nem, mert nem érdekel. De a villámcsődületről egyből a villámcsapva gyönyörű kifejezés jutott az eszembe :D -
mér, nektek nincs hobbitok? mindenkinek mást jelent a szórakozás -
commissioner #96171 városi fészbukgyerekeknek kiváló szórakozás... -
urban capture the flag aze?! (igen nyomott) -
clio1616v #96169 Ha van értelme akkor szívesen résztvennék. -
Nem. -
Aki ilyeneken vesz részt, az baromira ráér. -
nem, de fajinnak tartom :D -
Nem, hülyeségnek tartom. Nem azért mert hülyeség, csak egyszerűen nem érdekel. -
Blum #96164 Lehetett volna egy olyan válaszlehetőség is,hogy nem,mert nem érdekel.
Én ezt választottam volna. Nem szívesen vennék részt ilyeneken,de nem is tartom hülyeségnek. -
Szavazó roBOT #96163 Járnál nálad magasabb lánnyal? (Komoly kapcsolat)? ==>> Vettél már részt "villámcsődület"-en? (flash mob) -
clio1616v #96162 Az szerintem nem is kérdés :), de figyelted, hogy a fiús kérdés mögött ott van, hogy komoly kapcsolat? :D
Így lenne helyesen a két kérdés:
- Járnál nálad magasabb lánnyal?
- Járnál nálad butább (szegényebb) fiúval?
-
Tsol #96161 "Ha lány vagy, járnál nálad alacsonyabb fiúval?
90.6% Fiú vagyok."

-
Mondjuk szebb lábat is betehettek volna. :D
Amúgy itt az ábrán, hát a cipő nem tetszik, de vhol a 2. és 3. ábra között a legkecsesebb sztem. Önmagában a lábfej is szép egy csini cipőben, na meg persze amit említettél. -
Mivel látványos hatása van a vádlira és a fenékre, így ez érthető (ez a "lényege" a magassarkúnak, viszont megfeszít bizonyos izomcsoportokat, ezért nem túl egészséges állandó jelleggel viselni):
-
Persze, nem is kell. Nagyon szexi egy szép nő egy elegáns magassarkúban, legyen akármekkora is. :) -
nem. ha már egy jó fél fejnél magasabb lenne tőlem, nem igazán érdekelne. -
extramagascsaj #96156 Ez épp nekem sem; de úgy általában nem hiszem,hogy pl. a magas lányoknak - mint pl. én is- le kellene mondanunk az ilyen szép dolgokról,mint a magassarkú...csak azért,hogy ne legyünk még magasabbak. -
Ez a fajta magassarkú nekem se tetszik. Túl vastag a talpa, vagy nem is tudom, olyan durung. A kis vékony talpú, szolid cipők szebbek. :) -
Kis việtcộng. -
clio1616v #96153 igen járnék
(van komoly kapcsolatom)
extra ezt te kérdezted mi? :D -
elképzelem, ahogy az utcán sétálsz, kezedben egy papírzacskóval, arra az esetre ha esetleg meglátsz egy hosszú lábú nőt magassarkúban :D -
Pontosan, Brian, pontosan. -
extramagascsaj #96150 Mondjuk az a te bajod. -
Mondjuk én hányok tőle. -
extramagascsaj #96148 mert nőies és csinos -
Azt nem értem, hogy ekkora nők minek vesznek fel magassarkút? -
Egy ekkora hegy testőrnek is jó.