127612
  • Freeda Krueger
    Egyéb.
    Attól függ mit vásárolok.
  • Metalmilitiakid
    Ár és minőség megfelelő kombója.
  • pamparampa
    "Elég jó legyen." ???
  • Lacee86
    Összetett kérdés, attól függ mit.
    Élelmiszer: nem fontos a márkás, de azért a minőséget egy bizonyos szint alatt nem adom. Magyarul egy jó ár/minőség arány legyen. Pl. egy flakon majonézért nem fogok 5-600 Ft-ot fizetni csak azért mert márkás. Igaz finomabb, mint a 350 Ft-os pl., de annyira nem mérvadó, h annyival többet kifizessek érte. A 350 Ft-os is finom. Nyilván van ennél még olcsóbb is, viszont az szar. (Az ár persze nem is mindig tükrözi a minőséget, és sokszor ugyanazt a terméket csomagolják márkás köntösbe, és eladják sokkal drágábbért...)
    Ruha: nagyon ritkán veszek márkásat, akkor is csak ha akciós. De igyekszem a márkátlanabból is nem a leggagyibbat megvenni természetesen.
    Műszaki cikk: na ebből viszont soha nem vennék márkátlant. Teljesen más kategória, és az ember azért ha vesz vmi ilyen cikket, azt hosszabb távon szeretné használni. Így inkább döntök az ismert, elismert márkák és típusok mellett, persze amit még megengedhetek magamnak.
  • NEOreg3
    hogy piros pöttyös-e
  • Fbn Lx
    kajában szeretem a minőséget és a különlegesebb ízeket, bár legtöbbször nem tudom megfizetni
    a többi dologban mittudomén, elsősorban ha van rá x pénz, akkor abból a legszimpatikusabbat
  • hugopareiros
    Az Ár/érték arányt figyelem.
  • clio1616v
    nem a lehető legjobb kell, hanem az elérhető legjobb

az elérhetőség két szempontja:
    - ár
    - beszerzési idő

Mivel türelmetlen vagyok 1 hétnél többet nem várok, inkább megveszem a drágábbat.
    Az ár pedig nem probléma, nem szokott szükségem lenni olyanra, amire nem tudom a pénzt előteremteni.
  • extramagascsaj
    Egyéb: Elsőként nyilván az,hogy az én igényeimnek megfelelő termék legyen,ha elnyeri a tetszésem,akkor utána az ár-minőség arány a döntő ill. a márka. (Nem minden esetben érdekel a márka,de vannak olyan termékek,amiknél fontos számomra).
  • Sir Quno Jedi
    ár/teljesítmény/tartósság arány a lényege
  • immovable
    Üres.

Mikor mi.
  • Marci0115
    elég hülye kérdés, az átlag ember nyilván nagy valószínűséggel csak az árat nézi, de az ilyen clio féléknek a lehető legjobb legyen
  • ocskoszilard
    attól függ, hogy miről van szó, pl kajából jó az olcsóbb is, ami még a normális minőségen belül van, meg ruhából is, de elektronikai cuccok (mp3, telefon, fejhallgató, ...) már inkább hozzávágok még egy kis pénzt, ha tudom hogy a márkásabb jobb
  • Szavazó roBOT
    Mennyi ideig hordasz egy cipőt? ==>> Vásárláskor mik a preferenciáid?
  • kamionosjoe
    Amíg ki nem növöm, de mivel már nem növök előtte el szokott szakadni.
  • chhaya #97130
    Amíg nem megy hordhatatlanul tönkre.
  • georgesmatyas
    Csak vicceltem :DDD nem ismerlek
  • Zoli007
    Laza 43 kilóval lőttél fölé
  • clio1616v
    javasolhatom neked a Ritka rendes lány topikot ^^
  • georgesmatyas
    Leszel a feleségem?
  • georgesmatyas
    Tudod mert a cipőknél van egy súlykorlát pl: 120 kg, ami fölött hamarabb tönkremegy :DDD
  • Kata
    Mindig csak olyat veszek ami nekem tetszik, meg jól állnak, nem divatcipőket, és általában a szívemhez nőnek, úgyhogy igyekszem vigyázni rájuk, ha bajuk esik, cipészhez viszem, csak akkor válok meg tőlük, ha már nem javítható, vagy nagyon elkopott. Persze azért van több mint 20 pár cipőm, ezt nem tagadom, csak nem cserélem le az állományt az aktuális divat szerint. :)
  • Zoli007
    Amíg szét nem szakad. Sajnos az utolsó 4 cipőmnek mind sarka szakadt szét ½-¾ év után, pedig nem voltak olcsók
  • clio1616v
    ebből flém lesz
  • georgesmatyas
    nőknél ez ritka
  • Kata
    Amíg tönkre nem megy, vagy már nem javítható.
  • Fbn Lx
    szoktam, nem véletlenül vagyok lúdtalpas!
  • tommygear
    járj a talpadon
  • Fbn Lx
    amíg nem járom le a sarkát, ami 1 év kb
  • pamparampa
    Egyébként ez az és cipő baromira bírja, edzésre használom.Szerintem ha teheted vedd meg.
  • pamparampa
    Nekem van egy ilyenem csak szürkében. :P
    Addig hordom amíg tönkre nem megy vagy amíg olyan csúnya nem lesz hogy ciki járni benne (pl. kimoshatatlan foltok vagy horzsolások).
    Van 3 cipőm, felváltva hordom őket, de mostantól csak 1-1 pár cipőt fogok venni és hordani.Volt cipőm ami összesen volt rajtam 2 hónapot fél év alatt és tönkrement, a gari meg lejárt. :(
  • casanova
    amúgy cipőre nem érdemes sajnálni a pénzt, mert egy életre megbánhatod
  • casanova
    addig, amíg szó szerint a lábamra nem rohad
  • clio1616v
    vagy a foga ^^
  • predator1982
    amíg szét nem szakadra klikkeltem, de ezt értsétek úgy hogy amíg tényleg hordható. ha már szarul fest szegény akkor megy a gyüjtőládába, mert sajnos vannak akiknek még ez is jól jön. amúgy több pár cipő van, van közte drágább is olcsóbb is. pl. nyári cipőre nem szoktam sokat költeni, mert úgyis csak idény cipő, nem sokáig hordható.
  • acsati
    ezt akartam mutatni :D
  • predator1982
    vagy csak kurvára fáj a lába...-.-
  • acsati
    úúúúgy kéne!! :) de még jó a mostani :(
  • Adaaam
    erre ennyit :)
  • GyuriX2572
    éljen a magassarkús szexxx