127612
-
kamionosjoe #97426 Egy – megérett a meggy,
Kettõ – csipkebokor vesszõ,
Három – te vagy az én párom -
-
clio1616v #97424 A páromat csak akkor szólítom páromnak, ha E/3-ban beszélek róla idegenek vagy olyan ismerősök előtt, akik őt nem ismerik név szerint.
Akik ismerik, előttük az általuk ismert becenevén beszélek róla.
Amikor E/2-ben beszélek vele, akkor az általunk kitalált beceneve alapján szólok hozzá.
Az Édes, Kedves megszólításokat illetve ezek birtokviszont kifejező Édesem és Kedvesem verzióit, pejoratív értelemben használom, amikor a figyelmet a mondanivalóm nyomatékosítása miatt terelem ezeknek a szavaknak a más értelemben veendő információtartalmára. -
És miféle pinus? Esetleg nigra vagy talán sylvestris?
sry :) -
nekem mindegy ki hogy hiv a kis pinás.
-
pucmucpuncicus :D -
jaja, én pinusnak hívom :D -
Fbn Lx #97419 hogy jut ez el az ingerküszöbötökig
mindenféle kapcsolatban más a szokás
valamelyik emberrel a mézespunci az elfogadott, valamelyikkel az édesem -
A párom az nem, de ha olyat hallok, hogy pasim, vagy hasonló kaliberű, na ott :@ -
Nem értem a kérdést
-
Én páratlan vagyok a magam nemében! :D -
Pedig elég régi dolog már...
-
+1
A párom szó egyszerűen proli.
-
Amen atyám. :) -
DIESEL DOG #97412 Lehet hogy rigolyás vagyok, de engem kifejezetten zavar... párja van a zoknimnak, meg a cipőmnek... szvsz sokkal normálisabban hangzik pl. hogy kedvesem, vagy csak egyszerűen feleségem illetve férjem... -
Szavazó roBOT #97411 Milyen kebelméret tetszik a legjobban? ==>> Zavar a "párom" szó használata? -
nagyobb.(ami nálam kézbeillő, mivel 2 centivel hosszabb ujjaim vannak az átlagnál)
be kéne tiltani.átbasznak vele.
ennyi erővel rakhatnék uborkát a gatyámba hogy úgy nézzen ki nagy faszom van.aztán benyúl a csaj, majd meglepődik.és akkor közöljem vele hogy rajtad meg pusápp van.bimbit minek takarja el hidegben.én meg fújjam fel a gatyámba rejtett lufit mielőtt kijövök a hideg vízből? -
Bár engem nem érint, örülök neki. -
vasárnapi téma:
véhéhéééééégre ó, ó, ó -
A méret nem fontos. (szép legyen, esztétikus, formás, stb)
Nem igaz hogy nem fontos, de erre szavaztam.
Az is sokat számít hogy a bimbó ne legyen túl hosszúkás, nem szeretem a nagy sötét árnyalatú bimbóudvart, nem szeretem ha lóg az egész, a feszest jobban.
Ami a méretet illeti, nem tudom hogy vannak a számozások, de az alsó határ az én ízlésem szerint ekörül van: link és link
A felső határ meg ez alatt: link
Persze az egész semmit sem ér, ha gumiból van.
Egyébként akiket szép arcúnak találok, azok túlnyomó részt nem rendelkeznek közepesnél nagyobb kebelmérettel. -
méret nem fontos, melltartó meg legyen, ha ettől jobban érzi magát -
HisF8 #97405 Egyéb: az egész mell egy elég bizarr dolog, egy lógó "zsírzsák", ami kellemetlenül puha tapintású, nyelvvel egyenesen undorító - számomra. Sajnos a kis mell sem igazán jó, mert az meg egy túlméretezett kúpnak tűnik az esetek 99%-ában. Talán még a kicsi, de nem hegyes (lapos mellbimbóval, esetleg még lehet puffadt, de semmiképpen ne elálló), nem csúcsos mell a legjobb - az amelyik nem mered fel, hanem szépen ellapul, és nem is lóg, mert annyira pici. Csak ez sajnos nagyon ritka.
Szóval mindenképpen a kicsi a nyerő, egyrészt kevésbé groteszk kinézetileg (nem deformálódik úgy, nem ugrál, ugyanakkor, ha egy kis mell felálló típusú, akkor talán az a legrondább:( ), másrészt jobb a tapintása is, bár én inkább fogok egy nőn bármi egyebet, mint a mellét, még egy kövérkésebb nő hasának, csípőjének is jobb a tapintása, mint egy vékony lány mellének.
Push-up melltartó viszont tetszik, mert nyomja a melleket, ami által keményebbnek tűnnek, persze ez csak egy illúzió, de végtére is, az egész szexuális élet az... -
kibe teszed, meg mennyire tudod használni... -
Ha már minden szar, legalább hazudjuk, hogy nagy a dákesz :DFASD
Másrészt, odáig el kell jutni, hogy kiderüljön mekkora.. Onnan meg általában nincs visszaút :DD A lényeg: nem az a lényeg mekkora, hanem hogy kibe teszed :DDD
Nem kéne többet innom már.. -
ha csak az sg-n lenne annyi :( -
kézbeillő (bár legyen szép, és ne legyen rajta parizer...) -
clio1616v #97400 kis túlzással :D -
Fbn Lx #97399 ! :D -
Fbn Lx #97398 mindig is érdekelt egy picit, hogy ezeket az adatokat hogyan mérték
mondjuk meghirdették, hogy 1000 erekcióképes egyedre van szükségünk, lehet jelentkezni
és a tudósok mondjuk felszopónőket alkalmaztak? -
nyugi nem, lesz az kisebb is :D -
Fbn Lx #97396 úgy tűnik, hogy az esgén mostmár örökké 11 centis farkam lesz -
clio1616v #97395 a lábán igen -
te már csak tudod, valszeg az előző életedben nő voltál... -
tudjuk, te a cipőt nézed elsőként... -
clio1616v #97392 ne keress benne logikát :)
a nők véletlenül döntenek és soha nem szándékosan -
véleményem szerint sok esetben nem is azért hordanak a nők "szivacsos" melltartót mert a pasiknak akarnak tetszeni, hanem mert szimplán jobban érzik magukat tőle -
clio1616v #97390 akkro a 11 centis gyerek csak 9 mondjuk? :D -
őszintén leszarom... -
Beagie #97388 Én nem írtam az én méretemről, nincs okom csalni sehová, csak megvédtem a "11 centist", mert azért annyira nem szar a helyzete mint ahogy beállítjátok :D
-
nem mintha nem lenne teljesen felesleges vitatkozni erről,az interneten vagyunk,mindenki azt mond amit akar-a férfiúi hiúságból pedig tudjuk mi következik:mindenki hirtelen csal egy kicsit föltelé :)
a blikk pedig elég hiteles hírforrás bármilyen témában
/sarcasm off