127612
  • kamionosjoe
    üres

Töltöttem, de nem vártam semmire. Ha kiderült volna, hogy hülye vagyok azzal is ugyan úgy meg lettem volna elégedve. :)
  • HisF8
    Elég pontosan jelzi egy ember szellemi (alap)képességeit. Viszont nyilván nem mond semmit adott témában való motivációról, ismeretekről.
  • Lacee86
    Igen, azt kaptam, amit vártam. Én sem tulajdonítok nagy jelentőséget neki, de nyilván a szélsőséges eredmény azért tükröz vmit. :)
  • NEOreg3
    az enyém zöld, és a tiétek?
  • tigeroo
    igen de sztem faszság az egész...

vagyishát... több dolgot tulajdonítanak neki sztem mint amennyit valójában ér (sokan tévesen is hántorgatják felfele ezeket az eredményeket)
  • tigeroo
  • Blum
    Nem.

Hülyeségnek tartom.
  • Dzsini
    Igen, szerencsére negatív lett...
  • VRSDM
    igen, és azt kaptam amit "vártam".

ettől független nem nyilvánitok neki nagy jelentőséget.
    ebben a világban amiben élünk nem :D
  • Szavazó roBOT
    Tetszenek a 3D filmek? ==>> Töltöttél már ki IQ-tesztet?
  • Különc
    Ha nem utólag konvertált félmunka, akkor tetszik, otthon is akár, de ott nem volt és nem is lesz alkalmam kipróbálni egy ideig
  • clio1616v
    félreértettél és rosszindulatot feltételeztél rólam, holott csak rávilágítottam, hogy az ufók létezése más téma

azt viszont nem is gondoltam volna, hogy az elméleti fizika része téged érdekel, de hülyének semmiképpen sem néztelek
  • predator1982
    Akkor veled valaki irtó szarul bánhat, igen lekezelően. Nem kell mindenkit hülyének nézni ám...
  • HondaVTI
    jó kis 3d filmek HD felbontában a kedvencem jó kis szemüvegellel
  • clio1616v
    én is így vagyok vele

túl feketedobozként kezelünk mindent

ami biztos, hogy ahogy bánsz másokkal úgy bánnak veled is... ha kedves vagy kedvesen viszonyulnak hozzád

amilyen hatással vagy másokra ugyanazt kapod
  • Fbn Lx
    még tavaly elolvastam, akkor úgy éreztem, hogy ez felért egy megvilágosodással, mostantól mindent másképp fogok látni.
    ezt másnapra kialudtam. :D

furcsa kölcsönhatásban állhatnak egymással a jövő és a jelen eseményei, oda-vissza. egyértelműen nincs a klasszikus értelemben vett szabad akaratunk, de azt sem merném mondani, hogy determinisztikus a világ.
    az egész időről alkotott fogalmunk csak tapasztalatokon alapuló téveszme lehet, de senkinek nem létezhet olyan elvont elméje, hogy a valóságot egyáltalán elképzelhesse, nem, hogy felfogja
    meg abból a szempontból nincs hatása az életemre, hogy ugyanúgy a meglévő módszereimet fogom használni a világ érzékelésére és megértésére, amik meglehetősen korlátosak
    akik hisznek amolyan lélekfélében, azok megnyugodhatnak legalább abban a hitükben, hogy nem az.
  • predator1982
    köszönöm igen őrá gondoltam:-)
  • jazzy
    Szerintem Michio Kakura gondolsz, bírom a fazont, jól elő szokta adni a dolgokat :)
  • predator1982
    baszki ezt nem hiszem el hogy te mindíg a lényegtelen dolgokat ragadod ki, azt csak megjegyeztem hogy nagy ufo rajongó, utána ha olvastad volna ELMÉLETI FIZIKUS!!!!
  • trident
    Régebben nagyon szerettem moziba járni, de már jó ideje nem teszem, kevés a jó film. Szégyen, nem szégyen, 3d-s filmet nem láttam még, szeretnék, de csak akkor megyek, ha valóban jó filmre számíthatok....:) A Prometeus című annak tűnik...:)
  • clio1616v
    predi ez nem az ufókról szól :D

vagy valamit én néztem be de nagyon
  • predator1982
    Valamelyik csatornán, meg nem mondom hol, szokott lenni egy pasas,ő szokta ezeket a dolgokat, nagyon jól felvázolni, nagy ufo rajongó, és elméleti fizikus. Teljesen emészthetően adja elő a dolgokat. Soha nem jegyzem meg a műsor nevét, mert nem tervszerűen nézem, csak ha elkapom.
  • predator1982
    Hát az így már teljesen más jelent, ezt értem:-) amúgy akartam is írni hogy mutasson már rá clio, hogy a kis beszúrt ábráján hol jelölik hogy a polarizált lencse mennyire polarizált. Igen tudom hogy ott is használják de erről csak érintőlegesen:-)
  • Lacee86
    De nem ám. :D De nem gyakran van ilyen szerencsére. :)
  • Motoroj
    Gondolom olyankor két pont között a legrövidebb út sem olyan egyenes. :D
  • Lacee86
    Ha részegen hajnalban hazatántorgok, ott elég sok D-snek tűnik a tér, főleg mire betalálok az ágyamba. :DDD
  • clio1616v
    elég, ha már pár ember eljátszik a gondolattal, hogy mi miért történik vagy éppen történik másképp, ha odafigyel rá
  • Blum
    Te sem jártál még az NWO topikban...:D
  • Motoroj
    Érdekes kérdés, de szerintem ezen a fórumon nem sok illetékes van, aki érdemben reagálni tudna.
  • pamparampa
    tl;dr
  • chhaya #97957
    Hát... igen is meg nem is. Elég látványos tud lenni, de az a másfél-két óra néhány beépített effekttel nem feltétlenül éri meg a fejfájást.
  • clio1616v
    tigeró hozzászólása megér egy kérdést, nem sokan reagáltatok rá
  • Zoli007
    Az LNB-ben két merőleges antennával oldják meg.
  • Motoroj
    Az eltérő polarizálást úgy érthette, hogy az egyik lencse vízszintesen, a másik függőlegesen van polarizálva. A polárszűrőn a merőlegesen polarizált hullámok nem mennek át, ezért a vászonról érkező kétféleképpen polarizált kép(ek) a szemüveg polárszűrős lencséin elkülönül(nek).
    Egyébként műholdas technikában is használják a módszert, ott a műholdvevő fejben van a polárszűrő.
  • georgesmatyas
    Értem.
  • Sir Quno Jedi
    Nem én, ez a mozis értelmezése.
  • georgesmatyas
    Jah te ilyen ínyenc módon értelmezed a napszakokat.

Utolsó általam moziban látott film a Mátrix 2 volt.
    És az nem ma volt.....
    Meg akkor egy egész napos program volt a mozi (1 film). Bemenni Békéscsabába..busz 40 perc, aztán Centerben film, utána állatkodás a sétálóban, majd este haza busszal 40 perc.
    Nem a film volt a lényeg, hanem a szocializálódás. Ma meg warez, online egyedül...belepörgetés...csúszik a felirat..mind1 gyorsabban... stb :D és a végén kijön az. Ez egy szar film. Lehet az, de lehet inkább nem érdemelte ki az egyén, hogy megnézze.

• Sir Quno Jedi
    Nem. A korai a kora délelőtti. A hajnali az a késői. Ugye ha mondjuk 9:30-tól kezdődnek előadások és az uccsónak meg 02:30-kor van vége, akkor az késői, pedig korai. :DDD
  • georgesmatyas
    "Sajnos ma már korai, meg hajnali előadások sincsenek..."

Korán az ≠ hajnal?
  • clio1616v
    tehát nem az a lényeg, hogy valami mikor történik időben, hanem az időtől függetlenül mindenképpen végbemegy megtörténik az adott esemény...