127612
  • Fbn Lx
    az első az elég kretén, igazából sosem értettem, hogy mernek emberek lőtéren dolgozni. elég stresszes meló lehet
    a második viszont az alapján amennyit tudok nem annyira jogtalan
    balhéznak és kirakják őket, aztán másnap visszamennek kötekedni, valószínűleg lowlifeok, én nem sajnálom őket

múltkor én is majdnem meghaltam D: de egy erőteljes fejsérülés a minimum
    kéthavonta térek be kocsmára egy sörre, és tessék
    balhézott két srác, nagydarab, bár alacsonyabb kis kopasz pöcs volt az egyik, akit miután kizavartak, fél óra múlva visszajött
    odanéztünk amikor belépett, állt az ajtóban egyhelyben, vérző fejjel.
    amikor elfordultam, csak egy csattanást hallottam a fejem mellett a falon, megküldött egy ásványvizes üveget olyan erővel, hogy beterítette a szilánk a fél termet. aztán elfutott.
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy full közömbös vagyok ezekkel kapcsolatban. Ezek szabvány bűncselekmények, tizenkettő egy tucat ezekből. Majd ha jön egy csóka és legyilkol száz-százötven gyereket hidegvérrel, 10 centiről, fejbelövögetve őket, akkor TALÁN felemelem az egyik szemöldökömet, de valószínűleg az sem fog érdekelni (ma már az is szokványos lassan, mint láthattuk)...
  • Sir Quno Jedi
    Öcsém, "fiatalok"?!?!? 19-20 évesek azok felnőttek vaze. Szavazhatnak, embert ölhetnek, leültetik őket érte.
  • Willenbrock
    A híradók mostanában ki vannak hegyezve minden gyilkossági esetre meg a balesetek részletes bemutatására.Eddig is történtek ilyesmik-sajnos-és fognak is.A média most többet mutogatja mert nézettséget hoz.Most összejött több ilyen eset de nem biztos hogy nőtt az országos statisztika.A közhangulat a válság miatt lehet ilyen feszült,a tizenéves elkényeztetett gazdag kölykök pedig unatkozhattak.
  • immovable
    +1

Plusz a bosszú is édes, ha jogos.
  • QuippeR
    az is rossz, még ha nem is tehet róla, aki "elköveti".
  • Molnibalage
    Jogos önvédelemben megölni mondjuk egy rablőgyilkost?
  • QuippeR
    "nem minden gyilkosság rossz"
    wait wut?
  • Zoli007
    Perpillanat leszarom, mert nem minden gyilkosság rossz. Akkor foglalnék állást, ha több is kiderülne az esetekről.
  • SötétBarom
    sofort = azonnal
  • Yoda001
    Közömbösek, nem igazán érdekelnek.

de az hogy valakit ezek nagyon megrázzanak, és jobban féljenek mint eddig... kicsit túlzás.. tehát ha ezt valaki nem csak bejelöli, hanem tényleg így van :)
    eddig is voltak ilyenek és hasonlók, lesznek is mindig... nálunk még több ok játszhat rá ezekre a dolgokra, pl. pénztelenség és társai.. csak egy példának ami szintén lement a hírekben, hogy azért ugrott ki az erkélyről mert nem tudta fizetni a csekkeket... igaz, ez nem olyan gyilkosság mint amiről szó van, de kiinduló pontnak tökéletes egy ilyen probléma...
  • HTS s3rg1nh00
    Egyéb: Az élet kemény.
  • jazzy
    Nem igazán értem a mondatodat.

ON:

Közömbösek, nem járhatok úgy az utcán, hogy félek, hogy megölnek.. nem vezethetek úgy, hogy bármikor nekem jöhet egy barom, mert nem mernék utcára menni / autót vezetni / élni..
  • SötétBarom
    Közömbös. A soproni mondjuk kicsit jobban zavart, de mivel sofort lekapcsolták a fasszopókat, így nincs nagyon min agyalni.
  • karajjj
    úgy kell nekik...
    minek mentek oda?
  • pamparampa
    nem érdekel.megesik az ilyesmi.
  • NEOreg3
    ha nincs ez a kérdés, azt se tudnám, hogy történt ilyen

amúgy leszarnám
  • immovable
    Közömbösek, nem igazán érdekelnek.
  • tigeroo
    semleges

hülyék az emberek.
  • Szavazó roBOT
    Mi a véleményed az interneten mostanában* elterjedt hóbortságról? ==>> A közelmúltban elkövetett megrázó gyilkosságok (3 tizenéves kettős gyilkossága Sopronban, győri kettős gyilkosság) milyen hatással voltak rád?
  • Molnibalage
    Engem inkább az érdekelne, hogy vajon ki alkotta meg ezeket.
  • HisF8
    Voltak köztük tetszők, de mára unalmassá váltak azok is.

(Egyedüli kivétel a "We are dealing with a badass over here." figura, azt egyszerűen nem lehet megunni, de ha jól tudom, az nem is része a rage-comicnak, ami a cereal guy kivételével elég gyenge szerintem.)
  • rastaman
    szeretem a mémeket :D
  • Lacee86
    Nem kell ezen semmit érteni. Őrjöngés troll módra. :)
  • Motoroj
    Szerinted most már értem? :)
  • kamionosjoe
    Vannak köztük olyanok, amik tetszenek.
  • daomo
    Régen több jó volt, de mostanában mióta ennyire mainstream lett megjelentek a képiesített ezer éves viccek, de ami még azoknál is rosszabb az a magyar oldalakról származó tartalom, az valamiért hihetetlenül irritál :c
  • Zoli007
    Kifejezetten tetszetnek.
  • gastone
    Vannak olyanok amik pici teccenek, ed nem vészes^^
    pl rolfmo gtfo, tl, dr. stb :D -.-
  • Willenbrock
    Csoda hogy ezek a "kultfigurák" eddig még nem tűntek fel önálló filmsorozatban :D
  • Ic3 m4n
  • KaBuTo666
  • Lacee86
  • Motoroj
    A fffuuu az mi? Keresőben megnéztem, de nem értem a lényegét.
  • Willenbrock
    Én legfeljebb csak hangulatjeleket és smiley-kat szoktam használni.A vicces gif-ek is tetszenek,ha helyénvaló nem zavar egyik sem.Bár egy komoly topikban pl. tudományosban nincs igazán helyük.
  • Fbn Lx
    érdekes jelenség, hogy régen az igazi netkockák körében a mémek menők, szinte belsős poénok, és rendkívül viccesek voltak
    aztán lassan mindenki elkezdte használni, és már az igazi 4csanos netkocka kaszt gyűlöli a legjobban, mert méjnsztrím lett, ezzel sem emelkedhetnek a valóságban élők fölé
    még egy részük beadta a derekát a konformizmusnak, és talán még enyhén vicceseket is képesek csinálni, szemben a hatmillió degenerált bugyuta blogos képregénnyel
    a teljesen közömbösre szavaztam, de csak azért nem irritál, mert hetente látok egy vicceset
  • Lacee86
    Vannak, amik tetszenek. :) Sok ökörség, néha már túlzásba viszik, de még nem unalmas. Majd úgyis lejár ez a lemez is. :)
  • NEOreg3
    xtem tok vicesek ezke a memék XD ffffuufesz 4 lajf :-DDDDDDDDD
  • SötétBarom
    me gusta.
  • tigeroo
    "Vannak köztük olyanok, amik tetszenek. "
    "Régen tetszettek, de már unalmas, hogy mindenhol ezt látni."

valahol a kettő között félúton