127612
-
Nem ártana neked valóban. -
szövegértelmezés, hello. -
potato -
Akkor gyorsan töröld le a mosolyt róla, mert nem tévedett sőt.
Link.
2007-2009
Budapest - 39,5
Pest megye - 10,1 -
Most nem azért, de amíg itt nem történik valami komolyabb probléma, az emberek simán benyelik a plusz adókat meg dolgozók a túlórákat. Én kívánom, hogy omoljon össze a közlekedés pesten legalább egy napra. Kicsit felnyitná az emberek szemét... -
"Az ország GDP-jének ~40%-a BP-n + agglomerációban termelődik."
röhög a vakbelem. ugye ezt nem gondolod komolyan? szerinted hol van például az OTP vagy a MOL központja? és szerinted a központ termeli a GDP-t?
ezen felül nem azt mondtam, hogy Budapest egy értéktelen, felesleges hely, mindössze annyit, hogy elképzelhető olyan személy, akit konkrétan nem érdekel. -
Akkor mondik neked is egy dolgot. Az ország GDP-jének ~40%-a BP-n + agglomerációban termelődik. Ezek az emberek meg vastagon használják a metrót. Nézd meg, hogy a teljes vonalhálózat hosszának kb. 3%-át adáják, a napi utasforgalomnak meg valami negyedét.
Ha ez összeomlana, akkor igen szépen magával rántaná a gazdaságot is. Ezért röhejes az, hogy ezen spórolnak és mindent hagynak lerohadni. A lerohadt szart dárgább felúítani, mint 20 évig tisztességesen karbantartni. -
mégis mi a búbánatért kéne használnia? mondok neked újdonságot: úgy is le lehet élni egy életet, hogy Budapesten nem is jár az ember. -
Volt már rá példa, hogy huzamosabb időre helyettesíteni kellett a 3-ast. Vannak buszsávok, de külön metró busz sávokat is festettek fel, ha jól emlékszem, mindenhol előnyt kaptak, lámpákat és néhol rendőrök irányítottak (kerepesin külön sáv van erre a tartalék hévvonalon rajta). Szóval megoldható megfelelő szervezéssel buszokkal is. Nem kellemes és nem is olcsó, de van aminek meg kell lennie. -
Sztem is elég katasztrófális helyzet alakulna ki... :S
Amúgy aki nem pesti vagy nem használja, könnyen flegmázik, egészen addig, míg esetleg majd neki is használnia kellene ezt a vonalat, és jön az anyázás, h hoppá... -
hugopareiros #98858 Alapból kaki rá, de még ratyibb lesz a helyzet pesten. -
szarok rá -
Mint budapesti azt mondom katasztrófa lenne a fővárosra nézve. -
ha bekövetkezik, majd elmorzsolok pár könnycseppet a pestiek miatt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem. -
Katasztrófa. Nem opció. Nincs mivel helyettesíteni. -
karajjj #98853 innen Kazincbarcikáról szemlélve az esetet, pont leszarom -
Nem érdekel.
Heti max. egyszer-kétszer kell Bp.-re mennem, akkor is autóval közlekedem. -
Szavazó roBOT #98851 Ha megjelenik egy új film... ==>> Mit gondolsz, milyen következménye lesz, ha netán le kell állítani a 3-as metró közlekedését? -
+1, mondjuk az utóbbi 5-6 évben nem volt olyan amiért elmentem moziba, de most meg akarom nézni az avengers-t -
Várok, míg le lehet tölteni jó minőségben, aztán úgyis elfelejtem.- :D -
lord nihilus #98848 mozi... -
Megnézem. Apró gond, hogy ez évi kb.3 max. film és annak is a fele csalódás... -
Alapvetően nem vagyok egy filmkedvelő, és többnyire inkább a régieket szeretem, de ha szökőévente egyszer van esetleg valami, amit érdemes már a megjelenéskor megnézni, akkor megnézem moziban. -
Nem kérdés, mozi. Imádok moziba járni. -
manapság egész jó camos felvételek vannak. letölthető, nézhető. kedvcsinálónak mindenképp megteszi. aztán jöhet a rendes verzió is, ami már jó minőséget ad mind kép, mind hanganyagban. természetesen előfordult már, hogy inkább megvártuk a dvdripet. vagy a hd-t. nincs sok különbség időben. -
letöltöm bdripben.... -
Blum #98842 Eredeti hanggal,gyakran HD minőségben már a hazai premier előtt jópár nappal/héttel megszokott jelenni a Wirágboltban és akkor letöltöm. Csak azért pedig nem fogok moziba menni,hogy megnézhessem magyar szinkronnal (ami többségében egy rakás fos). -
Október óta megnyílt itthon is. -
igen? úgy emlékszem régebben kizárólag amerikában volt elérhető, amazon-nal egyetemben, de majd ránézek. főleg h most nehéz idők járnak letöltésekre...
mondjuk az sem árt, ha az ember rá tud dobni egy angol feliratot is a filmre, de hátha. -
iTunes Movie Store? Ha jól tudom minden feltételednek megfelel. -
-
karajjj #98837 nem teljesen, nincs benne az ájfón -
egyéb - inkább a dokumentum filmeket szeretem. arra pedig van jópár TV adó. -
mivel mozizásért nem vagyok nagyon oda, a dvd még a repülő dinoszauruszok korából ránk maradt technológia, a blu-ray már akkor is elavult volt, amikor kijött, és mivel nincs magyarhonban olyan oldal tudtommal, ahol *legálisan*, eredeti nyelven, minimum 720p minőségben lehet filmeket beszerezni digitális letöltéssel, így...
letöltöm DVD720p rip-ben, vagy más hasonló formátumban.
[apro]és úristen, úgy hangzik ez a hszem mintha clio írta volna -
+1 -
megnézem moziban, bár ritka az ilyen film.
Most pl. a Prometheus-ra várok így már vagy fél éve :D -
Fbn Lx #98832 ha igencsak nagyon érdekel, akkor lemegyek moziba, bár ilyen ritkán van -
általában megvárom a TV-ben.
pl a lopakodóra kb 3 évet, a Transformers 2-re 2 évet vártam.
Nekem szerencsém van mert imádom a régi filmeket (1970-80-90), így egy vágatlan steven seagal filmen igen jót tudok szórakozni.
Szánom azokat, akik ilyen mozgó kamerás beröhögős szar minőségű avi-ban nézték meg pl az Avatart. -
ha nagyon érdekel, eleve látványfilm és vetítik 3D nélkül, akkor mozi, egyébként letöltöm jó minőségben -
Ha érdekel, akkor mozi, ha annyira nem, akkor megvárom amíg kijön valami normális HD release.