127612
  • immovable
    Nem ártana neked valóban.
  • QuippeR
    szövegértelmezés, hello.
  • tigeroo
    potato
  • immovable
    Akkor gyorsan töröld le a mosolyt róla, mert nem tévedett sőt.

Link.

2007-2009

Budapest - 39,5
    Pest megye - 10,1
  • Petka
    Most nem azért, de amíg itt nem történik valami komolyabb probléma, az emberek simán benyelik a plusz adókat meg dolgozók a túlórákat. Én kívánom, hogy omoljon össze a közlekedés pesten legalább egy napra. Kicsit felnyitná az emberek szemét...
  • QuippeR
    "Az ország GDP-jének ~40%-a BP-n + agglomerációban termelődik."
    röhög a vakbelem. ugye ezt nem gondolod komolyan? szerinted hol van például az OTP vagy a MOL központja? és szerinted a központ termeli a GDP-t?

ezen felül nem azt mondtam, hogy Budapest egy értéktelen, felesleges hely, mindössze annyit, hogy elképzelhető olyan személy, akit konkrétan nem érdekel.
  • Molnibalage
    Akkor mondik neked is egy dolgot. Az ország GDP-jének ~40%-a BP-n + agglomerációban termelődik. Ezek az emberek meg vastagon használják a metrót. Nézd meg, hogy a teljes vonalhálózat hosszának kb. 3%-át adáják, a napi utasforgalomnak meg valami negyedét.

Ha ez összeomlana, akkor igen szépen magával rántaná a gazdaságot is. Ezért röhejes az, hogy ezen spórolnak és mindent hagynak lerohadni. A lerohadt szart dárgább felúítani, mint 20 évig tisztességesen karbantartni.
  • QuippeR
    mégis mi a búbánatért kéne használnia? mondok neked újdonságot: úgy is le lehet élni egy életet, hogy Budapesten nem is jár az ember.
  • Sir Quno Jedi
    Volt már rá példa, hogy huzamosabb időre helyettesíteni kellett a 3-ast. Vannak buszsávok, de külön metró busz sávokat is festettek fel, ha jól emlékszem, mindenhol előnyt kaptak, lámpákat és néhol rendőrök irányítottak (kerepesin külön sáv van erre a tartalék hévvonalon rajta). Szóval megoldható megfelelő szervezéssel buszokkal is. Nem kellemes és nem is olcsó, de van aminek meg kell lennie.
  • Lacee86
    Sztem is elég katasztrófális helyzet alakulna ki... :S
    Amúgy aki nem pesti vagy nem használja, könnyen flegmázik, egészen addig, míg esetleg majd neki is használnia kellene ezt a vonalat, és jön az anyázás, h hoppá...
  • hugopareiros
    Alapból kaki rá, de még ratyibb lesz a helyzet pesten.
  • Marci0115
    szarok rá
  • Pluskast
    Mint budapesti azt mondom katasztrófa lenne a fővárosra nézve.
  • NEOreg3
    ha bekövetkezik, majd elmorzsolok pár könnycseppet a pestiek miatt

• Molnibalage
    Katasztrófa. Nem opció. Nincs mivel helyettesíteni.
  • karajjj
    innen Kazincbarcikáról szemlélve az esetet, pont leszarom
  • immovable
    Nem érdekel.

Heti max. egyszer-kétszer kell Bp.-re mennem, akkor is autóval közlekedem.
  • Szavazó roBOT
    Ha megjelenik egy új film... ==>> Mit gondolsz, milyen következménye lesz, ha netán le kell állítani a 3-as metró közlekedését?
  • Adaaam
    +1, mondjuk az utóbbi 5-6 évben nem volt olyan amiért elmentem moziba, de most meg akarom nézni az avengers-t
  • chhaya #98849
    Várok, míg le lehet tölteni jó minőségben, aztán úgyis elfelejtem.- :D
  • lord nihilus
    mozi...
  • Molnibalage
    Megnézem. Apró gond, hogy ez évi kb.3 max. film és annak is a fele csalódás...
  • Motoroj
    Alapvetően nem vagyok egy filmkedvelő, és többnyire inkább a régieket szeretem, de ha szökőévente egyszer van esetleg valami, amit érdemes már a megjelenéskor megnézni, akkor megnézem moziban.
  • Zoli007
    Nem kérdés, mozi. Imádok moziba járni.
  • videobaby
    manapság egész jó camos felvételek vannak. letölthető, nézhető. kedvcsinálónak mindenképp megteszi. aztán jöhet a rendes verzió is, ami már jó minőséget ad mind kép, mind hanganyagban. természetesen előfordult már, hogy inkább megvártuk a dvdripet. vagy a hd-t. nincs sok különbség időben.
  • MR ME
    letöltöm bdripben....
  • Blum
    Eredeti hanggal,gyakran HD minőségben már a hazai premier előtt jópár nappal/héttel megszokott jelenni a Wirágboltban és akkor letöltöm. Csak azért pedig nem fogok moziba menni,hogy megnézhessem magyar szinkronnal (ami többségében egy rakás fos).
  • Dzsini
    Október óta megnyílt itthon is.
  • Calver
    igen? úgy emlékszem régebben kizárólag amerikában volt elérhető, amazon-nal egyetemben, de majd ránézek. főleg h most nehéz idők járnak letöltésekre...
    mondjuk az sem árt, ha az ember rá tud dobni egy angol feliratot is a filmre, de hátha.
  • Dzsini
    iTunes Movie Store? Ha jól tudom minden feltételednek megfelel.
  • byzhouse
  • karajjj
    nem teljesen, nincs benne az ájfón
  • Peter1
    egyéb - inkább a dokumentum filmeket szeretem. arra pedig van jópár TV adó.
  • Calver
    mivel mozizásért nem vagyok nagyon oda, a dvd még a repülő dinoszauruszok korából ránk maradt technológia, a blu-ray már akkor is elavult volt, amikor kijött, és mivel nincs magyarhonban olyan oldal tudtommal, ahol *legálisan*, eredeti nyelven, minimum 720p minőségben lehet filmeket beszerezni digitális letöltéssel, így...
    letöltöm DVD720p rip-ben, vagy más hasonló formátumban.

[apro]és úristen, úgy hangzik ez a hszem mintha clio írta volna
  • tommygear
    +1
  • Hegi90
    megnézem moziban, bár ritka az ilyen film.
    Most pl. a Prometheus-ra várok így már vagy fél éve :D
  • Fbn Lx
    ha igencsak nagyon érdekel, akkor lemegyek moziba, bár ilyen ritkán van
  • georgesmatyas
    általában megvárom a TV-ben.
    pl a lopakodóra kb 3 évet, a Transformers 2-re 2 évet vártam.
    Nekem szerencsém van mert imádom a régi filmeket (1970-80-90), így egy vágatlan steven seagal filmen igen jót tudok szórakozni.
    Szánom azokat, akik ilyen mozgó kamerás beröhögős szar minőségű avi-ban nézték meg pl az Avatart.
  • NEOreg3
    ha nagyon érdekel, eleve látványfilm és vetítik 3D nélkül, akkor mozi, egyébként letöltöm jó minőségben
  • SötétBarom
    Ha érdekel, akkor mozi, ha annyira nem, akkor megvárom amíg kijön valami normális HD release.